Evet geçen avukatın bir tanesi en çok kadınlar aldatıyor dedi buyurKesinlikle, erkekler için de kadınlar için de
Rabbim gönlüne göre versin canımKöylü olabilir heyaaatım, köycü olmasındört dörtlük de istemem Allah korkusu olsun dengim olsun, bana ve aileme saygısı olsun sevgisi olsun
Yakışıklı da istemem yanıma yakışsın yeter
Ay en son nefes alsına mı bağlayayım
Bunlar da olmayacaksa ne diye keyfimi bozayım heyaaaaatım
Aynen öyle canım, doğru düzgün ahlaklı namuslu bir kız bulmak inan daha zor belki de…Evet geçen avukatın bir tanesi en çok kadınlar aldatıyor dedi buyur
Amin ecmain canımRabbim gönlüne göre versin canım
Ama biraz acele et
Vakti saatini bekliyordur ortaya çıkmak içinAmin ecmain canım
Çevremdeki büyüklerim arkadaşlarım da işte sadece evlen diyo aday yok
Bana da evliliği tavsiye ediyorlar ama birilerini tavsiye eden yokAmin ecmain canım
Çevremdeki büyüklerim arkadaşlarım da işte sadece evlen diyo aday yok
Acele et diyonnnnVakti saatini bekliyordur ortaya çıkmak için
Valla ya anca evlen ne durun olmaz böyleBana da evliliği tavsiye ediyorlar ama birilerini tavsiye eden yok
Ne yapayım yarın belediyeden ilan mı verdireyim
Bana da evliliği tavsiye ediyorlar ama birilerini tavsiye eden yok
Ne yapayım yarın belediyeden ilan mı verdireyim
Yani demem o ki armutun sapı üzümün çöpü bakma, olmazsa olmazların tamamsa şans verAcele et diyonnnn
Benim yaşımda adaylar çok mantıklı olmuyor bitanemYani demem o ki armutun sapı üzümün çöpü bakma, olmazsa olmazların tamamsa şans ver
Öyle diyenlerin ağzına küreği vurmak gerek çünkü tam da onu hakediyorlarValla ya anca evlen ne durun olmaz böyle
E tamam var mı mantıklı bi aday yok
Nasıl evleneyim
Sevdiğim insanlar ya sevmediklerine o konuşmayı yapma fırsatı bile vermem zatenÖyle diyenlerin ağzına küreği vurmak gerek çünkü tam da onu hakediyorlar
Mesela ne gibiBenim yaşımda adaylar çok mantıklı olmuyor bitanem
O sevdiklerine o zaman var mı tavsiye diye sor öyle dediklerindeSevdiğim insanlar ya sevmediklerine o konuşmayı yapma fırsatı bile vermem zaten
Allahım canım arkadaşıma, kardeşime bir an önce hayırlısıyla onun için hayırlı olacak, sebebi saadeti olacak bir eş nasip etValla ya anca evlen ne durun olmaz böyle
E tamam var mı mantıklı bi aday yok
Nasıl evleneyim
Öyle değil de ben bu şekilde düşünüyorum, 35-40 yalına gelen bir erkek bu zamana kadar neden evlenmez? Ya bi sorunu vardır ya da ailede bi problem vardır. Aksi olamaz mı illa ki olur ama çoook düşük bir ihtimalMesela ne gibi
15 'lik ergen gibi mi fikirleri
Geçen dedim üzüldü zaten sizin yüzünüzden evlenemiyorum dediinO sevdiklerine o zaman var mı tavsiye diye sor öyle dediklerinde
İkimize de gel birer Reşat takarsın artık ağanın eli tutulmazAllahım canım arkadaşıma, kardeşime bir an önce hayırlısıyla onun için hayırlı olacak, sebebi saadeti olacak bir eş nasip et
Yanında varyemez arkadaşıma da… amiiin
Çifte düğün yapalım, bakalım hanginizinkine gelirim