Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşlar ben malzemeleri aldım bu akşam denicemde, hani bilmem kaç aydan sonra ara verilmesi gerekiyor deniliyor ya. kaç ay kullancam kaç günde faydasını görürüm, ve son olarak kaç gün ara vermek gerekiyor?

bu hafta yapacağım kürle 3.haftası olacak
aynı zaman da turplu suda kullanıyorum
uzama oldumu derseniz evet az da olsa uzama oldu, kaküllerimde anlıyorum bunu
inşallah daha da uzar,fakat bu bemix'i denedikden sonra saçlarımın sert oluyor gibi ve benim saçımda hiç boya yok neden böyle acaba :96:

ben sırf zeytınyagı sürüyordum saçlarıma..bıraz ısıtıp sıcak sıcak yedırıyordum yağı..bırkac sefer yaptım bunu sonra bıraktım..kuaföre gittiğimde kuaförm cok sasırmıstı yenı cıkan ne kadar cok sacı var dıye..bende bunu zeytınyagı uygulamasına baglamıstım.
şimdi sarımsak uygulayacagım..
ayrıca arkadaslar dısardan bu kadar uygulama yapsak da beslenme cok onemlı..bu vıtamınlerı ıcınde barındıran kapsülleri agız yoluyla alsak ve ayrıca hangı besınlerde oldgunu ogrenıp bu besınlere agırlık versek cok daha ıyı sonuc alınacagına emınım..

saca nekadar süre etki etmeli?yani sürüp yatsak ertesi sabah yikasak sakincalimi?Tüm sacami uyguluyorsunuz yoksa sadece dipleremi?

arkadaşlar benim saçım çok hızlı uzar ama herseferinde kuaförler katleder .kırık alıoz diye 10 cm alınır mı yaw..gene gittim biçti saçımı.bende yapıyım bari.özendim size..
ben sürekli sebze yemeği yerim zayıfım arkadaşlar bütün yediklerimin saçıma gittiğini söylüyorlar.sık sık saçınızı yıkamayın derim ben çok sık yıkamyorum.pismiyim neyim saçın kendi yağı çok önemli.arada sırada yıkayacağım gün de banyodan 3 saat önce falan saçıma e vitaminli yüz kremini sürüyorum diplerde kuruma vardı diye. ve masaj yaparak kaşır gibi 3 saat falan kalıyodu.aklınızda olsun.2 buçuk ayda bir dip boyasına gidiyorum.

kızlar bende baya işe yaradı sadece 3 kez kullandım ama inanılmaz uzadı (maşallah:)
boyattığım gün kestirmiştim saçımı, ben normalde 5 - 6 ayda bir dip yaparım anca uzuyor çünkü ama bu sefer boyatalı 1-5 ay olmasına rağmen diplerim baya çıktı.. formülü veren arkadaştan allah razı olsun..

ayy hepimizin saçları istediğimiz boya gelir inşallah benimki iyice uzamaya başladı gözle fark edilebiliyor

ayrıca ben zeytin yağıda kullanıyorum ısıtıp saçıma sürüyorum çok parlak duruyor tavsiye ederim

"Nasıl yapsak, ayda kac kere yapsak " diye sorular sorulmus hep endişe ile, şunu söylemek istiyorum, öncelikle forumu açan arkadasa binlerce kez tesekkurler.
Benzer bir forumdan bende okudum ve uyguladım.
Herkes kendi deneyimlerini ancak tavsiye edebilir, yani bu işin bence bir formulu, bir zaman aralıgı falan yok.O yuzden sizin için en uygun olanı yapmanızda bir mahsur olmayacaktır.Söz konusu sinameki bemiks ve badem yagı hepsi faydalı seyler.Kimisi sabah kadar kafasında tutuyor, kimisi 3 gunde bir yapıor.
Ben kişisel deneyimimi paylaşıyım.

Haftada bir kere (ama her hafta aynı gun) yapıyorum.Henuz 3 kere yapabildim.Saçımı önce temizce bir kere yıkayıp, sonra ıslak sac diplerime uyguluyorum.Cunku sacım eger kirli olursa sac derim gecirgen olmayabilir.Özellikle diplere yediriyorum çünkü sac dibine gitmesi gereken bir kür oldugunu düşünüyorum.Sıvı oldugu için sacıma da akıyor onlarıda bir kapa sıkıp tekrar sacıma suruyorum.Maksimum miktarda sac diblerime yedirmiş oluyorum.Sacımı havlu ile sarıp ne kadar tutabilirsem tutuyorum (1-2 saat)Sonra tekrar sacımı yıkıyorum, kremimi sürüp kurutuyorum.
Üşenenler var, hiçte zor değil.Bu kadar tembel olmayalım.Kendimiz için bunu yapacagız.Bir fayda göreceğinize inanarak başlamalısınız.
Sonuç : Saçım röfleli.O sebepten cok daha iyi anlıyorum uzayıp uzamadıgını...Şöyle diyim ben 3 haftada saçımın bu kadar uzadıgını hiç görmedim.Eger yanlıs görmüyorsam sacım normalinden 2 kat fazla uzadı.Faydasını gördüm ve sürekli devam edecegim.Bu sebeplede herkese tavsiye ediyorum.Bu formulu bizle paylasan tum arkdaslarada binlerce kez tesekkurler...

