- 28 Aralık 2023
- 6.383
- 19.267
- 168
Geçmiş olsun canım inşallah bütün sınavlardan aa alırsınValla özledim ..internetsiz günler geçirdim geçmişe taaa 20 yıl onceme.gitttim.. henüz açıklanmasa da tamamı bir dersden bb ile gectigimi yazayım ama iki ders var dönemlik geçileceği olan diğerlerinin asıl ana derslerimin vizesine girdim bakalım ne olacak... Herkesler iyidir inşallahh
Hastayım orucda tutamadım.bir kaç tespihat yaparım ancak .
Varyemez ablam şimdi zopaylan kovalayacak seniHeee aldım valla bir heves
Baktım da kovalayacağım kadar be yaaaVaryemez ablam şimdi zopaylan kovalayacak seni
Terliklennn de kovalayabilirsin o da olurBaktım da kovalayacağım kadar be yaaa
Bende okumus bulundum. Allah kabul etsinArkadaşım okudu cano Allah razı olsun
Tenkyu bebisimAldıklarını keyifle sağlıkla güzel günlerde kullan aşko
Amin ablacim sagolAldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım benim
Ohhh miss eline sağlıkBen de dünden kalan
Kıymalı karnıbahar yemeği, mercimek çorbası ve makarnanın yanına dana yaprak ciğer ve san sebastian cheesecake yaptım
Yoğurt turşu vişne kompostosu Allah bereket versin
Yok kız öyle deme başka bir makineye ihtiyaç duymuyorsun pişirme işine kadar yapıyor bence yüzyılın buluşuMakineler ok da termomix ne alaka bacım sen akıllı kadınsın bütün işi sana yaptırıyor millet öve öve bi hal oldu bu termomixi
La çok saçmaamma artık almışsın güle güle kullan yavrum
Allah razı olsın cano ölmüşlerine bagışla ihtiyaç var demek kiBende okumus bulundum. Allah kabul etsin
Bana mantıklı gelmiyor bi de çok küçük be iki kişilik yaniTenkyu bebisim
Amin ablacim sagol
Ohhh miss eline sağlık
Bugün gorumcemle yaptık bizde sebastian
Yok kız öyle deme başka bir makineye ihtiyaç duymuyorsun pişirme işine kadar yapıyor bence yüzyılın buluşu
Allah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsunAkşam yemekten sonra gideceklerdi gorumceler
Daha yemeğe oturmadan kayinbabasinin vefat haberi geldi apar topar çıktılar ilçeye gittiler bende çocukların başında kaldım
Mübarek gecede vefat etti adam mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır diliyorum canımAkşam yemekten sonra gideceklerdi gorumceler
Daha yemeğe oturmadan kayinbabasinin vefat haberi geldi apar topar çıktılar ilçeye gittiler bende çocukların başında kaldım
Mübarek gecede vefat etti adam mekani cennet olsun
Amin amin amiiiinnnnnAllah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Tam 30 yıl önceki miraç kandili gecesinde de babamın babası dedem rahmetli olmuştu
Allah bütün ahirete intikal etmişlerimize sonsuz rahmet ve merhamet eylesin
Allah rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Tam 30 yıl önceki miraç kandili gecesinde de babamın babası dedem rahmetli olmuştu
Allah bütün ahirete intikal etmişlerimize sonsuz rahmet ve merhamet eylesin
Amin canimlar sagolunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?