Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bence öyle düşünme ablacım o şekilde düşünmeyi karşı taraf da senin için aklından geçirebilir

Bence oturup konuşarak tanımaya çalış derim gene de kendin bilirsin

Bence öyle düşünme ablacım o şekilde düşünmeyi karşı taraf da senin için aklından geçirebilir

Bence oturup konuşarak tanımaya çalış derim gene de kendin bilirsin
Erkeklerin ihtiyaçları ve beklentileri ile kadınların aynı değil ki ablacım
Mesela erkekler için cinsellik olmadan olmuyor yani bunu ne kadar öteleyebilir ki ama kadınlar işin böyle değil
Ay bilmiyorum vakti zamanı gelince herhalde olacaktır

Kızzz bu duaya onlar için amin

Ben yalnızlığa iyiden iyiye alışıp bir de sevmeye başlayınca evlenmeyi düşünmüyorum

Yaş ilerledikçe karar vermek zorlaşıyor çünkü, daha ince eleyip sık dokuyorsun, olması gereken de o…
Senin gibi istisnalar vardır sana da bir istisna bulacağız hayırlısıyla ..

Ben sadece dua ederim, evlilik konusunda kardeşime bile kefil olmam, çok hassas bir konu, kendime güvenemezken, başkasına hiç güvenemem… layık göremem kimseyi, sevdiğim insana….

Dünya duayla döner et tabii Rabbim utandırmasın pişman etmesin kimseyi

Ya arada çocuklar olunca sanki ben milletin arasında daha çok kalıp daha çok gönlüm yorulacak diye düşünüyorum
Ezanlar hürmetine Rabbim Kadir kıymet bilenlere , yüzümüzü iki cihanda da güldürenlere, yük değil yükümüzü hafifletenlere denk getirsin yoldaş etsin eş etsin inşallah

Kızlar bu Kasım ayı indirim kampanya vs gibi alış veriş furyasına kaptırmıyorsunuz değil mi kendinizi ?
Ahaha taş bana geldi herhalde kahve takımını bir
Yıldır nerdeyse favoride bekliyordu şu an indirimde olduğu için aldım, bi de kişisel bilendir aldım bunu da ihtiyacım olduğu için aldım

Ahaha taş bana geldi herhalde kahve takımını bir
Yıldır nerdeyse favoride bekliyordu şu an indirimde olduğu için aldım, bi de kişisel bilendir aldım bunu da ihtiyacım olduğu için aldım
Sana taş atmadım sana yazacak olsam direk yazardım lakin sen zaten çeyiz eşyasını da bir taraftan ediniyorsun

Iki de bir bana uygulamalardan kuponların indirimlerin vs lerin bildirimleri gelip duruyor o sebepten herkese yazdım
Gerçekten sektör kasım biter aralık boyunca yılbaşı muhabbeti şubat sevgililer günü sonra ramazan ve kurban bayramları ,milli bayramlar vs hep bir bahanesi var kapitalist düzenin onlar kendince görevlilerini yapıyorlar
Bizler uyanık olmak çok dikkatli davranmak zorundayız

Sana taş atmadım sana yazacak olsam direk yazardım lakin sen zaten çeyiz eşyasını da bir taraftan ediniyorsun
Kııaaazzz çeyiz neymiş ben kendim çeyizim kullanmak için aldım valla hiç bekletemem ne zaman geleceği hatta gelip gelmeyeceği biri için

Haklısın ablacım bi de böyle indirimlerde fiyat arıtranlar oluyır
Geçen buharlı temizleme makinası sordum ya burda

O saman iki tane model favoriye ekledim

Biri 5 ten 6 bine
Biri de 3 ten 3.5 bine çıktı

İndirim var, yersen

Aynen aslında indirim indirim diye piyasada tantana yapılan zaman dilimlerinin çok fazla talep oluşturulduktan sonra indirimli bir ürün satması bence çok da mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…