Okurken bile darlandım he ablacım, Allah bu durumda olanlara yardım etsin. Gerekli kişilere de akıl fikir versinAsgari ücretle geçim maratonuna devam ediyorum kalan para 3355 tl
Önümüzdeki hafta 1000 tl petek temizliğine veririm
Yani 2355 tl olarak düşüneyim
Maaşa 21 gün var
Bozdur bozdur harca ve sen bir kişisinAsgari ücretle geçim maratonuna devam ediyorum kalan para 3355 tl
Önümüzdeki hafta 1000 tl petek temizliğine veririm
Yani 2355 tl olarak düşüneyim
Maaşa 21 gün var
Aba napıyon abaaaaBozdur bozdur harca ve sen bir kişisin
56 kiloya düşmen için sana dua ediyormuşAba napıyon abaaaa
Evet canım ya üstelik ev kirası yok bir de çocuklara 5000 tl gibi komik bir rakam gönderiyorum benden çay kahve içsinler diyeBozdur bozdur harca ve sen bir kişisin
Yanlış ediyor hedefim 53-5456 kiloya düşmen için sana dua ediyormuş
O kilolara gelmen an meselesi tatlımmmYanlış ediyor hedefim 53-54
Olabilir sen bugün bol bol su tüket bakalımBilmiyorum dün biraz zararlı şeyler yedim diye mi oldu ama bugün doymak bilmedim
Ben dün bütün gün dersim vardı o yüzden okulda sebze yedimBilmiyorum dün biraz zararlı şeyler yedim diye mi oldu ama bugün doymak bilmedim
Yemek yiyordumAba napıyon abaaaa
Ay hadi inşallah inşallahO kilolara gelmen an meselesi tatlımmm
Anca ye zat3nYemek yiyordum
Offf ya hiç verememişim gibi geliyor, hala hasta olmadım onun da etkisi var sanırım
Ahaaaaa sen şimdi +2 kilo çıkarsın kızzzYemek yiyordum
Offf ya hiç verememişim gibi geliyor, hala hasta olmadım onun da etkisi var sanırım
Bünye et istiyoBen dün bütün gün dersim vardı o yüzden okulda sebze yedim
bugün de evde sebze yaptım yedim
2 gündür et yiyemedim gözlerim kararıyor
Bu karşı tarafa verdiğin iyi niyetli taktikler seni -2 kilo daha geriletirAnca ye zat3n
Yediği de kesin ot falandır he
Hamilelik şüphesi yoksa atom karıncamın soğan suyunu yap da iç bebiş
Ahaha amin inşallah rakibiz ama seviyorum keretayı çabalıyor kendinceBu karşı tarafa verdiğin iyi niyetli taktikler seni -2 kilo daha geriletir
Olursun 53 kg
Burcum koç ama ben otçul bir insan değilim,sanırım yükselenim aslanın etkisi daha ağır basıyor dermişimBünye et istiyo