Allah razı olsun kuzum teklifin bile özel önemli Benim içinSeni yiyerim çiçeğim
babamı çarşıya gönderdim hamsi alıp gelecek iftara buyrun beraber yiyelim
Yarının yemeğini de hazırladım şimdiden koydum ocağa pişiyor
Anladım canımŞöyle ki Amazon’da satılan zarflı cüzdanlar var, içine şeffaf dosya gibi cüzdan boyutunda yaklaşık 10 zarf giriyor. Dışı da cüzdan gibi zaten. Her zarf bir kategoriyi temsil ediyor. Youtube’da videoları var. Mesela o ay için mutfak alışverişine x miltar para ayırıyoruz ve o bütçeden alışveriş yapıyoruz. Ya da sağlık bütçesine para koyuyoruz ilacı o bütçeden alıyoruz. Kalan paralar ay sonunda birikime gidiyor. Herkes kendi bütçesini ayırıyor. Böylece ayda belirli bir sınır koyuyorsun harcamalara. Ben şimdi o cüzdan aldım. Nakit harcayacağım artık ve bölerek. İlk defa deneyeceğim. Bir de defter aldım giderleri hep yazacağım
Bi yerimin döndüğü yok, sabahtan beri çıkolata yiyorumOlsun eritmiştirevli ve 3 çocuklu gadın çoktannnnn erimiştir yedikleri şimdi başı gözü döner Allah muhafaza
Kıskaaaanç, bu bize bir şey yaptırmayacak anlaşıldı, gizli gizli, özelden plan yapalım buluşalım vsAman hemen savun bensiz kahvaltı nooooo yapamazsınız şekerim
Çikolatayı en son ne zaman yemiştim hatırlamıyorum herhalde 15 20 gün olmuşturBi yerimin döndüğü yok, sabahtan beri çıkolata yiyorum
Yapalım kızzzKıskaaaanç, bu bize bir şey yaptırmayacak anlaşıldı, gizli gizli, özelden plan yapalım buluşalım vs
Kambersiz düğün olur mu, gelsin mademYapalım kızzz
Ama o da gelsin
Allah senden de razı olsun, Ya yerim seni ablacımAllah razı olsun kuzum teklifin bile özel önemli Benim için
Yaaa bir de amcamın ellerinden öperim ne güzel ya muhabbet edebileceğin ,çarşıya gönderebileceğin bir babacığın var
Adet öncesi hormonlar tavan
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun kuzucuğum
Öyle daha çok üzülürüm kiKıskaaaanç, bu bize bir şey yaptırmayacak anlaşıldı, gizli gizli, özelden plan yapalım buluşalım vs
Ya ben seni nasıl sarsam sarmalasam da içime kalbimin en derinine soksam aşk mısın sen bal ablacımmmmYapalım kızzz
Ama o da gelsin
Ya ben seni nasıl sarsam sarmalasam da içime kalbimin en derinine soksam aşk mısın sen bal ablacımmmm
O kolay ya trene binsin burda buluşuruz onla
Onu kaçırmak elzem oldu artıkO kolay ya trene binsin burda buluşuruz onla
Çok güzelAnladım canım
Ben sadece aylık defter tutuyorum gelir ,gider ve birikim olarak
Tek tek gelir ve de harcama kalemlerimi yazıyorum
Ekim ayında asgari ücret yani 17000 tl ile geçinme hedefi koydum kendime
Kasım ayında da sürdürmeyi düşünüyorum
Kasım ayında altın günümüz vardı o bitecek
Ben Aralık ayından itibaren başka birşeyler hedeflemeyi düşünüyorum
Tabi önce kasım ayını uğurlamam bir de kalemi kağıdı alıp hesap yapmam gerekiyor
Bende inşallah bu haftada regl geçer Perşembe yikanirim ama tutamam ayın 10 de orucum inşallah başlamalı gerçi oruç ibadeti en iyi yaptigim ibadet hatta tek borcsuz yaşadığım ibadet türü ... İnşallah bende eşlik ederim.gecikmelide olsa...Allah nasip ederse yarın oruç tutacağım eşlik etmek isterseniz
Bilmiyorum canımBende inşallah bu haftada regl geçer Perşembe yikanirim ama tutamam ayın 10 de orucum inşallah başlamalı gerçi oruç ibadeti en iyi yaptigim ibadet hatta tek borcsuz yaşadığım ibadet türü ... İnşallah bende eşlik ederim.gecikmelide olsa...
Bu arada hayıt suyu diye birşey hiç duydunuz mu ona başlayacağım miyom kist kitle için. Ki bir şişe içtim.bitirdim bu sefer aktardan kendimmalacagim yapacagim
Ben de yemeğimi yaptım, kitabımızı okudum, gireceğim keyfi birAkşam yemeğimi yedim, ortalığı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım
Ezana 1 saat var ben de birazcık kitap okuyayım