• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

geçmişin hepsini okuyamadım bunu ne sıklıkta uygulamak gerekiyor acaba???

konuyu açan arkadaşımız haftada bir defa yapıyomuş ve öyle önerdi
o şekilde yapanda var iki günde bir yapanda herkes kendine göre ayarlıyo
ben hafta da 2 kez yapıyorum pazartesi perşembe
kendin belirle tatlım bnce hafta 1 yada 2 kez yapılmalı

ıslakken saçının arkadan fotoğrafını çekebilirsin... uzadığını anlamak daha kolay olur... bizimlede paylaşırsan fotoğrafı seviniriz canım...:71:

Evet mantıklı canım yada ıslakken mezura ile en uzun saçını ölçebilirsin yada saçının tam olarak nereye geldiğine bakabilirsin atıyorum kaburgamı ensemi falan gibi :D ben ördüğümde kaç bpğum olduğundan anlamaya çalışıyorum :52::52::52::35::35:

ben gecen carsamba gunu uygulamıstım sacıma sac kesımım önler uzun arkalar kısa boyu omuz üstünde. carsamba gunu yapmıstım bugun tekrar yapıcam haftada ıkı kez uygulıcam sacımı uzun zamndır boyamıyorum düzleştrmiyorum fön tutmuyorum önceden hep yanık olan saclarım yawas yawas kendını toparlamaya baslamıştı kiiiii bu bloğu gördüm daha 1 kere uygulamama ragmen sacımı parlattı uzattıgını da hissediyorum ama bugun resmını cekıcem 3 ay sonra tekrar cekıp sizinle paylaşıcam. yaz geldıgınde de kendı sacımın ustune sarı röfle attırıcam we sonunda uzuuuuuuuuun sarı saçlı bi kız olucam. :9: gelişmeleri sıze yazıcamm.

kızlar bi once normal sinamekiyi yaptım bide dedim zeytinyagıda ısıttım surdum ustune.. Ama bi aktı bi aktı hemen yıkadım normal sinamekeyi tekrar yaptım suan basımda bide içine bepanten koydum normal krem olanı koyuyorduk sanırım...oyle yaptım yaniii...bide persembede turp yapıcam... Bakalım ne olacak..cok istiyorum uzasın ya .....kasımada badem yagı surdum kasımda yok kız benım...baska hakkaten etkılı kaşşşş tarıfı olan warsa bi yaziverin gari.....:23:

kızlar bi once normal sinamekiyi yaptım bide dedim zeytinyagıda ısıttım surdum ustune.. Ama bi aktı bi aktı hemen yıkadım normal sinamekeyi tekrar yaptım suan basımda bide içine bepanten koydum normal krem olanı koyuyorduk sanırım...oyle yaptım yaniii...bide persembede turp yapıcam... Bakalım ne olacak..cok istiyorum uzasın ya .....kasımada badem yagı surdum kasımda yok kız benım...baska hakkaten etkılı kaşşşş tarıfı olan warsa bi yaziverin gari.....:23:

canımcım bildiğim kadarıyla krem bepanten değil bepantenin bemix gibi serumda olanları varmış ondan kullanılabılıyomus eger bemix yoksa. o olmaz yanı. bı eczaneden al bence hemen yoksa bi işe yaramayabılır :5: bu arada bnmde kaşlarımla ılgılı sorunum wardı aslında kaşlarım gayet gür we kalındı ama ben hep ince almıştım son 3 yıldır almıyorum ama yıne eskısı gıbı olmuyo. bende bı arkadasımın tawsıyesı üzerine akşamları sarımsak sabahları tatlı badem yagı sürmeye basladım bi çoğalma bi kıpırdama oldu yanı. dewam edıyorum sana da tawsıye edebılırım. :54: bu sene ewde sınawa hazırlanıyorum dışarı cıktıgım fln yok bende dedım fırsat bu fırsat sacıma kaşıma yüzüme butun bakımları yapıyorum umarım karşılığını da alırım :49:

kızlar bu kürü bende uygulamak istiyorum ama saçım zaten tağlı badem yağı kullanırsam daha da yağlanır onun yrine başka bişi kullansam öneriniz varmı? çünkü saçım hem yağlı hem kabarık değil iyice sönmesinden korkuyorumm:59:

ayy canım o krem olan bepanten değil bundan lucak
bepanten ampul de eczaneye
$imagesCAAD71NO.jpg $imagesCAAD71NO.jpg

kızlar bu kürü bende uygulamak istiyorum ama saçım zaten tağlı badem yağı kullanırsam daha da yağlanır onun yrine başka bişi kullansam öneriniz varmı? çünkü saçım hem yağlı hem kabarık değil iyice sönmesinden korkuyorumm:59:

bi kere dene bence eğer yağlı olursa bırakırsın
sadece sinemaki bepanten yada bemikli yaparsın

