Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Sürekli sürekli bende bakıp duruyorum ama sahiden uzamış gibi geliyor yada ben cidden kendmi kandrıyorum

kızlar turplu suyla beraber bunu da uygulasam daha hızlı bi uzama sağlar mıyım, yoksa saç yorulduğu için bi faydası olmaz mı?

Saç dökülmem yoktu bir kaç haftadır dökülüyor. Sinamekili kürü uygulamaya başladığımdan beri diyebilirim. Galina sarımsaklı şampuanı da kullanmaya başlayacağım. Srımsaklı şampuan dökülmeyi engellediği gibi yeni saçların çıkmasını da sağlıyor mu? Bilen deneyen var mı?

ttalım ikisi birden fazla olur
saça çok yüklenme 1 ay onu yap 1 ay sinemaki
sinemaki çok etkili
ayın 26sından sonra sinemakiliye başliyim o zamana kadar da turplu suya devam edim o zaman, 2 günde bi uraşmak zor oluyo kokusu da cabası aslında ama uzasın da ben razıyım:)

ben mecitefendi sarımsaklı şampuanı kullanıyorum, dökülme filan kalmadı, hatta annemin çok dökülürdü saçları onu kullanmaya başladıktan sonra dökülmesi durmuş, öle demişti bana, yalnız çok sertleştiriyo saçları saç kremi kullanıyorum arkasından:)

Ama saç kremi zararlı değil mi? Bir yandan dökülmesini durduralım derken..........
Benim bahsettiğim sarımsaklı şampuan kendi hazırladığımız. Şampuana sarımsak rendeleyerek...

Ama saç kremi zararlı değil mi? Bir yandan dökülmesini durduralım derken..........
Benim bahsettiğim sarımsaklı şampuan kendi hazırladığımız. Şampuana sarımsak rendeleyerek...
ya ben eskiden beri kullanırım saç kremi bugüne kadar bende dökülme filan yapmadı pantenenin onarıcı saç kremini uçlara sürüp bekletmeden hemen yıkıyorum yumuşacık oluyo:) şampuanıma ekleyerek hiç denemedim ama aldığım şampuan baya baya sarımsak kokuyo yani burdan anladığım üzere cidden baya sarımsak konulmuş içine:) gerçi ilk aldığımda müthiş bi lavanta kokusu vardı ama ikinci kullanışımda baktım lavanta kokusundan eser kalmamış sarımsak kokuyo, vel hasılı kelam dökülme olmadığını söyleyebilirim, hatta baya gürleşti benim saçım

formülü 1 aydır yapıyorum, yazılan tarif ve süre aralığına göre ama saçımda uzamaya dair hiçbir belirti yok.

kırmadan önce bıçakla biraz kesmiş gibi yap o çizgisinden sonrada sımsıkı tutp basına bıcakala wur çıt diye kırablrm ben böyle kızlar ama bıçakla mutlaka çizgi yernden kesn birz

Evet haklısın saç kremi zararlı oda saçı yumusatsın diye ve kolay taransın diye bol silikon içerdiğinden kullanmamakta yarar var ama saçlar boyalı uzunsa ve yıpranmışsa uçlara uygulamanın çok zararı yok diplere uygulanırsa saçı döker deriyi yumuşattığından ve deriyi yağlandıracağından ötürü

Ya ben bu tarifi kendi kuaförüme sordum. Bana yok öyle bişey hepsi yalan saçlar öyle uzamaz. Uzamasını istiyosan her gün buz gibi suyla yıka dedi. Ve moralimi bozdu

Bu arada ben hala kaşıma sarımsak süremedim...

Ya ben bu tarifi kendi kuaförüme sordum. Bana yok öyle bişey hepsi yalan saçlar öyle uzamaz. Uzamasını istiyosan her gün buz gibi suyla yıka dedi. Ve moralimi bozdu

Ama bu kürü de tarif eden bir kuaför...Hem işe yaradığı kişiler de az değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…