• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Tamamen uzak kalamiyorsun yakın oturuyoruz ama öyle diyede kendini kullandirtmaya gerek yok .Bir akillı kendisi değil.Onun parası ve zamanı kiymetliyse benimde kıymetli .Ben bu yaşımda işe gidiyorum milletle uğraşıyorum o sıcak evinde sabahın köründe ise gitmiyor bende çalışıyorum diye para saçmıyorum neyse biraz uzattım kusura bakmayın.yavas yavaş hayır demeyi öğreniyorum .
Bacım kusur filan diye düşünme burada neler paylaşıp istişare etmiyoruz ki üstelik insana nasıl iyi geliyor bir bilsen keşke demek güzel birşey değil ama keşke burası taaaa 25 sene önce karşıma çıksaymış belki herşey çok daha farklı olabilirdi hayatımda inan ,neyse artık nasip değilmiş o vakitler kadınlar kulübüyle karşılaşmak

Olsun tatlım yanında kuru meyvelerden ikram ederim 😊
Dün akşam arkadaşa geçmiş olsuna uğradık, kahvenin yanına çeşit çeşit kuru meyveler ve çikolatalar koymuş… tabiki de ben meyvelerden yedim, çünkü çikolata hakkımı ofiste fazlasıyla harcamıştım… 😭😅

Ahaha yakar kız o🤣🤣
Sade olursa neden olmasın, gerçi bugün bir tane içtim ben, yarın gidelim 😅
Ben de sütlü filtre içtim ama bi Türk kahvesine her zaman yerim var 🌸
Bu saatte içemem ama zinnia zinnia qblam kızıyor uyuyamıyorum diye 🤭🌸
Tamam, bir an önce, huyu huyuna, suyu suyuna uygun birini bulalım…Senin evlenme vaktin gelmiş canım 😅😅😅
Ahahahha inşallah göz aydınlığı olsun 🤲🏻

Back