ıslakken saçının arkadan fotoğrafını çekebilirsin... uzadığını anlamak daha kolay olur... bizimlede paylaşırsan fotoğrafı seviniriz canım...:71:

Evet mantıklı canım yada ıslakken mezura ile en uzun saçını ölçebilirsin yada saçının tam olarak nereye geldiğine bakabilirsin atıyorum kaburgamı ensemi falan gibi :D ben ördüğümde kaç bpğum olduğundan anlamaya çalışıyorum :52::52::52::35::35:

Sağolun kızlar öneriler için, Ön taraftan mini bir tutam alıp cetvelle ölçeceğim. Bu akşam da uygulama günüm. Hatta sinamekiyi kaynattım, ılımasını bekliyorum.:78: Eşim gelince içine bemiksi kıracak. Ben korkuyorum onu kırmaya elimi keser diye :18:

Sağolun kızlar öneriler için, Ön taraftan mini bir tutam alıp cetvelle ölçeceğim. Bu akşam da uygulama günüm. Hatta sinamekiyi kaynattım, ılımasını bekliyorum.:78: Eşim gelince içine bemiksi kıracak. Ben korkuyorum onu kırmaya elimi keser diye :18:

Canım bir bezle ya da havluyla tutarak kır, ben öyle yapıyorum bir şey olmuyor. :49:

Eşime öyle kırdırıyorum,:9: ikinci kürüm saçımda bu arada...
Kızlar galiba saçlarım ilk kürden bu yana uzadı. Ön taraftan bir tutam alıp çeneme doğru gerdirmiştim. Tam çene hizama dek gelmişti. Az önce yine yaptım çeneyi bir santim geçiyorduuuuuuuu
:52::62::66:

Eşime öyle kırdırıyorum,:9: ikinci kürüm saçımda bu arada...
Kızlar galiba saçlarım ilk kürden bu yana uzadı. Ön taraftan bir tutam alıp çeneme doğru gerdirmiştim. Tam çene hizama dek gelmişti. Az önce yine yaptım çeneyi bir santim geçiyorduuuuuuuu
:52::62::66:

vuuuu süpeeer aynı uzamayı bende hıssedıyorum cnm bu gidişle saçlarımız belimize kdr uzanıcak hadı hayırlısı :36: :37:

Kısa saç mağdurları saç uzatma yöntemlerinde buluşmak üzere:roflol:
Bende denicem:)))

benimde ensemde önceki yaz kalçamda olan saçlarımı kendim kestim ağladım ağladım sonra alışkanlık yaptı gene kestim bi kaçdefa şimdi saçlarımı gene kestim hemde güzel güzel toplanmaya başlamışken şimdi omzuma bile değmiyo:84:şuanda kafamda kür var poşete de sardım akmasın diye birazdanda sarımsklı şampuanı yapıcm 3 saat fln sonra da yıkarım artık daha kesmicem kestrmicm kuaf e gtmedm kstrmek içn ne kdr ikazlı da söylesem saçlarımı hep istedkleri gbi kestiler bu yzdende hep kızgn kestiler saçlarımı ama haklıym diorm şu kadr bi bkıorm yere ohh 15 cm zaten uzatym artk anlaşma ypıcm eğer saçımı şu kdr kesmmessnz bu kuaförü yıkarım dicem yeterrr aaaaaa:1:

saç uzasın isteyenler saçınızı uzun bi süre kesmemeniz lazım
ben 2 yıl hiç kesmedim
çok yıprandığı dönemde uçlardan 1-2 oda ancak 2 defa yaptım santim kendim aldım
şimdi belimde saçım
bu kürü yapıyorum bn de kahkül kesmiştim onlar uzasın diye bide çok parlak yapıyo saçı

Arkadaşlar ben küre başlayalı tam 15 gün oldu ve saçım 1 cm uzadı bu sürede. zaten daha yeni boyamıştım hemen anlaşıldı ne kadar uzadığı :) kürü ilk uyguladığımda saçım çok döküldü ama yalnızca uygularken. ikinci kezde cok azaldı. bide saçım çok parkak ve güçlü olmaya başladı görüyorum hissediyorum :) hıı bir de ben şöyle yapıyorum. sinamekiyi yapıyorum 4 gün sonra zeytinyağı karışımını yapıyorum, ondan 3 gün sonra da sinameki tekrar. 2 haftadır bu şekilde devam ettim ;) hepinize tavsiye ediyorum kısacası :)

yazılanları pek fazla okuyamadım bu uygulamayı saçımızda ne kadar bekletmemiz lazım?yoksa kuruyacak mı anlayamadım :77:

ben 45 dk falan bekletiyorum. çok sırılsıklam oluyo saçım. lavaboya eğilerek yapıyorum sonra havlu sarıyorum 5 dk oyle bekletiyorum suyunu almak için. sonra havluyu acıyorum omuzlarıma koyuyorum saçımı tarıyorum iyice dağılsın diye, o şekilde de 40 dk fln bekletiyorum ;)

Back