• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Of of ne çok şey yapıyorsun canım yaa.. Merak ettim saçlarını...
Mayonezi eşim yokken sürebilirim ancak, yoksa dilinden kurtulamam..
.:1:

canım bende uzun saç takıntısı var da bide sevgilim çok seviyo saçlarımı o yüzden çok ilgileniyorum
bi gün fotoğrafını koyucam siteye sinemakide yapıorum bu aralar
mayonez çok iyide biraz tuhaf kokuyo eşin yokken yap:9:

canım dediğim gbi her gün yıkamanın zararı faydasını net bilmiyorum zarr olduğunu duyuyorum ama yıkıyorum tamamen alışkanlıktan benim ki yaz kış böyle
şampuanların bir çoğu aynı elidor panten blendax aynı firma üretiyo zaten aynı ürünler farklı isimlerle piyasada
Head & Shoulders mentollü kullnıyodum daha önce kullnmıştım çok iyi böyle saç diplari rahatlıyo
en güzeli bitkisel doğal şampuan kullanmak ama benm saçımı semsert yapıyo tarak girmiyo saçıma resmen o yüzden kullanamıyorum
sen bi al bitkisel şampuan dene bakalım
saçları evet uçlardan alıyorum o da 1-2 cm bişey yada parmağına dolayıpta sardığın zaman kırıklar ortaya çıkıyo o zamn da rahat alınıyo alırsın ya bişeysi yok kolay oluyo

Evet dediklerin çok mantıklı cnm saçı öyle dolayarak kırıklarını toplayabilirim kuaförüm yakın arkadaşım zaten ben çok kes desemde o kesmez ozaman ben kuaföre gitme aralıklarımı biraz daha uzatıyım hani kırıkları toplandıkça saç daha çok uzar mantığı vardıda bende :1::1::1::1::1: bitkisel şampuanları bende denedim canım saçım kaskatı oluyor tresan denemiştim şuan johansons baby şampuanını kullanıyorum kremsiz ve oldukça katkısız kokusuda bir harika içine terebentinde eklememe rağmen kıvamında çok değişme olmuyor ama şu bahsettiğin head and shoulders in mentollüsünü merak ediyorum :21::21: ama kesinlikle johansons baby şampuanı önneririm ama dalini bilmiyorum kimisi saçımı çok sertleştirdi diyor buarada bnm saçlarımın uçları dışında boya yok o yüzden güzel etki ediyor olabilir boyalıyken bukadar iyi yapmıyordu onu söyliyeyim :42::42::42::42: Pınarcım buarada saçlarının fotoğrafını paylaşma imkanın varsa görmeyi çok isterim çok merak ettim bakalımda gaza gelelim maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar::nazar: :16::16::16::16::16::16::16::16:

Of of ne çok şey yapıyorsun canım yaa.. Merak ettim saçlarını...
Mayonezi eşim yokken sürebilirim ancak, yoksa dilinden kurtulamam..
.:1:

Ayy bu erkekler bu konuda hep böyle geçen erkek arkadaşım sinemakilere ampullere bakıyordu bunlar ne içiyomusun bunları diye sordu :1::1::1::1::1::1::1::1: yok dedim bende saçıma büyü yapıyorum :1::1::1::1::1::1::1: çok uğraşıyo bnmle bu konuda artık herkese sordumm için saçım uzamışmı uzamışmı diye bay arkadaşlarım bni gördüğü gibi saçın uzamış diyorlar :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım bende uzun saç takıntısı var da bide sevgilim çok seviyo saçlarımı o yüzden çok ilgileniyorum
bi gün fotoğrafını koyucam siteye sinemakide yapıorum bu aralar
mayonez çok iyide biraz tuhaf kokuyo eşin yokken yap:9:

Üzerine bir de ketçap sıkıp yemeye çalışır beni...
:52::1:

