Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar aldıklarınız bol bereketli olsun

Bravo canım çok iyi yapmışsın çoktan haketmişti böyle bir reddedilişi

Gitsin anasına çöreklensin hiç onunla uğrasamayacağım .insana kendini enayi gibi hissettiriyor hep ben alayım ama benden isteme kafasında ne güzel dünya bir akıllı kendisi sanıyor
Ben de varyemez ablacıma katılıyorum çok iyi yapmışsın bırak başkalarına yapışsın Allah’ın kenesi

Ben de varyemez ablacıma katılıyorum çok iyi yapmışsın bırak başkalarına yapışsın Allah’ın kenesi
Başkalarına da yapışmasın kaç yaşında evli barklı koca kadın kendi misafirini kendi ağırlasın
Totosuna güvenmeyen tavşan avına çıkmasın arkadaşım

Elimi versem kolumu kaptiracagim çok arsız maalesef. Ben onu davet etmiyorum o kendi kendini davet etiriyor ben olsam yemeğe gelmek istiyorum demeye utanirim ailsmis hep emrivaki .
en iyisi mesafe

Elimi versem kolumu kaptiracagim çok arsız maalesef. Ben onu davet etmiyorum o kendi kendini davet etiriyor ben olsam yemeğe gelmek istiyorum demeye utanirim ailsmis hep emrivaki .
en iyisi mesafe
Mesafe candır sen elini de parmağını da verme bırak böyle insanlar uzak kalsın külliyen zarar bunlar

Ziyarete gittiğim yerler için harcamayı 17000 tl limitimden ayrı tutuyorum
Mesafe candır sen elini de parmağını da verme bırak böyle insanlar uzak kalsın külliyen zarar bunlar
Tamamen uzak kalamiyorsun yakın oturuyoruz ama öyle diyede kendini kullandirtmaya gerek yok .Bir akillı kendisi değil.Onun parası ve zamanı kiymetliyse benimde kıymetli .Ben bu yaşımda işe gidiyorum milletle uğraşıyorum o sıcak evinde sabahın köründe ise gitmiyor bende çalışıyorum diye para saçmıyorum neyse biraz uzattım kusura bakmayın.yavas yavaş hayır demeyi öğreniyorum .

Ne kusuru ablacım burda birbirimize iyi gelelim diye varız içini döküp rahatlamak istiyorsan istediğin gibi anlat küsur falan yok

Annem onu kare dilim kesip fırında şekersiz yapıyor, önceden hiç sevmezdim, tatlısını tercih ederdim ama diyet, pardon sağlıklı beslenme sağolsun artık öyle yiyorum
Benim YouTube da fit tariflerle dolu
Bugün 56 görsem kendime ödül verecektim ama göremedim neyseehhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…