Küçük bebeğim ile boşanmak

Hiç şaşmaz surda kaç konu okudum böyle evliliklerde bilerek çocuk yapılır ama çocuğum için gitmiyorum denilir. Büyüyünce o çocuklara duygusal sömürü yapılır senin için gidemedim diye. Oysa ki tek mesele koca iki düşüğe rağmen zorla çocuk yapmışsınız . Çocuğu bahane etmeyin büyüyünce oğlunuza da yapışip onun hayatını mahvetmeyin

Barışmayı deneyin yuva kolay kurulmuyor, hiçbir koca durduk yere öyle davranmaz biraz da mutlu etmeye çalışın annen şunu yaptı kız kardeşin şunu dedi demek yerine.

boşanmış olmak önemli değil de çocuklu boşanmış olmak sıkıntı

Burda bi hemcinsiniz size ihtiyacı olduğunu hissederek özelini paylaştığında nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz. Tabiki de oğlumu yetiştirirken bu şekilde manipüle edecek senin için şunu şunu yaptım diyerek saçmalamayacağım. Burda o kaç tane okuduğunuzu bahsettiğiniz hayatları yaşamıyo olarak şanslı olabildiğiniz kadar birazda anlayışlı olsanız keşke.

Düşündüm canım çok düşündüm. Ama alttan aldığını görse daha çok semer vuran cinsten bi adam bu. Her şey için hayırlısı diyorum artık.

Senin ihtiyacın yok ki sen işi olan isterse ayakları üzerinde durabilecek bir kadınsın . Senin kendine saygın yoksa bu başkasının sorunu değil. Bu hayatı seviyorsun adamdan iki kere düşük yapıp , şiddet görmene rağmen , üçüncüye hamile kalacak kadar çok hemde. Yani bir tür mazoşist bir ilişki var ortada. Acınacak tek kişi çocuk . Böyle bir ortamda büyüyecegi için sürekli böyle kendini acindiran bir anne görecek baba figürü desen dag kackini . O da ya acımasız olacak ya da sizin gibi birinin kullanacagi biri haline gelecek. Bencilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…