Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Helloooo
Amanda aman
Sorunu hala çözemedik okulda
stresten gözüm seyriyor.
Akşama yemek yapmamıştım kaynananin misafirleri varmış artanlardan yedik ohh miss
Bu hafta 500gr vermişim aslında ne güzel gidiyordu
Merhaba kuzucum
Lütfen strese girme kendine dikkat et
Bu hafta daha çok verirsin inşaallah 😘

Ev işi iptal oldu çok şükür Allah beni içeriğini tam bilmediğim bir sıkıntılı durumdan başlamadan çekip aldı diyelim

Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize derman şifa sekinet selamet versin 🤲😘
Aminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..
Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...

Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...
Imtihanında Rabbim her daim kolaylık versin canım 😔🤲

Günaydiiiiiiiiiin💃💃💃💃
Hayırlı cumalar efem
Sorunu çözdük 2 saattir bankadaydik hallettiler heseyi sıfırlayın baştan yaptılar oldu çok şükür
Bugün rahat huzurlu bir uyku uyuyabilirim inşallah
Akşam sınav görevim var 7de
8de biter çıkınca avmye geçip bir saatliğine yanliz vakit geçirmek istiyorum çok ihtiyacım var
Kendimle date🤣🤣🤣
Kurifasulye ıslattı sabah
Öğlen pisiririm
Yanına pilav turşu tamam
Bu hafta 1 kilo vermişim çok şükür
2 kilo daha veririm sanırım 2 haftam var
Sonra 1 hafta yumurta diyeti yapar 3 kilo daha veririm diye planlıyorum bakalım sabote eden birileri çıkmazsa insallah😂😂

Allah imtihanını kolaylaştırsın
Sınavlarında başarılar
Aldıklarını da güzel günlerde kullan canim

Günaydınnnnnnnn balımmmmm günaydın 😘🌺
Sabah 05.00 te kalktım
Videoları izlemeye başladım bakalım 😊
Videolar ortalama 13 15 dk lık
Çabuk biter diye düşünüyorum hayırlısı
Bi çırpıda biter inşallah
Videoyu açık bırak Sen işlerini hallederken çalsın dursun o kenarda 10-15 dakikada bi bi sonraki videoya geçersin ben uzmanlıkta öyle yaptıydım 🤣

Günaydiiiiiiiiiin💃💃💃💃
Hayırlı cumalar efem
Sorunu çözdük 2 saattir bankadaydik hallettiler heseyi sıfırlayın baştan yaptılar oldu çok şükür
Bugün rahat huzurlu bir uyku uyuyabilirim inşallah
Akşam sınav görevim var 7de
8de biter çıkınca avmye geçip bir saatliğine yanliz vakit geçirmek istiyorum çok ihtiyacım var
Kendimle date🤣🤣🤣
Kurifasulye ıslattı sabah
Öğlen pisiririm
Yanına pilav turşu tamam
Bu hafta 1 kilo vermişim çok şükür
2 kilo daha veririm sanırım 2 haftam var
Sonra 1 hafta yumurta diyeti yapar 3 kilo daha veririm diye planlıyorum bakalım sabote eden birileri çıkmazsa insallah😂😂
Haydi gözün aydın canım 😘

Neredeyse 7 saattir video izliyorum
Açtım laptopu salonun ortasında yayın yapıyor adeta radyo gibi
Faydalanmak isteyen varsa yukarı kattan dinlesinler 🤣🤣🤣🤣
Bir taraftan 3 sınıfın sınav kağıtlarını okudum

Dün hindi alacaktım lakin annem duyunca 6 kiloluk hindiyi o aldı ortadan ikiye parçalattık
Ben bir kısmını dondurucuya koydum

Bugün yiyebileceğim kadarını düdüklüde haşlıyorum
Yanına da annem 2 gün önce lahana sarıvermiş
Çıkardım buzluktan birazını ocağa koydum
Bugünlük akşam yemeğimi de ayarladım

Back