Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ve aleyküm selam canım
Aldıkların bereketli olsun
Rabbim beterinden korusun, üzüldüm
Inşaallah ekonomik bir şekilde hallolur
Allah'a emanet olun her daim 😔😘
Sagolasin ablacim
Bende üzüldüm ama geçti
Kafama takmıyorum artık baya evrilmisim😂

Saat 11.00 civarı müteahhitin bürosuna annemle gittik
Epey bi pazarlık sürecinden sonra 1600000 tl dediği yeri 1300000 tl ye anlaştık

Ödeme planını çıkarttık
Hayırlı olsun iki taraf için de dedik bu aşamayı bitirdik

Bu ayın 15 20 si civarında 750000 tl sini verip sonrasında en az 3 4 ay filan ödemesiz temel kazılana kadar süre geçecek
Aşama aşama

250000 tl
100000 tl
100000 tl
50000 tl
50000 tl
Şeklinde süreç inşaat bitimine ve anahtar teslimine kadar devam edecek
son ödeme de inşaat bitince verilecek

Sanırım önümde yaklaşık 1 yıllık bir süreç var 😊
Mükemmel bir pazarlık vallla 1.250 ye de ineymis daha iyi olurdu temelden olunca çok iyi ödemenin peyderpey yapılması.apart demisssiniz ama cinsiyete göre ayrilan apartlar minyani atıyorum kizlarin yaşayacağı erkeklerin yaşayacağı mi yoksa apart tarzı bir ev 1+1 örneğin bekar memur ada kiralani mutfak banyo ev oda hepsi içinde vs vs..bende şu sınavlara gittiğimde epeyi baktım çok güzel bir sektör olmuş adeta parça parça kalmalisida varyillik aylık anlasmalisida var.yani ugrasmali işler Alllah hayırlı eylesin öğretmenim güzel gelirler olsun inşallah ve de kalanını kolay ödemeli aylar dilerim ki siz halledersiniz masalllah

Selam genşler
Sabah kızı derse bırakıp pazara gittim mandalina muz cennet meyvesi yeşillik pırasa karnibahar sogan ve balık aldım 700tl ödedim aşırı pahalı bir pazardi yine
Eve gelip aldıklarımı yerleştirdim. Mutfağı toparladım.
Kiz geldi anneme gidiyorduk ki önümdeki araba aniden durunca arkadan vurdum
Karşı tarafta bisey yok ama benim tampon kırıldı plaka eğildi falan baya canım sıkıldı. Kartlarim dolu bakalım kaç lira gitcek
Kardeşim gelmiş kahve içtik annem Kısır yaptı falan kafam dağıldı. 5te kızın yine dersi vardı Eve gectik balığı temizledim firinladim salata yaptım yedik
Mutfağı toparlayıp uzandım erken yatcam bugun
Çok çok geçmiş olsun gerçekten belki birşey yok ama insan o an hem üzülüyor hem gıcık oluyorAlllah kaza bela vermeye beterinden koruya ..

Mükemmel bir pazarlık vallla 1.250 ye de ineymis daha iyi olurdu temelden olunca çok iyi ödemenin peyderpey yapılması.apart demisssiniz ama cinsiyete göre ayrilan apartlar minyani atıyorum kizlarin yaşayacağı erkeklerin yaşayacağı mi yoksa apart tarzı bir ev 1+1 örneğin bekar memur ada kiralani mutfak banyo ev oda hepsi içinde vs vs..bende şu sınavlara gittiğimde epeyi baktım çok güzel bir sektör olmuş adeta parça parça kalmalisida varyillik aylık anlasmalisida var.yani ugrasmali işler Alllah hayırlı eylesin öğretmenim güzel gelirler olsun inşallah ve de kalanını kolay ödemeli aylar dilerim ki siz halledersiniz masalllah
Canım benim ilçede yeni yeni apart olgusu gelişiyor
Genelde bekar memurların kalacağı şekilde ya da artık evini küçültmek isteyen orta ve üst yaş grubu için
Belki kendim taşınmayı düşünebilirim zira adı apart ama 2+1

Canım benim ilçede yeni yeni apart olgusu gelişiyor
Genelde bekar memurların kalacağı şekilde ya da artık evini küçültmek isteyen orta ve üst yaş grubu için
Belki kendim taşınmayı düşünebilirim zira adı apart ama 2+1
Oooo ne apartı ev bu ev yaa harikaaa daha güzel olmuş gerçekten...
Şimdi daha da sevindim vallahi Allah bir çırpıda ödeme kolaylığı vere katını cephesini iç malzemesini vs teslim sözleşmesine uazdiraydin

Günaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Akşam erkenden yattım saat 03.00 te uyandım 😁
Oooo çok feci bir saaat benim fix çocukla 6 da uyanmaca.yaaa uyumayan çocuk aşırı derecede zor . Eskiden uyku ilacı mi icirsemmdiye düşündüğüm bile oldu psikiyatriye bile götürdüm çocuk Dr u alerjinilaci vermişti yan etkisi uyku diye bir çay kaşığı verin dedi 10 aylıktı verdik uyumadı mama kaşığı verdik uyumadı yemeknkasigi verdim yine uyumadı zehirleme den birakayim dedim Allah muhafaza ama uyumayan çocukla çile çektim durdum o bakika şimdi 6 da namazdan önce uyanması bana süper bile geliyor gece uyuyor 5 saaat araliksiz ya ona şükür ama başkalarının çocukları akşam 10 da yatıp sabah 8 de kalkıyor ya acaip hevesleniyorum bakalım yaşı 10 etttik neredeyse ama zor çocuk zordur diyorum.allah hepsine uzun ömürler vere iyi pazarlar herkese

Bu arada Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii anneciginin dyson u da hayırlı olsun...