Ayy bu erkekler bu konuda hep böyle geçen erkek arkadaşım sinemakilere ampullere bakıyordu bunlar ne içiyomusun bunları diye sordu :1::1::1::1::1::1::1::1: yok dedim bende saçıma büyü yapıyorum :1::1::1::1::1::1::1: çok uğraşıyo bnmle bu konuda artık herkese sordumm için saçım uzamışmı uzamışmı diye bay arkadaşlarım bni gördüğü gibi saçın uzamış diyorlar :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Eşimde benimle çok alay ediyor... Geçen televizyonda bir filme bakıyorduk, eski uygarlıkları anlatan. Dedim ki: eskiden insanlar saçlarını neyle kesiyorlarmış? Eşimde hemen "Onların saçları uzamıyordurki :60:" dedi. Neymiş efendim onlar birileri gibi saçına sinameki bilmemne sürmüyorlarmış... :52::52::36:

bence saç 3 ayda bir boyundan aldırmadan katlarından kesilmeli saç sağlıklı olunca daha çabuk uzuyor... saçta kırık olunca kırık boyutu dahada yukarıya çıkıyor böylece saç daha az uzuyor... ancak saç kesileceği zaman kesinlikle boyundan aldırılmamalı...

bence saç 3 ayda bir boyundan aldırmadan katlarından kesilmeli saç sağlıklı olunca daha çabuk uzuyor... saçta kırık olunca kırık boyutu dahada yukarıya çıkıyor böylece saç daha az uzuyor... ancak saç kesileceği zaman kesinlikle boyundan aldırılmamalı...

Keşke kuaförler de bu anlayışta olsa. Kolay hangi yöntemse öyle alıyorlar kırıkları genelde... Kendimiz becerip kesmeliyiz...

kuaförü korkutursan kesmiyorlar... yani ben öyle yapıyorum... ama kesilince daha çok uzuyor... kişi kendiside uzadığını hissediyor dedikleri gibi saç hava alıyor...

Evet dediklerin çok mantıklı cnm saçı öyle dolayarak kırıklarını toplayabilirim kuaförüm yakın arkadaşım zaten ben çok kes desemde o kesmez ozaman ben kuaföre gitme aralıklarımı biraz daha uzatıyım hani kırıkları toplandıkça saç daha çok uzar mantığı vardıda bende :1::1::1::1::1: bitkisel şampuanları bende denedim canım saçım kaskatı oluyor tresan denemiştim şuan johansons baby şampuanını kullanıyorum kremsiz ve oldukça katkısız kokusuda bir harika içine terebentinde eklememe rağmen kıvamında çok değişme olmuyor ama şu bahsettiğin head and shoulders in mentollüsünü merak ediyorum :21::21: ama kesinlikle johansons baby şampuanı önneririm ama dalini bilmiyorum kimisi saçımı çok sertleştirdi diyor buarada bnm saçlarımın uçları dışında boya yok o yüzden güzel etki ediyor olabilir boyalıyken bukadar iyi yapmıyordu onu söyliyeyim :42::42::42::42: Pınarcım buarada saçlarının fotoğrafını paylaşma imkanın varsa görmeyi çok isterim çok merak ettim bakalımda gaza gelelim maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar::nazar: :16::16::16::16::16::16::16::16:

fotoğraf paylaşıcam canım foto.makinsı abim aldı geri alınca çekip paylaşıcam
ben dalin ve komili bebk şampuanı denedim onlarda sert yaptı
johansons baby bebek yağını saçımda kullnmıştım da şampuan denemedim alıp deniyim bi onu
hiç bişi yapmasanız bile ayda 1 cm uzar yılda 12 cm yapar ee biz bunu bakımlarla arttırıyoruz yaza kadar belinizde olur çok takma kafaya hergün uzamışmı diye aynaya bakma ben uzatma aşamasındayken her gün bakardım nerde diye:17: zamanla uzuyo ancak

kuaförü korkutursan kesmiyorlar... yani ben öyle yapıyorum... ama kesilince daha çok uzuyor... kişi kendiside uzadığını hissediyor dedikleri gibi saç hava alıyor...

Hiç beceremem öyle cazgırlıklar.. Rica edebilirim sadece... Sonuç hüsran olur hep... :43:

kızlar bu sinameki kürü hazırlanır hazırlanmaz taze tazemi kullanılmalı ben tam hazırlamışken bir talihsizlik sonucu bemix ampul elimi kesti acaba yarına kalsa karışım zararı olurmu

kızlar bu sinameki kürü hazırlanır hazırlanmaz taze tazemi kullanılmalı ben tam hazırlamışken bir talihsizlik sonucu bemix ampul elimi kesti acaba yarına kalsa karışım zararı olurmu

Taze hazırlıyorlar hazırlayanlar, ben de öyle... Yarın yenisini kaynat bence,

bence bişi olmaz boşa gitmesin dökme yada birine sürdürsen.ampul açarkeende havluya sar yada peçeteye

Back