• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ahahaha tatlı mıyım gerçekten🤣

Ahaha biz köy çocuğuyuz kızaaammmm🤣
(Gecen ay sörf köye sık gider diye bir adayı reddetmemiş gibi yazayım🤭🤣)
Biz de köy çocuğuyız, her ne kadar İstanbul un göbeğinde geçse de, çocukluk ve gençlik yıllarımız ☺️🫶

İyi halt etmişsin, kızım şimdi geriye dönüş var, köy, soba, hayvan bakmak, tarla yapıp ekip biçmek moda… 😅 çok arayacağız biz o köyleri, Rabbim esirgesin de… 🥹🥹😅

Eklentiler

• IMG_4071.jpeg
    IMG_4071.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 38
Ahahaha tatlı mıyım gerçekten🤣

Ahaha biz köy çocuğuyuz kızaaammmm🤣
(Gecen ay sörf köye sık gider diye bir adayı reddetmemiş gibi yazayım🤭🤣)
E tabi henüz tam anlamıyla göremedim de seni, gördüğüm kadarıyla fena değilsin, giderin var…. 😂😂😂 tövbeee 😅

Biz de köy çocuğuyız, her ne kadar İstanbul un göbeğinde geçse de, çocukluk ve gençlik yıllarımız ☺️🫶

İyi halt etmişsin, kızım şimdi geriye dönüş var, köy, soba, hayvan bakmak, tarla yapıp ekip biçmek moda… 😅 çok arayacağız biz o köyleri, Rabbim esirgesin de… 🥹🥹😅
Teşekkür ederim köy sevmiiiiiiim ya tamam köyü olsun ben de köylüyüm lakin her hafta iki haftada bir köy de demesin🤣

Yirim seni bebeeemmm 54 olunca tam gösterecem kendimi artık şöyle güzel bir damat bulursun 🤣🤣🤣
Başına iş mi arıyon kızım, ne güzel işte takıl keyfine göre 😅

Ben 27 de evlendim , çok şükür, öyle çok da bir şikayetim yok 😅 ama geç evlendiğim için de hiç pişman olmadım😂 bekarlık ayrı güzel… 😅

Başına iş mi arıyon kızım, ne güzel işte takıl keyfine göre 😅

Ben 27 de evlendim , çok şükür, öyle çok da bir şikayetim yok 😅 ama geç evlendiğim için de hiç pişman olmadım😂 bekarlık ayrı güzel… 😅
Aşko 35 yaşındayım bebelerim olsun istiyorum ama göz aydınlığı hayırlı bir eşten olsun tabi ezanlar hürmetine 🤲🏻 durdum durdum tutmayı gözünden vurdum dedirtsin iki cihanda d şükür sebebim olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Cumartesi pazarına gittim 3000 civarı harcadım 1040 TL peynicide harcadım.tereyegi yufka 3 çeşitte peynir aldım iki tane palamut 260 TL Gerisi sebze meyve.istiridye mantarı aldım 200 TL idi.sebze meyveler çok çok pahalıydı .brokoliye 100 dediler almadım karnabahar 60-70 TL kereviz 70 TL donatese 60-70 diyorlar fiyatlar uçmuş gitmiş .Şimdiden böyleyse kışın ne yapacağızAllah herkesin yardımcısı olsun bu kiş zor geçecek

Nihayet annemi de evine bırakıp evime girebildim

Bugün annem bana geldi dün onun petekleri temizleyen servis elemanı kombiyi biraz yerinden oynatmış bugün usta geldi ama tabi o çıkan yeri sağlam bir alt yapı hazırladı iş pazartesiye kaldı

Usta dün bu sabah için 09.00 09.30 gibi geleceğini söylemiş anneme ben ona göre erkenden kalktım mesaj attım saat 11.00 gibi gelirim dedi yine gelmedi telefon açtım seni beklemekten gitmem gereken yerlere gidemiyorum dedim abla sen gideceğin yerlere git gel haberleşelim benim doğalgaz tesisat döşeme işi var mutlaka yapmam lazım yoksa ceza yiyeceğiz dedi neyse ben de bunun üzerine annemi de alıp çarşıya çıkıp hasta ziyaretine götüreceklerimizi aldık gittik ziyaret sonrası tekrar alışveriş yaptık taziyeye gittik oradan çıktık anneme gittik orada yemek yedik ortalığı topladım bulaşıkları yıkadım benim eve geçtik aradan biraz vakit geçti ustalar geldiler
Bugünlük yapılması gerekeni yaptılar ve gittiler ben de annemi alıp evine bıraktım .Eve geldim

Cumartesi pazarına gittim 3000 civarı harcadım 1040 TL peynicide harcadım.tereyegi yufka 3 çeşitte peynir aldım iki tane palamut 260 TL Gerisi sebze meyve.istiridye mantarı aldım 200 TL idi.sebze meyveler çok çok pahalıydı .brokoliye 100 dediler almadım karnabahar 60-70 TL kereviz 70 TL donatese 60-70 diyorlar fiyatlar uçmuş gitmiş .Şimdiden böyleyse kışın ne yapacağızAllah herkesin yardımcısı olsun bu kiş zor geçecek
Aldıklarını afiyetle yemeyi nasip etsin ablacım, bereketli olsun inşallah
Valla fiyatlar el yakıyor ne olacak böyle bilmiyorum
Bugün ben de kasaba uğradım 1 kilo kuşbaşı 600 tl bıraktım tekim şu an aile olsam çarpı 3-4
Geçim çok zor ya

Nihayet annemi de evine bırakıp evime girebildim

Bugün annem bana geldi dün onun petekleri temizleyen servis elemanı kombiyi biraz yerinden oynatmış bugün usta geldi ama tabi o çıkan yeri sağlam bir alt yapı hazırladı iş pazartesiye kaldı

Usta dün bu sabah için 09.00 09.30 gibi geleceğini söylemiş anneme ben ona göre erkenden kalktım mesaj attım saat 11.00 gibi gelirim dedi yine gelmedi telefon açtım seni beklemekten gitmem gereken yerlere gidemiyorum dedim abla sen gideceğin yerlere git gel haberleşelim benim doğalgaz tesisat döşeme işi var mutlaka yapmam lazım yoksa ceza yiyeceğiz dedi neyse ben de bunun üzerine annemi de alıp çarşıya çıkıp hasta ziyaretine götüreceklerimizi aldık gittik ziyaret sonrası tekrar alışveriş yaptık taziyeye gittik oradan çıktık anneme gittik orada yemek yedik ortalığı topladım bulaşıkları yıkadım benim eve geçtik aradan biraz vakit geçti ustalar geldiler
Bugünlük yapılması gerekeni yaptılar ve gittiler ben de annemi alıp evine bıraktım .Eve geldim
Hoş geldin çiçeğim evine insanın evi gibisi yok he anne baba yanı bile olsa
Usta bulmak burda o kadar zor ki, iş beğenmiyorlar resmen ama sorsan aç herkes iş yok
Neyse küfretmeyecem

Bu arada geçen sene oğlunun doğumgünü bizde kutlayan bu yazda yurtdışından gelen abimle oğlunu yemeğe cagirmayan gelinimiz bugün mesaj etmiş abla musaitsen yarin size öğle yemeğine gelmek istiyorum diye.Önceden gicikligim olduğu ve yüz vermek istemediğinden müsait değilim dedim.yüz bulmasın zaten iki hafta önce görüşmüştük abixim arabayla karşıya götürmüştük yeter bu kadar görüsme

Back