Ben bu boykot seylerine acaip sıkı yönetim uyguluyorum geçen kardesimle denk geldik cenaze sürecinde o baya umursamıyor laf edip durdu bana ama bilmiyorum belki burdan bir takım +lar yazdirirmmhaneme diyorum .

Savaşlar acaiplesti gündeme bakıyorsunuzdir illaki Allah'ım sen koru bizleri diyorum çok farklı cephelerde çok garip kitle ile yandasiz bir cook garip seylerdeyiz

Oooo çok feci bir saaat benim fix çocukla 6 da uyanmaca.yaaa uyumayan çocuk aşırı derecede zor . Eskiden uyku ilacı mi icirsemmdiye düşündüğüm bile oldu psikiyatriye bile götürdüm çocuk Dr u alerjinilaci vermişti yan etkisi uyku diye bir çay kaşığı verin dedi 10 aylıktı verdik uyumadı mama kaşığı verdik uyumadı yemeknkasigi verdim yine uyumadı zehirleme den birakayim dedim Allah muhafaza ama uyumayan çocukla çile çektim durdum o bakika şimdi 6 da namazdan önce uyanması bana süper bile geliyor gece uyuyor 5 saaat araliksiz ya ona şükür ama başkalarının çocukları akşam 10 da yatıp sabah 8 de kalkıyor ya acaip hevesleniyorum bakalım yaşı 10 etttik neredeyse ama zor çocuk zordur diyorum.allah hepsine uzun ömürler vere iyi pazarlar herkese

Ben bu boykot seylerine acaip sıkı yönetim uyguluyorum geçen kardesimle denk geldik cenaze sürecinde o baya umursamıyor laf edip durdu bana ama bilmiyorum belki burdan bir takım +lar yazdirirmmhaneme diyorum .

Savaşlar acaiplesti gündeme bakıyorsunuzdir illaki Allah'ım sen koru bizleri diyorum çok farklı cephelerde çok garip kitle ile yandasiz bir cook garip seylerdeyiz
Aralıksız 5 ya da 6 saat uyuyunca yetiyor çok şükür

Biraz kitap okudum makinaya havluları attım
Şimdi biraz da köşeme çekilirim 😊

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun gerçekten belki birşey yok ama insan o an hem üzülüyor hem gıcık oluyorAlllah kaza bela vermeye beterinden koruya ..
Teşekkür ederim cnm

Teşekkür ederiz
Elimizden geldiği kadar boykota devam

Herkese şimdiden iyi haftalar dilerim...

Evin emlak çöp kültür bilmem ne vergisi vardı araya araya rezil ettiler beni 20.7+207 TL için ödemesi zordu neyse halkbann internet şube buldumda ödedim aman Allah devlet kurumuna kimseyi borçlu etmeye..Allah kimseyi kimseye borçlu etmeye diye duamin eksikligini düzelteyim..

Ödedim.gittti pazar pazar cikmasamda harcanıyor.
Dünde adam yemeğe götürdü 700 ödedi marketi bana kitlesi 1200 markete ödedim bizde keseleer ayrı..

Hazirana dek adam 1.5 biriktirmiş olacak 4 yıldır ne etmişse o kadar meblasi var zaar dedim bende 1 civarinolusturmus olabilsem bizde bir yasanabilir ev alsak o moddayiz kiradan çıksam bu yıl epeyi çabaladım ama kredi vermedi bankalar o yüzden kaldı hedef 2025 Haziran temmuza engec agustosda taşınmış olmamız lazım bu ev sahibinin x500 Luk zamanlarına gıcık oluyorum

Selam genşler
Sabah kızı derse bırakıp pazara gittim mandalina muz cennet meyvesi yeşillik pırasa karnibahar sogan ve balık aldım 700tl ödedim aşırı pahalı bir pazardi yine
Eve gelip aldıklarımı yerleştirdim. Mutfağı toparladım.
Kiz geldi anneme gidiyorduk ki önümdeki araba aniden durunca arkadan vurdum
Karşı tarafta bisey yok ama benim tampon kırıldı plaka eğildi falan baya canım sıkıldı. Kartlarim dolu bakalım kaç lira gitcek
Kardeşim gelmiş kahve içtik annem Kısır yaptı falan kafam dağıldı. 5te kızın yine dersi vardı Eve gectik balığı temizledim firinladim salata yaptım yedik
Mutfağı toparlayıp uzandım erken yatcam bugun
Çok geçmiş olsun bitanem verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş 😕

Back