Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh aldıklarını güzel günlerde giy ablacimŞimdi bir tesettür giyim sayfasından 5 adet tunik aldım 750 tl ödedim
Terliklerim geldi ,güzeller
Bereketli olsunGünaydınlar
Günde kalan son 4 altında geldi kızlar onuda Eylül ayına ekler misiniz.
Eylül ayı 17.000 fon 8 grm altın
Sonbahar depresyonu dedikleri gibi birşey mi acaba ?geçmiş olsun canımKendimi biraz dağılmış hissediyorum neden bilmiyorum dünde kolum kanadım kalkmıyordu hiçbirşey yapmak için. Bugünde hala öyleyim.
Böyle olunca işler üst üste yığılıyor. O zaman daha çok yorulacağım ve hiç istemiyorum
Merhaba canımGünaydınlar
Ananem vefat etti dün değil ondan önceki gece. Karşıya geçtik orada kaldık dünde defnettik gece geldik.Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah.O bizi hiç incitmedi çok iyi bir insandı
Vefat ettiği gece gece uyumadık biraz uykusuz ve pertim.Geldim işe başladım.
Hayırlı bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın canımGünaydınlar
Günde kalan son 4 altında geldi kızlar onuda Eylül ayına ekler misiniz.
Eylül ayı 17.000 fon 8 grm altın
Rabbim cennette kavuştursun mekanı cennet olsun ablacımGünaydınlar
Ananem vefat etti dün değil ondan önceki gece. Karşıya geçtik orada kaldık dünde defnettik gece geldik.Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah.O bizi hiç incitmedi çok iyi bir insandı
Grip ve üşütme aynı anda yaşıyorum
Kemiklerim iliklerim ağrıyor
Bütün gün terledim durdum sağlam üşütmüşüm
16.00 da çıktım okuldan
Benim işle ilgili bi gelişme yok, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum
Babamla bana döner söyledim annem evdeki yemekten yiyecek
Yemek yapmaya mecalim yok
Yarın köye gideceğiz evdeki yemeği yarına ayırdım
Bir kez daha anladım ki evlenince iş bölümü şart bütün iş bende olunca anama babama bile aksi oluyorum
Allah'ım rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere tumm ailenize sabır vere bizlerede idrak vere ..her ölüm bir gercektir ve her canlının tadacagi birseydir ama unutuyorum.dunyaya dalıyorum ..ne güzel iyi bir insandi diye anılmak rabbim bizlerede dünyada biraktiklarimizin ağzından aklında böyle güzel ifadelerle geçmeyi nasip eylesin.Günaydınlar
Allah razı olsun ablacım okullar açıldı benim hastalık mesaisi başladı neyse senenin son hastalığı diyelim inşallahÖncelikle çok geçmiş olsun balımmmmm Allah şifalar versin
Dün de boş saatimin birinde bir öğretmen arkadaş ile öğretmenler odasında oturuyorduk
Epey o anlattı ben dinledim birkaç yerde 3 4 cümle kurdum ağlamaklı oldu makyajı akmasın diye göz yaşını daha çıkmadan sildi durdu ,üzüldüm
Özetle derdi herşeye yetmeye çalışıyor yetemedikçe de bunalıyor
Allah kolaylık versin zor zor zor
eşten görülen nankörlük ve de aşağıya çekecek laflar
Boşanmış biri olarak fazla yorum yapmak istemedim
Sadece evde daha fazla herşeye yetmeye çalışmayacağım sözüne haklısın dedim
Afiyet şifa olsun ablacımmmOkuldan gelirken anneme uğradım ders programının niteliği ve de günler yavaş yavaş kısalmaya başlıyor oğlanlar burada derken neredeyse 4 5 günden fazladır anneme gitmedim
Belki biraz daha evimde yalnız kendimle baş başa vakit geçirmeyi sever oldum. Bazen bizim hacı ablanın bazı konulardaki tutumunu kafam götürmüyor beni ilgilendirmeyen konularla deyim yerindeyse kafamı doldurmak istemiyorum bunu defalarca kendisine bazen ağır bir şekilde bile ifade ettim kendi bilir
Okuldan gelirken bir köşe başında köylü hemşehrililerimizin sattığı tarla mahsüllerinden aldım
Domates, biber ,fasulye ,dolmalık biber ihtiyacım kadar aldım hepsinden ve 105 tl ödedim
Markete gittim patates soğan süt ampül yoğurt suffle kapları aldım 361 tl ödedim
Akşam menüm
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurt
Portakallı gazoz
Kaymak eşliğinde revan
Basın sagolsun canimGünaydınlar
geçmiş olsun bacımGrip ve üşütme aynı anda yaşıyorum
Kemiklerim iliklerim ağrıyor
Bütün gün terledim durdum sağlam üşütmüşüm
16.00 da çıktım okuldan
Benim işle ilgili bi gelişme yok, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum
Babamla bana döner söyledim annem evdeki yemekten yiyecek
Yemek yapmaya mecalim yok
Yarın köye gideceğiz evdeki yemeği yarına ayırdım
Bir kez daha anladım ki evlenince iş bölümü şart bütün iş bende olunca anama babama bile aksi oluyorum
Geçmiş olsun canım afiyet şifa olsunÖğlen okulda kısır yapmıştık
Dokundu sanırım baya ağrılar çektim yemek yapmadım
Büyükbaş ızgara palamut yaptırmış bende bir salata yaptım yedik