Yok sağol almıym, bana şimdilik fit olarak kabak yeterBenim YouTube da fit tariflerle dolu
Bugün 56 görsem kendime ödül verecektim ama göremedimneyseehhhhh
İlahi güldurdün beniBaşkalarına da yapışmasın kaç yaşında evli barklı koca kadın kendi misafirini kendi ağırlasın
Totosuna güvenmeyen tavşan avına çıkmasın arkadaşım
Ne kusuru ablacım burda birbirimize iyi gelelim diye varız içini döküp rahatlamak istiyorsan istediğin gibi anlat küsur falan yok
Bacım kusur filan diye düşünme burada neler paylaşıp istişare etmiyoruz ki üstelik insana nasıl iyi geliyor bir bilsen keşke demek güzel birşey değil ama keşke burası taaaa 25 sene önce karşıma çıksaymış belki herşey çok daha farklı olabilirdi hayatımda inan ,neyse artık nasip değilmiş o vakitler kadınlar kulübüyle karşılaşmakTamamen uzak kalamiyorsun yakın oturuyoruz ama öyle diyede kendini kullandirtmaya gerek yok .Bir akillı kendisi değil.Onun parası ve zamanı kiymetliyse benimde kıymetli .Ben bu yaşımda işe gidiyorum milletle uğraşıyorum o sıcak evinde sabahın köründe ise gitmiyor bende çalışıyorum diye para saçmıyorum neyse biraz uzattım kusura bakmayın.yavas yavaş hayır demeyi öğreniyorum .
Ver verKeki fırına verdim
Ahh ah gelelim gelmesine de milyonerle ben şekersiz çay içeriz sadeceSizler de toplanın gelin kızzz
Olsun tatlım yanında kuru meyvelerden ikram ederimAhh ah gelelim gelmesine de milyonerle ben şekersiz çay içeriz sadece
Derken kestane kebap yiyen meyra… maksat dostlar alış verişte görsünAhh ah gelelim gelmesine de milyonerle ben şekersiz çay içeriz sadece
Dün akşam arkadaşa geçmiş olsuna uğradık, kahvenin yanına çeşit çeşit kuru meyveler ve çikolatalar koymuş… tabiki de ben meyvelerden yedim, çünkü çikolata hakkımı ofiste fazlasıyla harcamıştım…Olsun tatlım yanında kuru meyvelerden ikram ederim
Mercimeği de verek miKeki fırına verdim
Bi acı gaaavesini içeriz kız kırı yıl hatrı tescillensinAhh ah gelelim gelmesine de milyonerle ben şekersiz çay içeriz sadece
Sade olursa neden olmasın, gerçi bugün bir tane içtim ben, yarın gidelimBi acı gaaavesini içeriz kız kırı yıl hatrı tescillensin
Tamam, bir an önce, huyu huyuna, suyu suyuna uygun birini bulalım…Senin evlenme vaktin gelmiş canımMercimeği de verek mi
Foto falan atma bak zaten eksi gelmedim morelmanlarım bozuk
Ahaha yakar kız o
Ben de sütlü filtre içtim ama bi Türk kahvesine her zaman yerim varSade olursa neden olmasın, gerçi bugün bir tane içtim ben, yarın gidelim
Ahahahha inşallah göz aydınlığı olsunTamam, bir an önce, huyu huyuna, suyu suyuna uygun birini bulalım…Senin evlenme vaktin gelmiş canım
Ben de son bşr hafta aldım biraz sanki, ama şükür ki iki hafta gecikmeli de olsa hasta oldum, şişkinliğim giderse haftaya daha rahat veririm inşallahMercimeği de verek mi
Foto falan atma bak zaten eksi gelmedim morelmanlarım bozuk
Niye tövbe olsun ki yahu sanki hiç yapmadınTövbe estağfirullah