- 28 Aralık 2023
- 5.286
- 15.304
Gözün aydın şekerimBen de son bşr hafta aldım biraz sanki, ama şükür ki iki hafta gecikmeli de olsa hasta oldum, şişkinliğim giderse haftaya daha rahat veririm inşallah
Biraz az ye len şişkinlik değildir hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın şekerimBen de son bşr hafta aldım biraz sanki, ama şükür ki iki hafta gecikmeli de olsa hasta oldum, şişkinliğim giderse haftaya daha rahat veririm inşallah
Niye tövbe olsun ki yahu sanki hiç yapmadın
Anaaa, ne biliyon kız ne kadar yediğimiGözün aydın şekerim
Biraz az ye len şişkinlik değildir hepsi
Yenersin tabi cınım, yüzde 0.01 mi verdin kaça denk geliyor bi yüzdelik yapsak görürdük kim yenmiş kim yenememişAnaaa, ne biliyon kız ne kadar yediğimi
Son yarışta seni yendiğimi ne çabuk unuttun
Çok şükür petek isinideNihayet annemi de evine bırakıp evime girebildim
Bugün annem bana geldi dün onun petekleri temizleyen servis elemanı kombiyi biraz yerinden oynatmış bugün usta geldi ama tabi o çıkan yeri sağlam bir alt yapı hazırladı iş pazartesiye kaldı
Usta dün bu sabah için 09.00 09.30 gibi geleceğini söylemiş anneme ben ona göre erkenden kalktım mesaj attım saat 11.00 gibi gelirim dedi yine gelmedi telefon açtım seni beklemekten gitmem gereken yerlere gidemiyorum dedim abla sen gideceğin yerlere git gel haberleşelim benim doğalgaz tesisat döşeme işi var mutlaka yapmam lazım yoksa ceza yiyeceğiz dedi neyse ben de bunun üzerine annemi de alıp çarşıya çıkıp hasta ziyaretine götüreceklerimizi aldık gittik ziyaret sonrası tekrar alışveriş yaptık taziyeye gittik oradan çıktık anneme gittik orada yemek yedik ortalığı topladım bulaşıkları yıkadım benim eve geçtik aradan biraz vakit geçti ustalar geldiler
Bugünlük yapılması gerekeni yaptılar ve gittiler ben de annemi alıp evine bıraktım .Eve geldim
İyiki varsınız inan bende aynı şeyi düşünüyorumBacım kusur filan diye düşünme burada neler paylaşıp istişare etmiyoruz ki üstelik insana nasıl iyi geliyor bir bilsen keşke demek güzel birşey değil ama keşke burası taaaa 25 sene önce karşıma çıksaymış belki herşey çok daha farklı olabilirdi hayatımda inan ,neyse artık nasip değilmiş o vakitler kadınlar kulübüyle karşılaşmak
Iyi geceler tatlım Allah rahatlık versinİyi geceler hepinize Allah rahatlık versin
Ha şimdi öyle mi oldu?Yenersin tabi cınım, yüzde 0.01 mi verdin kaça denk geliyor bi yüzdelik yapsak görürdük kim yenmiş kim yenememiş
Ahahah bana uyardolar milyoneri orda kal kuzum orda kal bu hikayenin sonunda 4.yeğen gelebilir
Sana da canım, kaçan kurtulur bu gece bizim kızların dilindenİyi geceler hepinize Allah rahatlık versin
Hastayım senle uğraşamam benim kalmış şurda dört kilo fazlam yavaş yavaş gidecem karışma banaHa şimdi öyle mi oldu?
Yüzdelik yarışa da girerim yiyorsa, yenilen pehlivan güreşe doymazmış dedikleri bu olsa gerek
Sana tabi uyar onu minnağı taşıyacak ve çıkaracak olan sen değilsinAhahah bana uyar
He heHastayım senle uğraşamam benim kalmış şurda dört kilo fazlam yavaş yavaş gidecem karışma bana
Çok haklısın canımSana tabi uyar onu minnağı taşıyacak ve çıkaracak olan sen değilsin
Sen süt kokuluyu sev okşa işine gelmeyince anasının başına at kaç uzaklaş.
Aaa ablacım bende kürek yok olsa ayıpsın hemen hallederdikSana tabi uyar onu minnağı taşıyacak ve çıkaracak olan sen değilsin
Sen süt kokuluyu sev okşa işine gelmeyince anasının başına at kaç uzaklaş.
14 nü 24 mü bilmem artık hayali rakamlar işteHe he
Sanki benim 14 kaldı
14 nü 24 mü bilmem artık hayali rakamlar işte