Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Helloooo
Amanda aman
Sorunu hala çözemedik okulda
stresten gözüm seyriyor.
Akşama yemek yapmamıştım kaynananin misafirleri varmış artanlardan yedik ohh miss
Bu hafta 500gr vermişim aslında ne güzel gidiyordu
Merhaba kuzucum
Lütfen strese girme kendine dikkat et
Bu hafta daha çok verirsin inşaallah 😘

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...
Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun 🤲😘🌺

Ev işi iptal oldu çok şükür Allah beni içeriğini tam bilmediğim bir sıkıntılı durumdan başlamadan çekip aldı diyelim

Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize derman şifa sekinet selamet versin 🤲😘
Aminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..
Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...

Aminnnn geçmişi okuya okuya gelince böyle geride kalanlara da yazayim..
Hastalara acil şifalar dilerim bereketli bir aralık geçmiştir inşallah.son 2 haftada yaşadıklarımı yazsam kirmizi oda sezon finaline dek bölüm olur o yüzden şimdilik bosveriyorum..17 gün sonra vize ve finallerim.olacak .çocuk hasta influenza.ben ev yerleştirme derdindeyim..
Aralık ayı için kendimize. Bulaşık makinesi ve kurutma makinesi aldık Aralık günü bendeydi birde kartımda yer açıp thermomix alınca benim için 2025 kredi kartı ödemeyle geçecek bir yıl olmuş olacak...
Imtihanında Rabbim her daim kolaylık versin canım 😔🤲

Allah razı olsun basogretmenlikde hayırlı uğurlu ola şimdiden Allah güzel kazanclar vere
Allah senden de razı olsun canım benim
Allah zihin açıklığı versin sınavlarında başarılar diliyorum
Allah acil şifalar versin kuzuna 🤲😘🌺

X