Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Böyle birşeyi ilk defa deniyorum ve saçlarım benim için değerli, çok hem de... En iyi sonucu almak için en iyi şekilde uygulamak istiyorum hepsi bu...

Böyle birşeyi ilk defa deniyorum ve saçlarım benim için değerli, çok hem de... En iyi sonucu almak için en iyi şekilde uygulamak istiyorum hepsi bu...

yanlış anlaşılma olmasın canım lütfen
kötü anlamda demiyorum hepimizin saçları değerli
umarım en ii sonucu alırsın

olsun canım nasıl olsa önceki kullandığında saçlarında uzaman olmuş gene uzar :):)

ben bugünden itibaren tekrr başladım 2 ay yapıcam mart ayındada istediğim renge boyucam
bu sefer aksatmak yok (inşallah)

ben bugun aldım 4,5 tl hatta şu an saçımda. sürer sürmez saçım pamuk gibi oldu ve parladı. umarım uzamasına da yardımcı olur. gelişmeleri sizinle paylaşırım

Hadi bakalım cnm inşallah bende 3. kürümü dün uyguladım saçlarım kabarmıyor çabuk şekilleniyor yorumlarını bekliyoruz cnm

Durumlar nasıl kızlaarrr ???*

Daha bir kere uyguladım. Uygulama günüm pazartesi benim.Ama uzamayı nasıl ölçeceğimi bilemiyorum. Saçımda boya yok ki dibini ölçeyim. Bir de saçlarım dalgalı. Galiba ıslakken ölçmem lazım. saçlarım katlı da aynı zamanda. Kahkülüm de yok... Kedim de yok

ıslakken saçının arkadan fotoğrafını çekebilirsin... uzadığını anlamak daha kolay olur... bizimlede paylaşırsan fotoğrafı seviniriz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…