Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Ampul olan bepantendendi cnım bidahakine ondan koyarsın inşallahh uzuunn uzunnn saçlarla dolaşıcaz canım kısa zamanda

Peçete ile kır canım iki peçete al biriyle tüpü tut diğeriylede kırılacak kısmını ozaman hiçbişey olmuyorr

Kaş için kaşlarında ikiye böldüğün sarımsağı sürebilirsin onun dışında menekşe yağı ve tüpteki arko c ler
varya onlardan kalıp gibi sürüp emmesini bekleyebilirsin bnmde kaşlarımın aralarında boşluklar vardı bu sayede doldurdum bide çoğu kuaför güzel kaş alamıyor tamamen uzamaasını bekle alabiliyorsan kendin al derim

Kaş için kaşlarında ikiye böldüğün sarımsağı sürebilirsin onun dışında menekşe yağı ve tüpteki arko c ler
varya onlardan kalıp gibi sürüp emmesini bekleyebilirsin bnmde kaşlarımın aralarında boşluklar vardı bu sayede doldurdum bide çoğu kuaför güzel kaş alamıyor tamamen uzamaasını bekle alabiliyorsan kendin al derim

Canım bu söylediklerin hiç çıkmayan yerleri çıkarıyor mu? Benim kaşımda da boşluk var, ama orası kendi doğal boşluğu. Kıl kökü yok yani orda. Çok problem değil ama dolu olsa daha iyi olur. Orayı da çıkarır mı?

Benimkileri çıkardı ve doldurdu canım ama zamanı var tabiki sabretmen gerek ama bıkmadan uygula bide o sırada kaşlarını almamanı tavsiye ederim özellikle gece yatmadan önce bol bol sarımsak sür gelişmelerini merakla bekliyorum cnm

Diğer kısımlara da mı dokunmayayım hiç. Yani kaşımı hiç almayacağım Duramam ki...

Diğer kısımlara da mı dokunmayayım hiç. Yani kaşımı hiç almayacağım Duramam ki...

Bence bir süre toplama cnm vala bende senn gibi dedim ama durabildim yada kendin dolmasını istediğin bölümler dışındaki ana kaş değilde çalı çırpıyı toplayabilirsin en azından bir süre hemde daha hoş durmuş olur

Hımm.. Bu daha iyi... Sağol tatlım..

Kızlaarr buarada bnm saçlarımdada sanırım uzama var salak oldum ben heralde nekadar uzadı onu bilemiyorum ama ama ayda bir cm uzar benim normalde ama sanki 2 cm uzadı bu sefer yada ben psikolojik olarak öyle hissediyorum sanırım 20-25 gün oldu

Pınarcım kimiside diyorki saç uçlardan nefes alır arada aldırmak lazım diye ama sanırım bu kuaförlerin para kazanma oyunu sen uzatma evrende yani bu boya gelene kadar sinemakiden önce herhangi birşey yapıyormuydun tavsiyelerini öğrenmek isterim ne yapmalı ??? :26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

Canım sırılsıklam oluyosa suyu daha az koymayı denedinmi????? bende çok gelince uçlarından suyunu iice sıkıp tepeden toplayıveriyorm..

canım ben 2 yıldır en başta kestirmiyorum
son durulamayı soğuk suyla masaj yaparak yapıyorum kan dolaşım hızlandırdığı için saç sağlığı için önemli çok iyiymiş
yine hafta da bi kere sirkileli suyla duruluyorum
düzleştirici maşa kullnmıyorum (maşa yerine örüp bırakmak çok güzel oluyo )
hafta da bi kere mayonez sürüp 1 saat bekletıyorum(bu kırıklar için çok işe yarıyo parlatıyo bi de)
uzamada etkisi var mı yok mu bilmiyorum bu konudada çok farklı fikirler var ama ben her gün saçımı yıkıyorum tamamen alışkanlık haline geldiği için bi faydası zararı var mı bilmiyorum
(karanfil suyuyla lavanta suyuyla duruluyorum bunu ara sıra 2 -3 hafta da bi yapıyorum)
sinemakili kür gerçekten çok iyi şuan onu yapıyorum kahkülün şekli bozuldu da çok kesmişim
sevgilim saçıma aşık ve bende uzun saç hastalığı var o yüzden bebek gbi bakıyorum saçıma
bu arada saç kremi çok zararlıymış saç için hiç kullnmıyorum ben
(en son 6 ay önce kırıkları aldım kendim alıyorum cm cm çok az yılda 2 kere falan kuaföre gtme kendin kesmeye alış )

Son düzenleme:

Ah canım kendim kesememki saçlarım doğal düz ve ben kat olayındandan hoşlanmıyorum malum kuaförlerin kat atma sevdasını biliyosrun bende yıllardır hepsini aynı boya getirmek için boyalardan kurtulmak adına uzatıyorum 4 parmak kestirdim yıllardır böyle e haliylede sıkılmaya başladım bu durumdan mayonezdede zeytinyağı ve yumurta olayı varya ondan besliyor olabilir saç kremi içinde evet çok haklısın silikon saçı mahvediyor bitsin krem bende kullanmıcam zaten sadece altta kalan saç uçlarıma 3-4 parmaklık kısmına uyguluyorum.. buarada saçlarımıı kendim kesiyorum demişsin ya sadece kırıklarınımı topluyorsun ???? saçını hergün yıkamak zararlı diye biliyorum ben kuaförler kendisi söylüyor saç kendi yağıyla beslenir diye ama yağdan yapışıcak kadar bırakmanında anlamı yokmuş : ozaman daha çok dökülüyor çünkü gerçi biz kendimiz yağlarla bakım yapıyoruz ama o yüzden belkide gerek kalmayabilir bide buarada hangi şampuanı kullanıyorsun çünkü bu konuda son derece bilinçlisin canım teşekkür ederim önerilerin için

canım dediğim gbi her gün yıkamanın zararı faydasını net bilmiyorum zarr olduğunu duyuyorum ama yıkıyorum tamamen alışkanlıktan benim ki yaz kış böyle
şampuanların bir çoğu aynı elidor panten blendax aynı firma üretiyo zaten aynı ürünler farklı isimlerle piyasada
Head & Shoulders mentollü kullnıyodum daha önce kullnmıştım çok iyi böyle saç diplari rahatlıyo
en güzeli bitkisel doğal şampuan kullanmak ama benm saçımı semsert yapıyo tarak girmiyo saçıma resmen o yüzden kullanamıyorum
sen bi al bitkisel şampuan dene bakalım
saçları evet uçlardan alıyorum o da 1-2 cm bişey yada parmağına dolayıpta sardığın zaman kırıklar ortaya çıkıyo o zamn da rahat alınıyo alırsın ya bişeysi yok kolay oluyo

Son düzenleme:

Of of ne çok şey yapıyorsun canım yaa.. Merak ettim saçlarını...
Mayonezi eşim yokken sürebilirim ancak, yoksa dilinden kurtulamam..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…