Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ayyyy yerim ben onu ya

Her zaman tadı olmaz zaten, haftada bir iki
Ev yemeğini ben de tercih ederim her zaman ama, arada hazıra da konmak istiyor insan benim büyük oğlan da anne sen bana evde yemek yap, siz gidin dışarı der

Yaaa ben senin münhasır kişiliğini yerim yerim

Allah kavuştursun

Günaydınlar hanımlar,
Dışarıda yemek konusunda durum şu benim için.. Artık kalite düştü.. Maliyetler yükseldiği için para kazanmak isteyen esnaf malzemelerin iyice cılkını çıkardı O yüzden her yerde yemek yiyemem. Her zaman dışarıdan yemek taraftarı da değilim. Evet hoş bir mekanda oturup arkadaşlarla paraya bende acımam ama bunu hafta da 1-2 yapamam malesef ki ekonominin durumu ortada..
Eskiden eşimle her hafta neredeyse balıkçıya vs gidermişiz şimdi gidemiyoruz. Gidersek eğer evde 500 e mal edeceğimiz yemeği dışarda 3000e yiyoruz. Birikim yapmak zorundayız hem kendi geleceğimiz hem de oğlumuzun geleceği için..
Ben şuanda finansal özgürlük planları peşindeyim. Niyetim belli bir yaştan sonra emekli olacağım diye çalışmaya devam etmemek. Az da olsa pasif gelirlerimi arttırıp kimseye boyun eğmeden kendi evimde huzuru bulmak.
Şuanda nakitimin bir kısmını bu yüzden bir fonda değerlendiriyorum. Bu fonun bana ortalama aylık getirisi 5-6 bin tl civarında bu geliri eğer 15-16 bin civarına çıkartabilirsek Varyemez ablanın da uyguladığı gibi asgari ücretle geçinmeye çalışırız. En azından patronumuz kendimiz oluruz. :)

Allah kolaylıkla nasip etsin canım

İki arkdsa eşarp hediyesi aldım ogretmenler günü için..

Bizim yegene oğlana kendime de defactodan 1590 TL'lik ürünler aldım ... İdare ederler geldiler.. şimdi bir gelinimiz evini taşıdı işleri gereği ara tatilda yada haftasonu giderim iyi olursak sizce ne almalıyım ... Bu sıra aşırı hediye aldım ve alacagimmyerlerde var dahaa...
Ayrıca bir arkdsiminnannesi umreye gidiyor trendyoldan tülbent bari başörtüsü zikirmatik tespih seti aldım birde atlet havlu koysam paketlesem versem nasıl olur annesine

Bende yemeğimi yedim çocuğu okuldan alırım onunu yediirrim yarinn babasıyla ev benle işte takılacak.okullari sinifcek geziye gidiyorlar bizden yanında olmamızı talep ettiler yürüme sorunu var ya. O bakıma bizde nasıl gidelim baba d abende calisyoruz annanne dede olsa gider belki çocuk üzülmeye diye ama bu şekilde gondermeyecegiz .. dunnaksamdan beri bende servise binmek istiyorum diye ağlıyor. Servise binmeyi iyi birşey sanıyor biz hep kendimiz kucakla indir bindir kendi aracımızla yapıyoruz çocuk aklı iste daha 9 buçuk yaşında ve istiyor oturdum ona üzüldüm ağladım allahik niye böyle çocuk öldü yazık o da güzel yururusun kosssun düşmesin vs vs diye sonra sustum arsiZlik etme dedim kendime.. ama sayın öğretmenlerim bu okul gezileri için sizler neler düşünüyorsunuz müze gezecekler yani ne diyeyim biz götürürüz gezmez. Arkadaşlarıyla kaytarmak mi ister çocuk ama en vahimi anne bana araba mi carptida ben diğerleri gibi yuruyemiyorum hızlı değilim diyor.oysa bilse harikaa bile yürüyorsun varsın yavaş yürü ne olacak .. içimizden. Bazen öğretmenlere kiziyoruz keşke yapmasalar yada yaptinnmademmverek parasını sen elinden tut götür çocuğu... Ne edeceğimi bilemedim babaasi zaten tepkisel bu durumlara bende okulun yardımcı personeli gibi oldum zaten bu yıl geride duruyorum azcik... Ama üzülüyorum da

Ooo bütçe defteri mi ... Bizede sayfalarindan paylasikmyapar misiniz benimde acilen yapmam gerek birseyler

Evet kuzucum burada tekli ekmek 10 tl oldu
Eskiden ocaktan ocagaydi zam şimdi her ay yapılıyor yaa... Kadınlar eve gelmeyi 3000 TL yapmışlar..

Pazarda brokoli 150 Karnıbahar 100 bende sağlıklı yiyem.diye alacaktım ne Alacam ucuzken yenmiyordu pahaliykenn alır mıyım almadım...

Bu arada bende 17 bin asgari ile yaşamaya baslamaliyim gelecek aya kartlarım.simdiden doldu ki daha bir gece konaklama bir uçak gidiş geliş vizelere birde orda yemenicme harcama da cabası... En az 8 binim.gider

Çok istiyorsa götürsenmi
Hastalığı ne bilmiyorum ama yürürken arkadaşlarıyla aşırı bir fark olacaksa tekerlekli sandalye ile hızlandırabilirsiniz fark çok olmuyorsa senden destekle yavaş yavaşta gidebilir.

Hediye konusunda ben çok kararsız oluyorum genellikle mutfak eşyası götürüyorum.Samimiyetinize bağlı.İhtiyacı olan birşey varsa ona sorupta alabilirsin.
Arkadaşının annesine başörtüsü zikirmatik yeterli bence

sizin orada ürünler daha pahalıymış Allah herkese geçim kolaylığı versin

Bence yanında git tatlım yıllar sonra pişmanlık yaşama
Allah'ım acil şifalar versin yavrucuğuna

İdilim canım çocuklar okulla bi etkinlik yapıldığı zaman girmediklerinde dışlanmış gibi hissediyorlar maksat gezmek değil ki orda paylaştıkları anlar, anılar
İzin alıp yanında eşlik etsen çok güzel olur tabi imkanın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…