Onu bi kere yapmaya kalktı. Pişman oldum sağol almıyım benAnca ye zat3n
Yediği de kesin ot falandır he
Hamilelik şüphesi yoksa atom karıncamın soğan suyunu yap da iç bebiş
VaryemeeeeezAhaaaaa sen şimdi +2 kilo çıkarsın kızzz
Ay bak yine gaza geldim ama geç kaldın sabah diyeceyidun oniAhaha amin inşallah rakibiz ama seviyorum keretayı çabalıyor kendince
Ne oldu?Onu bi kere yapmaya kalktı. Pişman oldum sağol almıyım ben
Efendummm buyur datlumVaryemeeeeez
Hayatımda ilk defa ciddi midem ağırdıNe oldu?
Kimin tarafında olman gerektiğini anlayacaksın az kaldıEfendummm buyur datlum
Ahahahha olabilir bakBurcum koç ama ben otçul bir insan değilim,sanırım yükselenim aslanın etkisi daha ağır basıyor dermişim
PekaalaaaaOnu bi kere yapmaya kalktı. Pişman oldum sağol almıyım ben
Sabahlar bitmez diyecem de bitiyo beaaaaAy bak yine gaza geldim ama geç kaldın sabah diyeceyidun oni
Şu cümleleri sabahları yazsan keşke bütün gün gün açlık hissetmezdimKimin tarafında olman gerektiğini anlayacaksın az kaldı
Ben hiç kullanmadım ablacım istediği zaman gelsindolar milyoneri sen soğan suyunun faydasını görmüş müydün canım ?
Varyemez oldum kızzz daha ne olsun
Çok sinir bozucu bir durumŞu cümleleri sabahları yazsan keşke bütün gün gün açlık hissetmezdim
Iyıyım ablacm valla nolsun bu gündemle nası iyi olabılırsek ıyıyım cok sukur uzun suredir gırememıstım bi girip bakayım dedim sen nasılsınVaryemez oldum kızzz daha ne olsun
Hoş geldin canım nasılsın?
Ben onun için değil de , kadınlarda ne var ne yok temizliyor, enfeksiyon vs her kadının yılda bşr kez yapması lazım vs dediler de ben de ömrümde bari bir kere yapmış olayım diye yaptım… adetlerde sıkıntı yok çok şükürBen hiç kullanmadım ablacım istediği zaman gelsinatom karıncam yazmıştı burda aklımda kalmış
Hoşgeldin canım