Varyemez Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye 6 Ağustos 2010 39.431 70.210 798 Dün 21:50 Konu Sahibi Konu Sahibi Varyemez #26.941 dolar milyoneri .!.: İlerlemeden baksınlar tabi iyi yapmışsın bu işler ertelemeye gelmiyor ablacım İnşallah ciddi bi sıkıntı yoktur Allah şifa versin Bugün babama da katarakt başlangıcı dediler bunu önlemenin yolu yok mu öylece kaderine mi bırakıyorlar anlamadım ki Amin amin aminnnn ablacım Genişletmek için tıkla... Allah amcama da acil şifalar versin, ellerinden öperim
dolar milyoneri .!.: İlerlemeden baksınlar tabi iyi yapmışsın bu işler ertelemeye gelmiyor ablacım İnşallah ciddi bi sıkıntı yoktur Allah şifa versin Bugün babama da katarakt başlangıcı dediler bunu önlemenin yolu yok mu öylece kaderine mi bırakıyorlar anlamadım ki Amin amin aminnnn ablacım Genişletmek için tıkla... Allah amcama da acil şifalar versin, ellerinden öperim
dolar milyoneri Rabbim, bana indireceğin her türlü hayra muhtacım Kayıtlı Üye 28 Aralık 2023 6.330 19.193 168 Dün 21:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Varyemez #26.942 Varyemez .!.: Allah amcama da acil şifalar versin, ellerinden öperim Genişletmek için tıkla... Amin ecmain ablacım , Ben de seni öperim bal yanaklarından
Varyemez .!.: Allah amcama da acil şifalar versin, ellerinden öperim Genişletmek için tıkla... Amin ecmain ablacım , Ben de seni öperim bal yanaklarından