Günaydın herkese
HarikaaaBugün benim için okulun son günü öğleye kadar sonrası pazartesiye kadar tatil
Kalkıp kahvaltımı hazırlayayım, kıyafet ütüleyeyim,duşumu alayım
Bugün ne yapsam dünden kalan mercimek çorbası var yemek mi yapsam pizza mı karar veremedim
Tatlı olarak revani düşünüyorum dolapta kaymak var
öğlen olsun hayrolsun bakalım![]()
Bugün ne pisirecegimi sizlerden takipdeyimGünaydın
Öğlen okulda kısır yapcez kahvaltı etmedim o yuzden
Akşama ne pisirsem bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.vallahi gercektwn çok büyük yük birşey yapmıyorlar başlarda çok ideal yapmaca tavırlar erkekler bukelemun sonra yok süreklilik arz etmiyor .iş bolumune gelince ben ikincide noterde evlilik sözleşmesi bile yaptırdım bir ..... Olmuyor. Atsan atılmaz satmayı zaten satılmaz dayilansann Türk örf adet gelenekleri hele bakın İdil hanıma istedikçe istiyor k endi annen baban ailen bile yaa ayıp ediyorsun kizim.erkek kısmı utumu eder ev mi süpürür ..yaaa tmm.marketegitsin o da gitmiyormuyuum nankorr demeler falan fesman ..evlilik iş değil yemin ediyorum.sabah sabah gerek yukarda okudugumm öğretmen arkdsin ağlamaklı durumu gerekse senin bu msj feminist damarlarını kabarttı...Allah'ım hayirlisini vere... Gönlüne Göre vere...Grip ve üşütme aynı anda yaşıyorum
Kemiklerim iliklerim ağrıyor
Bütün gün terledim durdum sağlam üşütmüşüm
16.00 da çıktım okuldan
Benim işle ilgili bi gelişme yok, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum
Babamla bana döner söyledim annem evdeki yemekten yiyecek
Yemek yapmaya mecalim yok
Yarın köye gideceğiz evdeki yemeği yarına ayırdım
Bir kez daha anladım ki evlenince iş bölümü şart bütün iş bende olunca anama babama bile aksi oluyorum![]()