Yok yok, Bu kız iyi değil bu akşam, hastalık fena çarpmış, canım sen şöyle yat dinlen bi kendine gel, halini hiç beğenmiyorumAaa ablacım bende kürek yok olsa ayıpsın hemen hallederdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok, Bu kız iyi değil bu akşam, hastalık fena çarpmış, canım sen şöyle yat dinlen bi kendine gel, halini hiç beğenmiyorumAaa ablacım bende kürek yok olsa ayıpsın hemen hallederdik
Yok yok, Bu kız iyi değil bu akşam, hastalık fena çarpmış, canım sen şöyle yat dinlen bi kendine gel, halini hiç beğenmiyorum
KaşınmaGuldük eğlenduk yetooo
Ablacım şu kek-i şahaneyi bi at bakim gözümüz şenlensin
Kalkıp kek yapacaz şimdiKaşınma
Tabiki tatlım sen iste yeterkiGuldük eğlenduk yetooo
Ablacım şu kek-i şahaneyi bi at bakim gözümüz şenlensin
Ellerine sağlık canım, harika görünüyor, nasibi olanlara afiyet şifa olsunTabiki tatlım sen iste yeterki
Allah razı olsun canım benimEllerine sağlık canım, harika görünüyor, nasibi olanlara afiyet şifa olsun
Amin, senden de canım…Allah razı olsun canım benim
Ben koçum, üşengecim ama arada deli enerjisi de gelmiyor değilKalkıp kek yapacaz şimdi
Gerçi ben kurabiyeyi keke tercih ederim
Uyyyyyy sen nasıl bir güzelliksin yeeaaaaaTabiki tatlım sen iste yeterki
Tatlım sen kurabiye seviyorsan onu da yaparımBen koçum, üşengecim ama arada deli enerjisi de gelmiyor değil
O yüzden yapamam
Link at da çeyizime alayımAradığım kek kalıbını nihayet buldum kızlar kalıbı fırından çıkarır çıkarmaz hiç beklemeden ters çevirdim ,pıt diye düştü
Nasipse sabah yerim tatlımUyyyyyy sen nasıl bir güzelliksin yeeaaaaa
Benim için de ye bir dilim
Ellerine sağlık şimdiden afiyet şifa olsun altın ablacım
Link at da çeyizime alayım
Teşekkür ederim altın ablacım fav yaptım indirime girerse alacamThermoAD Kek Kalıbı Alüminyum Döküm Granit Sık Dilimli Gri 26 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ThermoAD Kek Kalıbı Alüminyum Döküm Granit Sık Dilimli Gri 26 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Indirimde bu şu anTeşekkür ederim altın ablacım fav yaptım indirime girerse alacam