japongülü arkadaşımın dikkatine! Şimdi sana anlatacaklarıma kızacaksın biliyorum ama yardımına ihtiyacım var bayramdan önce kuaföre gittim. Saçlarımı kendim koyu kahveye boyamıştım 2 ay kadar önce çok koyu olduğu için açtırmak istedim. Önce boyayı akıttılar ama işlem sırasında saç derim kesinlikle yanmadı. Sonra bakır bir tona boyadılar yine yanma olmadı. Sonra üzerine röfle attılar. Daha sonra çalıştığım ve sürekli saçlarımı toplamak zorunda olduğum için bi değişiklik olsun perma yaptırayım sabahları bi jöleyle daha hoşgörünürüm düşüncesiyle perma yaptırdım. Ben resimdeki gibi iri dalgalı bişey isterken saçlarım su dalgası denilenden oldu (tam anlatabildim inşallah) kuaföre sabah 10 da girdim akşam 7 de çıktım (iyi dayanmışım valla) neyse ertesi gün günışığında saçlarımı görünce bütün moralim bozuldu. Normalde buğday tenliyim ve siyah kaşlarım var. Saçlarım resmen çingen gibi olmuştu. Hatta eşim "ağzında altın dişin eksik" diye dalga geçti. Koşa koşa kuaföre gidip 2 ton koyuya boyattım. Şimdi renk sorunum yok ama takdir edersin ki saçlarım resmen mısır füskülü oldu. ne permasını kullanabiliyorum nede fön çekebiliyorum. lastik gibi uzamıyo fakat bildiğin mısır püskülü. Gidip kuaföre iri bigudiyle sardırıp tekrar perma yaptırsam mı? Bi uzman olarak saçlarımın hem iyileşmesi hemde güzel görünmesi için tavsiyelerin nedir? Senin saç uzatma förmülünü uygulamak istiyorum. Önerdiğin formülün içine başka karışımlar tavsiye edermisin. (mesela ayrıca şu yağı koy bu yağı ekle gibi tavsiyelerin varmı?) En kısa zamanda cevaplarsan çok sevinirim. Senden bi cevap almadan hiçbişey yapmıyorum cnm. Şimdiden çok tşk ederim.

Eklentiler

• $hairstyle_curlymedium3.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
kızlar bende evigen ampul, bepanthen ampul, badem yağı, hint yağı, 1çay bardağı da kaynattığım ılıttığım sinemekiyi ekleyerek karıştırıp uyguluyordum 3defa yaptım ama üşengeçlikten bırakmıştım sonra herkes saçların ne kdr uzamış filan dedi hatta erkek arkadaşım bile hiç fark etmez böyle şeyleri o bile dedi saçların ne kdr uzamış diye hemen heyecanlandım bende bu akşamdan itibaren tekrar başlıyorum :)) bir de şunu söyliyim sürekli at kuyruğu yapmak ve saçı 2-3 günde bir(mümkünse) yıkamak kendi yağında bırakmak da çok işe yarayan destekleyen yöntemler..herkese sevgiler umarım hemencik uzar saçlarımız :90:

bir de sinamekiden çok bence ampullerin çok faydası var ciddi anlamda özellikle bepanthenle evigenin birleşimi cidden etkili bence

yok kesinlikle kızgınlığım sana değil boyalı saça hatta röfleli saçına perma yapan o arkadaşa çünkü asla röfle üzerine perma olmuyor ve bunu bütün kuaförler bilir ama işte bazen arada böyle bir iki kuaför sırf para için bunu yapıyorlar bence aktardan bakım için yağlardan karışım hazırlat aktarlar bu işi gayet iyi biliyor zaten ama üzgünüm ki saçın kesilmeden asla tam temizlenemez
yağ olarak önerilerimi sorarsan bi kaç tane yazayım
badem kekik ısırgan otu ceviz çörekotu çamterebentin yağları iyi gelir komple saçına sürebilirsin inşallah en kısa zamanda kurtulursun

tşk ederim cnm. çok sağol. pazartesi aktara gidip dediklerini yapıyorum. permadan sonra zaten biraz kesti. saçlarım şuan omuzlarına deyiyo, kestirirsem hiçbişeye benzemeyecek neyse ben senin dediklerini aynen yapıyorum. saç uzatıcı formülünde belki ucundan kıyısından kurtarırım biraz. tekrar sağol cnm

sen ne yapmış öle
yazık güzelim saçlarına ya bu kuaförler bazen böle yapıp saçı mahvediyor.
çok üzüldüm senin adına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…