- 6 Ağustos 2010
- 38.528
- 67.197
Amin amin Allah razı olsun canım benimAllah ibadetlerini kabul etsin ablacım
Öğretmenime de Rabbim merhametiyle muamele etsin geride kalanlarına sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin Allah razı olsun canım benimAllah ibadetlerini kabul etsin ablacım
Öğretmenime de Rabbim merhametiyle muamele etsin geride kalanlarına sabır versin
Allah razı olsun canım benim gecen bi ya Şafii dağıttık ama şimdi tekrar yapmadık, aklına geldikçe dua edersen çok sevinirim Allah herkese kalıcı hasarsız şifa versin aminnnnnYapma yaaa yarabbim acil kalıcı şifalar vere ..sağlık sağlık derlerdi ama bu yıl iliklerime dek hissettrim ille sağlık önce sağlık... Hol bol ya safi çekelim.acaip reglim bende hayıt suyu da içtim.ondanmi.ama hafta içi bir paylasikmokuma.ne olirsa yıkanınca okurm yapıldı mı öyle bir paylasim yazabilirsiniz beni de
Biz sadece yarışıyoruzÖncelikle geçmiş olsun ... Bende kilo vermeliyim.benide alın aranıza ne ediyorsunuz sabah mükemmel bir kahvaltı yaptım sürekli yemelinicmeli.modum
Amin ablacım amin nerde varsa Rabbim hasarsız kalıcı şifa versinAllah acil şifalar versin kuzum ya
Yavvv 300 gramın lafı mı olurmuş
Kıaaaxzz gizli rakip miydiiiinnn maşallah güzel vermişsinBen hiç ekstra birşey yapmayıp sadece yeme miktarını düşürüp erken saatlerde yiyince 2 kilo girmiş bu ay
Aynen böyle devam edeyim nasipse
Cansın teşekkür ederimHımmm, ne ceza versem acaba
Şaka bir yana asıl ben seni tebrik ederim canım, sen o kadar az kilodan, çok kilo verdin….
Hem aramızda 300 gr ın lafı mı olur, ceza meza yok yani…
Ben dünden beri yiyorum az önce de her hafta yürüyüş yapıp, göz ucuyla bakıp geçtiğim mekanda güzeeeeel bir kahvaltı yaptım
Ama devam pes etmek yok, şimdiki hedefim Kasım ve aralık ayında 2 şer kg daha verip , 1 ocakta nihai hedefime ulaşmak inşallah
Yok kızzz kilo vereyim deyince canım herşeyi istiyorKıaaaxzz gizli rakip miydiiiinnn maşallah güzel vermişsin
En güzeli o zaten çaktırmadan hedefe ulaşmakYok kızzz kilo vereyim deyince canım herşeyi istiyor
Kilo verme fikri olmadan her şeyi istesem yerim ama yemiyorumki moduna girince vermişim
Hangi mekan gız oHımmm, ne ceza versem acaba
Şaka bir yana asıl ben seni tebrik ederim canım, sen o kadar az kilodan, çok kilo verdin….
Hem aramızda 300 gr ın lafı mı olur, ceza meza yok yani…
Ben dünden beri yiyorum az önce de her hafta yürüyüş yapıp, göz ucuyla bakıp geçtiğim mekanda güzeeeeel bir kahvaltı yaptım
Ama devam pes etmek yok, şimdiki hedefim Kasım ve aralık ayında 2 şer kg daha verip , 1 ocakta nihai hedefime ulaşmak inşallah
Tarımda şu bizim meşhur çikolata 79.9 düşmüşBugün geçti gitti
Kalan son 4 gün gel perşembe gel
Ben 5. gün tarım krediden peynir stoklamaya giderim
Mavi göl kenarında olan var ya, işte o mekanHangi mekan gız o
He bildim sarı çatılı Memet ustanın yeriMavi göl kenarında olan var ya, işte o mekan
Sen ne diyorsun, cuma günü ödül diye bir güzel yedim ofiste, yetti mi hayır, üstüne Dubai çikolatası yedim, yetti mi hayır tabiki de , arkadaş aradı, ofise ziyarete gelmek istiyorum, el açması börek ve kek yaptım diye, gelme tokum denir mi, denmez, ayıp geldi bir güzel çayla yedik… mide fesadı geçirmeme ramak kaldı, anneme geçtin, en sevdiğim hatta tek sevdiğim beyaz lahana sarması ve bizim yöresel yemek yapmış bi de orada yedim bşr ayda verdiğimi bir günde geri aldımMesela şöyle bir görsele uzaktan bakman lazım İdil
Cuma günü mahvettiler beni Eki Görüntüle 3498105
Sonra da alış verişe gittim, bir poşet bitter aldım, her şeylisinden üçer beşerHe bildim sarı çatılı Memet ustanın yeri
Yok yok almadın afiyet şifa oldu yaramadı eridi gittiSen ne diyorsun, cuma günü ödül diye bir güzel yedim ofiste, yetti mi hayır, üstüne Dubai çikolatası yedim, yetti mi hayır tabiki de , arkadaş aradı, ofise ziyarete gelmek istiyorum, el açması börek ve kek yaptım diye, gelme tokum denir mi, denmez, ayıp geldi bir güzel çayla yedik… mide fesadı geçirmeme ramak kaldı, anneme geçtin, en sevdiğim hatta tek sevdiğim beyaz lahana sarması ve bizim yöresel yemek yapmış bi de orada yedim bşr ayda verdiğimi bir günde geri aldım
Almam gider o paraya fındık parçacıklı alırımTarımda şu bizim meşhur çikolata 79.9 düşmüş
Onu diyorum zaten ablacımAlmam gider o paraya fındık parçacıklı alırım