Cumartesi pazarına gittim 3000 civarı harcadım 1040 TL peynicide harcadım.tereyegi yufka 3 çeşitte peynir aldım iki tane palamut 260 TL Gerisi sebze meyve.istiridye mantarı aldım 200 TL idi.sebze meyveler çok çok pahalıydı .brokoliye 100 dediler almadım karnabahar 60-70 TL kereviz 70 TL donatese 60-70 diyorlar fiyatlar uçmuş gitmiş .Şimdiden böyleyse kışın ne yapacağızAllah herkesin yardımcısı olsun bu kiş zor geçecek
Kızlar aldıklarınız bol bereketli olsunAldıklarını afiyetle yemeyi nasip etsin ablacım, bereketli olsun inşallah
Valla fiyatlar el yakıyor ne olacak böyle bilmiyorum
Bugün ben de kasaba uğradım 1 kilo kuşbaşı 600 tl bıraktım tekim şu an aile olsam çarpı 3-4
Geçim çok zor ya
Bravo canım çok iyi yapmışsın çoktan haketmişti böyle bir reddedilişiBu arada geçen sene oğlunun doğumgünü bizde kutlayan bu yazda yurtdışından gelen abimle oğlunu yemeğe cagirmayan gelinimiz bugün mesaj etmiş abla musaitsen yarin size öğle yemeğine gelmek istiyorum diye.Önceden gicikligim olduğu ve yüz vermek istemediğinden müsait değilim dedim.yüz bulmasın zaten iki hafta önce görüşmüştük abixim arabayla karşıya götürmüştük yeter bu kadar görüsme
Teşekkürler canımKızlar aldıklarınız bol bereketli olsun
Ben de varyemez ablacıma katılıyorum çok iyi yapmışsın bırak başkalarına yapışsın Allah’ın kenesiGitsin anasına çöreklensin hiç onunla uğrasamayacağım .insana kendini enayi gibi hissettiriyor hep ben alayım ama benden isteme kafasında ne güzel dünya bir akıllı kendisi sanıyor
Senin dediğin gibi yaptım uygun bir dille reddettim rahatsızım dinleniyorum müsait değilim dedim.Bravo canım çok iyi yapmışsın çoktan haketmişti böyle bir reddedilişi
İnşallah canın, Rabbim gönlüne göre versinAşko 35 yaşındayım bebelerim olsun istiyorum ama göz aydınlığı hayırlı bir eşten olsun tabi ezanlar hürmetinedurdum durdum tutmayı gözünden vurdum dedirtsin iki cihanda d şükür sebebim olsun
Afiyet olsun bende tatlı niyetine balkabağı aldımBugün internetten kuru erik ,çikolata kaplamalı fındıklı draje, badem şekeri aldım 313 tl
10 tl de ekmeğe verdim
Başkalarına da yapışmasın kaç yaşında evli barklı koca kadın kendi misafirini kendi ağırlasınBen de varyemez ablacıma katılıyorum çok iyi yapmışsın bırak başkalarına yapışsın Allah’ın kenesi
Başkaları da izin vermez zaten ablacımBaşkalarına da yapışmasın kaç yaşında evli barklı koca kadın kendi misafirini kendi ağırlasın
Totosuna güvenmeyen tavşan avına çıkmasın arkadaşım
Elimi versem kolumu kaptiracagim çok arsız maalesef. Ben onu davet etmiyorum o kendi kendini davet etiriyor ben olsam yemeğe gelmek istiyorum demeye utanirim ailsmis hep emrivaki .Ben de varyemez ablacıma katılıyorum çok iyi yapmışsın bırak başkalarına yapışsın Allah’ın kenesi
Mesafe candır sen elini de parmağını da verme bırak böyle insanlar uzak kalsın külliyen zarar bunlarElimi versem kolumu kaptiracagim çok arsız maalesef. Ben onu davet etmiyorum o kendi kendini davet etiriyor ben olsam yemeğe gelmek istiyorum demeye utanirim ailsmis hep emrivaki .
en iyisi mesafe
Ziyarete gittiğim yerler için harcamayı 17000 tl limitimden ayrı tutuyorum
Ziyarete gittiğim yerler için harcamayı 17000 tl limitimden ayrı tutuyorum
Tamamen uzak kalamiyorsun yakın oturuyoruz ama öyle diyede kendini kullandirtmaya gerek yok .Bir akillı kendisi değil.Onun parası ve zamanı kiymetliyse benimde kıymetli .Ben bu yaşımda işe gidiyorum milletle uğraşıyorum o sıcak evinde sabahın köründe ise gitmiyor bende çalışıyorum diye para saçmıyorum neyse biraz uzattım kusura bakmayın.yavas yavaş hayır demeyi öğreniyorum .Mesafe candır sen elini de parmağını da verme bırak böyle insanlar uzak kalsın külliyen zarar bunlar
Annem onu kare dilim kesip fırında şekersiz yapıyor, önceden hiç sevmezdim, tatlısını tercih ederdim ama diyet, pardon sağlıklı beslenme sağolsun artık öyle yiyorumAfiyet olsun bende tatlı niyetine balkabağı aldım
Ne kusuru ablacım burda birbirimize iyi gelelim diye varız içini döküp rahatlamak istiyorsan istediğin gibi anlat küsur falan yokTamamen uzak kalamiyorsun yakın oturuyoruz ama öyle diyede kendini kullandirtmaya gerek yok .Bir akillı kendisi değil.Onun parası ve zamanı kiymetliyse benimde kıymetli .Ben bu yaşımda işe gidiyorum milletle uğraşıyorum o sıcak evinde sabahın köründe ise gitmiyor bende çalışıyorum diye para saçmıyorum neyse biraz uzattım kusura bakmayın.yavas yavaş hayır demeyi öğreniyorum .
Benim YouTube da fit tariflerle doluAnnem onu kare dilim kesip fırında şekersiz yapıyor, önceden hiç sevmezdim, tatlısını tercih ederdim ama diyet, pardon sağlıklı beslenme sağolsun artık öyle yiyorum
Benim hep ödülBenim YouTube da fit tariflerle dolu
Bugün 56 görsem kendime ödül verecektim ama göremedimneyseehhhhh