Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yapma yaaa yarabbim acil kalıcı şifalar vere ..sağlık sağlık derlerdi ama bu yıl iliklerime dek hissettrim ille sağlık önce sağlık... Hol bol ya safi çekelim.acaip reglim bende hayıt suyu da içtim.ondanmi.ama hafta içi bir paylasikmokuma.ne olirsa yıkanınca okurm yapıldı mı öyle bir paylasim yazabilirsiniz beni de
Allah razı olsun canım benim gecen bi ya Şafii dağıttık ama şimdi tekrar yapmadık, aklına geldikçe dua edersen çok sevinirim Allah herkese kalıcı hasarsız şifa versin aminnnnn

Öncelikle geçmiş olsun ... Bende kilo vermeliyim.benide alın aranıza ne ediyorsunuz sabah mükemmel bir kahvaltı yaptım sürekli yemelinicmeli.modum
Biz sadece yarışıyoruz 🤣🤣
istersen öğünlerimi paylaşayım ağır demezsen uygularsın
Ama en kolayı kb minimuma indirip hareketi artırmak canım ya da şöyle yap porsiyonlarını küçült mesela çeyrek daha az ye ama hareket şart

Hımmm, ne ceza versem acaba 🤔🤔🤔 😅

Şaka bir yana asıl ben seni tebrik ederim canım, sen o kadar az kilodan, çok kilo verdin…. 🥰

Hem aramızda 300 gr ın lafı mı olur, ceza meza yok yani…🤗

Ben dünden beri yiyorum 😂 az önce de her hafta yürüyüş yapıp, göz ucuyla bakıp geçtiğim mekanda güzeeeeel bir kahvaltı yaptım 🤭🤭🤭

Ama devam pes etmek yok, şimdiki hedefim Kasım ve aralık ayında 2 şer kg daha verip , 1 ocakta nihai hedefime ulaşmak inşallah 😅
Cansın teşekkür ederim🥰

benim de Kasım hedefim 3-4 kilo verip artık sabitlemek 🤲🏻

Ahaha ben de bugün kahvaltıda abarttım 🤣🤣 hak ettik aşko haftada bir ödülden bişicik olmaz şifa olsun yaramasın 🤲🏻🌸

Mesela şöyle bir görsele uzaktan bakman lazım İdil🤣🤣
Cuma günü mahvettiler beni
IMG_5676.jpeg

Hımmm, ne ceza versem acaba 🤔🤔🤔 😅

Şaka bir yana asıl ben seni tebrik ederim canım, sen o kadar az kilodan, çok kilo verdin…. 🥰

Hem aramızda 300 gr ın lafı mı olur, ceza meza yok yani…🤗

Ben dünden beri yiyorum 😂 az önce de her hafta yürüyüş yapıp, göz ucuyla bakıp geçtiğim mekanda güzeeeeel bir kahvaltı yaptım 🤭🤭🤭

Ama devam pes etmek yok, şimdiki hedefim Kasım ve aralık ayında 2 şer kg daha verip , 1 ocakta nihai hedefime ulaşmak inşallah 😅
Hangi mekan gız o :KK53:

Mesela şöyle bir görsele uzaktan bakman lazım İdil🤣🤣
Cuma günü mahvettiler beni Eki Görüntüle 3498105
Sen ne diyorsun, cuma günü ödül diye bir güzel yedim ofiste, yetti mi hayır, üstüne Dubai çikolatası yedim, yetti mi hayır tabiki de , arkadaş aradı, ofise ziyarete gelmek istiyorum, el açması börek ve kek yaptım diye, gelme tokum denir mi, denmez, ayıp geldi bir güzel çayla yedik… mide fesadı geçirmeme ramak kaldı, anneme geçtin, en sevdiğim hatta tek sevdiğim beyaz lahana sarması ve bizim yöresel yemek yapmış bi de orada yedim🤪 bşr ayda verdiğimi bir günde geri aldım 😂😂😂

Sen ne diyorsun, cuma günü ödül diye bir güzel yedim ofiste, yetti mi hayır, üstüne Dubai çikolatası yedim, yetti mi hayır tabiki de , arkadaş aradı, ofise ziyarete gelmek istiyorum, el açması börek ve kek yaptım diye, gelme tokum denir mi, denmez, ayıp geldi bir güzel çayla yedik… mide fesadı geçirmeme ramak kaldı, anneme geçtin, en sevdiğim hatta tek sevdiğim beyaz lahana sarması ve bizim yöresel yemek yapmış bi de orada yedim🤪 bşr ayda verdiğimi bir günde geri aldım 😂😂😂
Yok yok almadın afiyet şifa oldu yaramadı eridi gitti
Arada şaşırtmak lazım vücudu ama artık dikkat et ki emeklerin boşa gitmesin çiçeğim 🌸

X