- 28 Aralık 2023
- 5.239
- 15.009
Bu ay alamam ablacım, kişisel blender ve kahve fincanı aldım yeni kargoda şu an bi iki ay sonra alırım favoride dursun zaten acil değil malum dikkat ediyorumIndirimde bu şu an
Bi incele istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay alamam ablacım, kişisel blender ve kahve fincanı aldım yeni kargoda şu an bi iki ay sonra alırım favoride dursun zaten acil değil malum dikkat ediyorumIndirimde bu şu an
Bi incele istersen
Hoş geldin balım afiyet şifa olsunSabah namazdan sonra uyumadım, biraz zikir çektim
Sonra okula gittim tören yaptık kahve içtik
Eve geldim kahvaltı yaptım şimdi çay içiyorum
Hoş buldum ablacımHoş geldin balım afiyet şifa olsun
Allah kabul etsin canım
Tüh yaaaa, bi yenilseydim ben de neler gönderecektim amaEki Görüntüle 3501541
Ya sen aşkkk mısıııııınnnnnn fincanlarım geldiiiii
Kim gönderdi kızzzzzEki Görüntüle 3501541
Ya sen aşkkk mısıııııınnnnnn fincanlarım geldiiiii
Bence aşk diye fincana diyor… ben de sen gönderdin sandım, kıskandımKim gönderdi kızzzzz
Kürek mi gönderdi
Tüh yaaaa, bi yenilseydim ben de neler gönderecektim ama
Kim gönderdi kızzzzz
Kürek mi gönderdi
Ben kendim aldım beee fincanlarıma diyom aşk mısın diyeBence aşk diye fincana diyor… ben de sen gönderdin sandım, kıskandım
Köylü olmayacak, zengin olacak, dört dörtlük olacak her konuda. Yakışıklıık, kıymet bilirlik vsBen kendim aldım beee fincanlarıma diyom aşk mısın diye
Napim dengim bi bey bulmadınız bana ben de fincanlaaannn aşk yaşıyorum
En iyisi kendin bulacan, kimseye sebep oldun bana diyemezsinBen kendim aldım beee fincanlarıma diyom aşk mısın diye
Napim dengim bi bey bulmadınız bana ben de fincanlaaannn aşk yaşıyorum
Ben öyle yaptımEn iyisi kendin bulacan, kimseye sebep oldun bana diyemezsin
Köylü olabilir heyaaatım, köycü olmasın dört dörtlük de istemem Allah korkusu olsun dengim olsun, bana ve aileme saygısı olsun sevgisi olsunKöylü olmayacak, zengin olacak, dört dörtlük olacak her konuda. Yakışıklıık, kıymet bilirlik vs
Valla zor, öyle birini bulan da sana bırakır mı, bilemedim
Kesinlikle, erkekler için de kadınlar için deBu devirde evlenmek gerçekten zor yaaaa
Sorun ;güvenememek