Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İyi geceler hatunlar
Kahvaltıdan sonra nevresimleri değiştirip evi supurdum
O arada zeytinyağı alacaktık haydin gidelim diye bir ses yukseldi🤣
1 saatlik mesafedeydi gideceğimiz yer
Çıktık 1 gibi
fabrikada sıra varmış 2 saat kadar bekledik keşke gitmeseydim günüm boşa geçmiş gibi hissediyorum. Evde yanliz kalmaya ihtiyacım vardı esasen
Neyse 32 litre aldık kvlerde okadar aldılar
Kurulmuş zeytin aldık 2 bidon
2 kilo kadarda siyah zeytin alıp vakumlattirdik
Kayinbabam ödedi ne kadar tuttu bilmiyorum.
Babam 15litre istedi ona da aldım
Gelirken 5 oldu saat aciktik dedi çocuklar et lokantasında gittik kavurma ve pirzola yedik
Annemlerin yağını verdik eve geçtik
Lavabolari yikadim çamaşır astım bi kahve icti.
Okula götürmek için tavuk göğsü yaptım ama unu fazla kavurmusum Helva gibi oldu😂😂😂

Selamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...

Sizlerde iyisinizdir inşallah..
Başın sağolsun .Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar diliyorum🤲

Saat 11.00 civarı müteahhitin bürosuna annemle gittik
Epey bi pazarlık sürecinden sonra 1600000 tl dediği yeri 1300000 tl ye anlaştık

Ödeme planını çıkarttık
Hayırlı olsun iki taraf için de dedik bu aşamayı bitirdik

Bu ayın 15 20 si civarında 750000 tl sini verip sonrasında en az 3 4 ay filan ödemesiz temel kazılana kadar süre geçecek
Aşama aşama

250000 tl
100000 tl
100000 tl
50000 tl
50000 tl
Şeklinde süreç inşaat bitimine ve anahtar teslimine kadar devam edecek
son ödeme de inşaat bitince verilecek

Sanırım önümde yaklaşık 1 yıllık bir süreç var 😊
Hayırlı uğurlu olsun🧿 çok güzel bir yatırım olacak gibi hissediyorum. Akar gelir .Emeklilikte de rahat edersin.

Selam genşler
Sabah kızı derse bırakıp pazara gittim mandalina muz cennet meyvesi yeşillik pırasa karnibahar sogan ve balık aldım 700tl ödedim aşırı pahalı bir pazardi yine
Eve gelip aldıklarımı yerleştirdim. Mutfağı toparladım.
Kiz geldi anneme gidiyorduk ki önümdeki araba aniden durunca arkadan vurdum
Karşı tarafta bisey yok ama benim tampon kırıldı plaka eğildi falan baya canım sıkıldı. Kartlarim dolu bakalım kaç lira gitcek
Kardeşim gelmiş kahve içtik annem Kısır yaptı falan kafam dağıldı. 5te kızın yine dersi vardı Eve gectik balığı temizledim firinladim salata yaptım yedik
Mutfağı toparlayıp uzandım erken yatcam bugun
Çok geçmiş olsun görünmez kaza

İyi geceler hatunlar
Kahvaltıdan sonra nevresimleri değiştirip evi supurdum
O arada zeytinyağı alacaktık haydin gidelim diye bir ses yukseldi🤣
1 saatlik mesafedeydi gideceğimiz yer
Çıktık 1 gibi
fabrikada sıra varmış 2 saat kadar bekledik keşke gitmeseydim günüm boşa geçmiş gibi hissediyorum. Evde yanliz kalmaya ihtiyacım vardı esasen
Neyse 32 litre aldık kvlerde okadar aldılar
Kurulmuş zeytin aldık 2 bidon
2 kilo kadarda siyah zeytin alıp vakumlattirdik
Kayinbabam ödedi ne kadar tuttu bilmiyorum.
Babam 15litre istedi ona da aldım
Gelirken 5 oldu saat aciktik dedi çocuklar et lokantasında gittik kavurma ve pirzola yedik
Annemlerin yağını verdik eve geçtik
Lavabolari yikadim çamaşır astım bi kahve icti.
Okula götürmek için tavuk göğsü yaptım ama unu fazla kavurmusum Helva gibi oldu😂😂😂
Aldıkların bereketli olsun yağları ve zeytini afiyetle yiyin

Merhaba kızlar herkese hayırlı huzurlu günler diliyorum 🤩🌺

Dün akşam müteahhitin hanımı aradı ,apartın planında değişiklik olduğunu söyledi bugün plana bakmaya gittim
Benim üzerine anlaşma yaptığım plandan çok farklı
Ben de bunun üzerine bu iş olmaz ,zira ben alıp satmayı ya da kiraya vermeyi düşünmüyordum bilakis kendim durmayı planlıyordum dedim

Her şeyin hayırlısı olsun her iki taraf için de , size hayırlı müşteriler dilerim diyerekten ayrıldım

Şimdi nasip olursa aynen sarıkız almaya devam bakalım 😊

Çok geçmiş olsun görünmez kaza
Teşekkür ederim
Aldıkların bereketli olsun yağları ve zeytini afiyetle yiyin
Teşekkür ederim

