- 6 Ağustos 2010
- 38.745
- 67.939
Amin Allah razı olsun ablacım, hoşgeldin nasılsın?Ellerinize sağlık.Afiyetle ,keyifle çocuklarla birlikte yemek nasip olsun.
Özlettin kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun ablacım, hoşgeldin nasılsın?Ellerinize sağlık.Afiyetle ,keyifle çocuklarla birlikte yemek nasip olsun.
Canım ne diyeceğimi bilemedim. Moralinizi bozmayın.İnşallah toparlanır.Aklı başına gelir.Oğlanı okuldan aldım evde mercimek çorba köfte evellki günden nohut vardı merckmegide yıkarken abartmisim birde mercimek köfte yaptım tek eksihim.mercimek tatlısı yani uff haftasknu gelmesin istiyorum adamla aynı ortamda bir DKK bile duramaz oldum o derece sinirlerimiybozuyor varligikirtulmasi da kolay değil huysuz sorunlu insandan...neysee görmezden gelecem kendime haftasonlarina penceremden gibi tatiller mi ayarlasam..o eşini göremiyor diye yalni gidiyorken ben görmemek için giderim bizimkini...
Başınız sap olsunGünaydınlar
Ananem vefat etti dün değil ondan önceki gece. Karşıya geçtik orada kaldık dünde defnettik gece geldik.Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah.O bizi hiç incitmedi çok iyi bir insandı
Vefat ettiği gece gece uyumadık biraz uykusuz ve pertim.Geldim işe başladım.
Valla bilmiyorum eşimle 1 aydır aramız limoni ondanda olabilirSonbahar depresyonu dedikleri gibi birşey mi acaba ?geçmiş olsun canım
Azimuttan alıyorum ppz fonuHayırlı bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın canım
Fon ne alıyorsun
Hımmmm niye limoni takılıyorsunuz ?tabiki yazmak istersen istemezsen yazmaValla bilmiyorum eşimle 1 aydır aramız limoni ondanda olabilir
Teşekkür ederim özrenginciğim.Çocuğun okul telaşı ,aliş veriş ,ihtiyaçlarını almaya çalışıyoruz.Üniversiteler de açılmaya başladı.Rabbim gençlerin yardımcısı olsun.Bazen üzülüyorum ,bazen de gitsin okusun ne güzel hayatını kurtarır diyorum.Amin Allah razı olsun ablacım, hoşgeldin nasılsın?
Özlettin kendini
O kadar güzel bir enerjiniz var ki insanın sürekli içini dökesi geliyor.Hımmmm niye limoni takılıyorsunuz ?tabiki yazmak istersen istemezsen yazma
AblammmmmmO kadar güzel bir enerjiniz var ki insanın sürekli içini dökesi geliyor.
Başın sağ olsun canım.. mekânı cennet olsun inşallahGünaydınlar
Ananem vefat etti dün değil ondan önceki gece. Karşıya geçtik orada kaldık dünde defnettik gece geldik.Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah.O bizi hiç incitmedi çok iyi bir insandı
Vefat ettiği gece gece uyumadık biraz uykusuz ve pertim.Geldim işe başladım.
Tuttuğun nöbetin parasını alıyorsan arkadaşlarınla da anlaşıyorsunuz sorun yok canımArkadaşlar...malesef senede sadece 1 hafta olabiliyor..arkadaşımızın 1 tanesi kars...1 tanesi hakkarili..normalde 2 hafta yıllık izinliydiler..ama biz onları sevdiğimiz için 3 hafta yaptırdık.. bir tanesi önden 5 gün...diğeri arkasından 5 gün yaptık.. onlar içinde kolay değil
Ablacım Allah maddi manevi yar ve yardımcınız, yardımcımız olsun her daimTeşekkür ederim özrenginciğim.Çocuğun okul telaşı ,aliş veriş ,ihtiyaçlarını almaya çalışıyoruz.Üniversiteler de açılmaya başladı.Rabbim gençlerin yardımcısı olsun.Bazen üzülüyorum ,bazen de gitsin okusun ne güzel hayatını kurtarır diyorum.
Onları kendi yerime koyuyorum...keşke ailelerine yakın olsalardı. Bizlerde nöbet tutmasaydık..bazen nöbet bile cekilmiyo arkadasimTuttuğun nöbetin parasını alıyorsan arkadaşlarınla da anlaşıyorsunuz sorun yok canım
Allah hepinize kolaylıklar versinOnları kendi yerime koyuyorum...keşke ailelerine yakın olsalardı. Bizlerde nöbet tutmasaydık..bazen nöbet bile cekilmiyo arkadasim
Doğru söylüyorsun canım.. sağlık olsun daAllah hepinize kolaylıklar versin
Maalesef hayatta hepimizin bir avantajlı bir dezavantajlı olduğumuz durumlar var ,sağlık olsun her işin başı sağlık
Sağol bacım Allah razı olsunBasın sagolsun canim
geçmiş olsun bacım
Dikkat et kendine
Valla herseyin sana kaldığı bir hayat çok zor nerden biliyorum diye sorma
Geçmiş olsun kız dikkat et kendine bacımsuGünaydın
Öğlen okulda kısır yapcez kahvaltı etmedim o yuzden
Akşama ne pisirsem bilmiyorum
Yanlış mesajı alıntıladım ama mesajım yerine gitti heralGeçmiş olsun kız dikkat et kendine bacımsu
Aynen öyle canımGünaydın herkese
Harikaaa
Bugün ne pisirecegimi sizlerden takipdeyim
Çok geçmiş olsun.vallahi gercektwn çok büyük yük birşey yapmıyorlar başlarda çok ideal yapmaca tavırlar erkekler bukelemun sonra yok süreklilik arz etmiyor .iş bolumune gelince ben ikincide noterde evlilik sözleşmesi bile yaptırdım bir ..... Olmuyor. Atsan atılmaz satmayı zaten satılmaz dayilansann Türk örf adet gelenekleri hele bakın İdil hanıma istedikçe istiyor k endi annen baban ailen bile yaa ayıp ediyorsun kizim.erkek kısmı utumu eder ev mi süpürür ..yaaa tmm.marketegitsin o da gitmiyormuyuum nankorr demeler falan fesman ..evlilik iş değil yemin ediyorum.sabah sabah gerek yukarda okudugumm öğretmen arkdsin ağlamaklı durumu gerekse senin bu msj feminist damarlarını kabarttı...Allah'ım hayirlisini vere... Gönlüne Göre vere...
Teşekkür ederim ablacımçok geçmiş olsun canım