geçmişin hepsini okuyamadım bunu ne sıklıkta uygulamak gerekiyor acaba???
herkese mutlu yıllarrrr
uzun saçlı yıllar olsun inşallah
ıslakken saçının arkadan fotoğrafını çekebilirsin... uzadığını anlamak daha kolay olur... bizimlede paylaşırsan fotoğrafı seviniriz canım...
kızlar bi once normal sinamekiyi yaptım bide dedim zeytinyagıda ısıttım surdum ustune.. Ama bi aktı bi aktı hemen yıkadım normal sinamekeyi tekrar yaptım suan basımda bide içine bepanten koydum normal krem olanı koyuyorduk sanırım...oyle yaptım yaniii...bide persembede turp yapıcam... Bakalım ne olacak..cok istiyorum uzasın ya .....kasımada badem yagı surdum kasımda yok kız benım...baska hakkaten etkılı kaşşşş tarıfı olan warsa bi yaziverin gari.....
kızlar bi once normal sinamekiyi yaptım bide dedim zeytinyagıda ısıttım surdum ustune.. Ama bi aktı bi aktı hemen yıkadım normal sinamekeyi tekrar yaptım suan basımda bide içine bepanten koydum normal krem olanı koyuyorduk sanırım...oyle yaptım yaniii...bide persembede turp yapıcam... Bakalım ne olacak..cok istiyorum uzasın ya .....kasımada badem yagı surdum kasımda yok kız benım...baska hakkaten etkılı kaşşşş tarıfı olan warsa bi yaziverin gari.....
kızlar bu kürü bende uygulamak istiyorum ama saçım zaten tağlı badem yağı kullanırsam daha da yağlanır onun yrine başka bişi kullansam öneriniz varmı? çünkü saçım hem yağlı hem kabarık değil iyice sönmesinden korkuyorumm
ıslakken saçının arkadan fotoğrafını çekebilirsin... uzadığını anlamak daha kolay olur... bizimlede paylaşırsan fotoğrafı seviniriz canım...
Evet mantıklı canım yada ıslakken mezura ile en uzun saçını ölçebilirsin yada saçının tam olarak nereye geldiğine bakabilirsin atıyorum kaburgamı ensemi falan gibiben ördüğümde kaç bpğum olduğundan anlamaya çalışıyorum
Sağolun kızlar öneriler için, Ön taraftan mini bir tutam alıp cetvelle ölçeceğim. Bu akşam da uygulama günüm. Hatta sinamekiyi kaynattım, ılımasını bekliyorum.:78: Eşim gelince içine bemiksi kıracak. Ben korkuyorum onu kırmaya elimi keser diye :18:
Eşime öyle kırdırıyorum,ikinci kürüm saçımda bu arada...
Kızlar galiba saçlarım ilk kürden bu yana uzadı. Ön taraftan bir tutam alıp çeneme doğru gerdirmiştim. Tam çene hizama dek gelmişti. Az önce yine yaptım çeneyi bir santim geçiyorduuuuuuuu
Kısa saç mağdurları saç uzatma yöntemlerinde buluşmak üzere:roflol:
Bende denicem:)))
yazılanları pek fazla okuyamadım bu uygulamayı saçımızda ne kadar bekletmemiz lazım?yoksa kuruyacak mı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?