Ben yerinizde olsam .
Evi satışa verir emlakçıya ciddi alıcılari getirmesini isterim. Eve gelmeden önce müşteriye detaylıca bilgi verip fotolari göstersin. Sizde fiyatını biraz uygun verirsiniz. O sırada sizde kendinize ev bakın. Alın deniyorum ama fikir oluşturun seçenek oluşturun... Eviniz satıldığı gibi birkaç gün içersinde ev almaya çalışın. Çünkü ana paranızla bidaha ev alamayabilirsiniz. Bende öyle yapmıştım. Çok şükür zarar etmedim
Tamda bu dedıgınız olay benı sıkıntıya soktu eve cıddı musterı gelıyor ben gıdıyorum bakıyorum konusuyorum
Hopaa ıptal oluyor . Esımde satılsın yavas yavas bakarsın dıyor satıldıgı gıbı 10 gun ıcınde alıp yerıne koymazsan o para ucar gıder
Bır haftada 200 300 bın koyuyolar ılanların uzerıne
Musterı cıkıyor ben gıdıp ev arıyorum ıptal oluyor sınırım bozuldu
Esıme dedım kıraya cıkayım ev bos kalsın kım gelıp bakıyosa baksın bunedır ınsanlar gelıp gıdıyor saclarım dıbı bır parmak oldu stresten boyatamadım bıle psıkolojım bozuldu
Satılırsa bız bulamaz ortada kalırsak dıye hergun ev baktım umıt oldu sonra umıdum kırıldı durdu
Artık emlakcılara oyle dedım hepsı bız ılgılenelım dıyorlar en asagı 50 bın alıyor ama daha nereyı sattıgını bılmıyor musterı getırıyor ama bılgı vermemıs
Kalıtelı bır emlakcı var onu aradım 56 bın + kdv dıyor hem benden hem karsıdan alıyormus
Bende satsam ona verecekmısım anlaşma ımzalıyacakmısım
Korktum acıkcası
Ben ınsan gıbı sahıbınden satmaya calıstım ben dıp fıyat yazdıgım halde daha ındırım ıstıyolar
Emlakcı uzerıne 200 koyup soyluyor o müşteri getiriyor saka gıbı ama boş işte
Ben galiba depresyona gırdım bıraz daha dusuneyım