Dün akşam müteahhitin hanımı aradı ,apartın planında değişiklik olduğunu söyledi bugün plana bakmaya gittim
Ben de bunun üzerine bu iş olmaz ,zira ben alıp satmayı ya da kiraya vermeyi düşünmüyordum bilakis kendim durmayı planlıyordum dedim

Her şeyin hayırlısı olsun her iki taraf için de , size hayırlı müşteriler dilerim diyerekten ayrıldım

Aa niye değiştirmişler çok garip dogrusu

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Aa niye değiştirmişler çok garip dogrusu
Şöyle tatlım bu planın zeninde 2 adet daire vardı ama zorunlu otopark olması gerekiyormuş ve belediyeden plan geçmemiş
Plâna zorunlu otoparkı da dahil edince biraz da karşı dairelerin ölçüsünü büyütünce bana gösterilen plan epey değişikliğe uğramış
Eski planda evin ön cephesinde salon mutfak balkon vardı
Bu kez salon ve mutfak arka tarafa geçmiş ön cephede yatak odası ve balkon olmuş
Hiç ama hiç içime sinmedi

Yaaa tüh için burkuldu şu an ama Rabbim cooook daha güzelini nasip edecektir inşallah ablacım 🥰

Yaaa tüh için burkuldu şu an ama Rabbim cooook daha güzelini nasip edecektir inşallah ablacım 🥰
Kızzzzzz balımmmmmm inan hiç için burkulmasın 😘😘😘😘😘🤩🤩🤩
ben bir yola çıkarken Rabbim sen benim hakkımda neyin hayırlı neyin hayırsız ,neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilensin ben işimi tamamen sana havale ettim
Vereceğin hükme razıyım diye dua edip de işe koyuluyorum 😘😘😘🌺🌺🌺

Kızzzzzz balımmmmmm inan hiç için burkulmasın 😘😘😘😘😘🤩🤩🤩
ben bir yola çıkarken Rabbim sen benim hakkımda neyin hayırlı neyin hayırsız ,neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilensin ben işimi tamamen sana havale ettim
Vereceğin hükme razıyım diye dua edip de işe koyuluyorum 😘😘😘🌺🌺🌺
Ya ben senin o güzel kalbinden, tevekkülünden öpeyim ablammm bal ablammmm
Rabbim gönlünden geçenden daha hayırlısını daha güzelini nasip etsin ablacım hem de kolaylıkla borçsuz şekilde inşallah 🥰🥰🥰🥰

Ya ben senin o güzel kalbinden, tevekkülünden öpeyim ablammm bal ablammmm
Rabbim gönlünden geçenden daha hayırlısını daha güzelini nasip etsin ablacım hem de kolaylıkla borçsuz şekilde inşallah 🥰🥰🥰🥰
Aminnnnn Allah razı olsun benim güzel bal kuzummmmm
Allah hepimizin hakkında her konuda herşeyin en hayırlısını versin 🤲
Allah bizlere ahiret kardeşliği komşuluğu nasip etsin 🤲😘🌺

Aminnnnn Allah razı olsun benim güzel bal kuzummmmm
Allah hepimizin hakkında her konuda herşeyin en hayırlısını versin 🤲
Allah bizlere ahiret kardeşliği komşuluğu nasip etsin 🤲😘🌺
Allah senden de razı olsun bal ablacım kocamannnn sarılıyorum sana 🤗

Ayyy ne güzel dua amin amin amiiiiinnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Şöyle tatlım bu planın zeninde 2 adet daire vardı ama zorunlu otopark olması gerekiyormuş ve belediyeden plan geçmemiş
Plâna zorunlu otoparkı da dahil edince biraz da karşı dairelerin ölçüsünü büyütünce bana gösterilen plan epey değişikliğe uğramış
Bu kez salon ve mutfak arka tarafa geçmiş ön cephede yatak odası ve balkon olmuş
Hakkında hayırlısı olsun ablacim
Demekki daha güzeli olacak insallah

Varyemez aman çok çok çok dikkat et.
Ruhsatı çıkmamış, kat irtifakı tapuları çıkmamış hiçbir daire için topraktan asla anlaşma.
Konut alırken sormak istediğin şeyler olursa mesleğin içindeyim, yardımcı olabilirim.
Daha proje bile onaylanmamış belediyeye gidip geliyor, müteahhit daire için anlaşma yapmaya çalışıyor, çok çok çok yanlış güven vermeyen hareketler bunlar... Bence hayırlı olmuş bu şekilde önüne farklı plan çıkarmaları :)

Varyemez aman çok çok çok dikkat et.
Ruhsatı çıkmamış, kat irtifakı tapuları çıkmamış hiçbir daire için topraktan asla anlaşma.
Konut alırken sormak istediğin şeyler olursa mesleğin içindeyim, yardımcı olabilirim.
Daha proje bile onaylanmamış belediyeye gidip geliyor, müteahhit daire için anlaşma yapmaya çalışıyor, çok çok çok yanlış güven vermeyen hareketler bunlar... Bence hayırlı olmuş bu şekilde önüne farklı plan çıkarmaları :)
Merhaba canım çok teşekkür ederim desteğin için 😘🤗

X