• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydınlar efendim hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum 🌸

Diş hekimine geldim iki tane yirmilik çekimi olacak bir yıldır erteliyorum:( çekimden korkmuyorum da sonrasında içine yemek kaçarsa apse yaparsa diye korkuyorum. Bi kere öyle olmustu uyusturmadan vanlı canlı temizlemişti bi ara öldüm sandım 🥺 kendi diş hekiminden başkasına gidersen olacağı bu 🤣
Allah acil şifalar versin kuzum benim 😘
Şu dişler çıkıp çıkıp yerine yenisi gelen birşey olsaydı 😊

Günaydın genşler ve hep genş hissedenler
Harika bir pazar geçirdim
Tek basimaydim kızla
Film izledik kahve içtik
Akşamı da pizza yaptım
Oglan gözlüğü yere atmış üzerine bastım çat kırıldı kavga kıyamet bir aksamdı
Sabah ilk iş gozlukcuye gittim camına uygun çerçeve aldım daha gecen ay almıştık taksiti bitmemişti sinir oldum ya bin tl daha verdim hey Allahim

Günaydın genşler ve hep genş hissedenler
Harika bir pazar geçirdim
Tek basimaydim kızla
Film izledik kahve içtik
Akşamı da pizza yaptım
Oglan gözlüğü yere atmış üzerine bastım çat kırıldı kavga kıyamet bir aksamdı
Sabah ilk iş gozlukcuye gittim camına uygun çerçeve aldım daha gecen ay almıştık taksiti bitmemişti sinir oldum ya bin tl daha verdim hey Allahim
Senin üstünde nazar var galiba

Uyuşukluğu geçince ağrımaya başladı ağrı kesici içtim

sabahki kahvaltıyla duruyorum şimdi bi kefir içeyim yarına kadar bişey yememeye çalışacağım dayanabilirsem inşallah
Kıyamam kuzucum Allah şifalar versin yardımcın olsun
Benim de dişci ile işlerim olacak ama ben kaçıyorum
Kafam götürmüyor artık neyse bakalım

Merhaba arkadaşlar, birikimlerinizi gördüm çok tebrik ederim. Sizler calisiyor musunuz bu birikimleri maaş ile mi yapabildiniz? Ev hanımı olan varsa ne kadar harçlık aldığınızı ve ne kadarını eve harcadığınızı öğrenebilir miyim? Ben çok mu müsrifim acaba anlamaya çalışıyorum.

Back
X