saca nekadar süre etki etmeli?yani sürüp yatsak ertesi sabah yikasak sakincalimi?Tüm sacami uyguluyorsunuz yoksa sadece dipleremi?
yok kesinlikle kızgınlığım sana değil boyalı saça hatta röfleli saçına perma yapan o arkadaşa çünkü asla röfle üzerine perma olmuyor ve bunu bütün kuaförler bilir ama işte bazen arada böyle bir iki kuaför sırf para için bunu yapıyorlar bence aktardan bakım için yağlardan karışım hazırlat aktarlar bu işi gayet iyi biliyor zaten ama üzgünüm ki saçın kesilmeden asla tam temizlenemezjapongülü arkadaşımın dikkatine! Şimdi sana anlatacaklarıma kızacaksın biliyorum ama yardımına ihtiyacım varbayramdan önce kuaföre gittim. Saçlarımı kendim koyu kahveye boyamıştım 2 ay kadar önce çok koyu olduğu için açtırmak istedim. Önce boyayı akıttılar ama işlem sırasında saç derim kesinlikle yanmadı. Sonra bakır bir tona boyadılar yine yanma olmadı. Sonra üzerine röfle attılar. Daha sonra çalıştığım ve sürekli saçlarımı toplamak zorunda olduğum için bi değişiklik olsun perma yaptırayım sabahları bi jöleyle daha hoşgörünürüm düşüncesiyle perma yaptırdım. Ben resimdeki gibi iri dalgalı bişey isterken saçlarım su dalgası denilenden oldu (tam anlatabildim inşallah) kuaföre sabah 10 da girdim akşam 7 de çıktım (iyi dayanmışım valla) neyse ertesi gün günışığında saçlarımı görünce bütün moralim bozuldu. Normalde buğday tenliyim ve siyah kaşlarım var. Saçlarım resmen çingen gibi olmuştu. Hatta eşim "ağzında altın dişin eksik" diye dalga geçti. Koşa koşa kuaföre gidip 2 ton koyuya boyattım. Şimdi renk sorunum yok ama takdir edersin ki saçlarım resmen mısır füskülü oldu. ne permasını kullanabiliyorum nede fön çekebiliyorum. lastik gibi uzamıyo fakat bildiğin mısır püskülü. Gidip kuaföre iri bigudiyle sardırıp tekrar perma yaptırsam mı? Bi uzman olarak saçlarımın hem iyileşmesi hemde güzel görünmesi için tavsiyelerin nedir? Senin saç uzatma förmülünü uygulamak istiyorum. Önerdiğin formülün içine başka karışımlar tavsiye edermisin. (mesela ayrıca şu yağı koy bu yağı ekle gibi tavsiyelerin varmı?) En kısa zamanda cevaplarsan çok sevinirim. Senden bi cevap almadan hiçbişey yapmıyorum cnm. Şimdiden çok tşk ederim.
japongülü arkadaşımın dikkatine! Şimdi sana anlatacaklarıma kızacaksın biliyorum ama yardımına ihtiyacım varbayramdan önce kuaföre gittim. Saçlarımı kendim koyu kahveye boyamıştım 2 ay kadar önce çok koyu olduğu için açtırmak istedim. Önce boyayı akıttılar ama işlem sırasında saç derim kesinlikle yanmadı. Sonra bakır bir tona boyadılar yine yanma olmadı. Sonra üzerine röfle attılar. Daha sonra çalıştığım ve sürekli saçlarımı toplamak zorunda olduğum için bi değişiklik olsun perma yaptırayım sabahları bi jöleyle daha hoşgörünürüm düşüncesiyle perma yaptırdım. Ben resimdeki gibi iri dalgalı bişey isterken saçlarım su dalgası denilenden oldu (tam anlatabildim inşallah) kuaföre sabah 10 da girdim akşam 7 de çıktım (iyi dayanmışım valla) neyse ertesi gün günışığında saçlarımı görünce bütün moralim bozuldu. Normalde buğday tenliyim ve siyah kaşlarım var. Saçlarım resmen çingen gibi olmuştu. Hatta eşim "ağzında altın dişin eksik" diye dalga geçti. Koşa koşa kuaföre gidip 2 ton koyuya boyattım. Şimdi renk sorunum yok ama takdir edersin ki saçlarım resmen mısır füskülü oldu. ne permasını kullanabiliyorum nede fön çekebiliyorum. lastik gibi uzamıyo fakat bildiğin mısır püskülü. Gidip kuaföre iri bigudiyle sardırıp tekrar perma yaptırsam mı? Bi uzman olarak saçlarımın hem iyileşmesi hemde güzel görünmesi için tavsiyelerin nedir? Senin saç uzatma förmülünü uygulamak istiyorum. Önerdiğin formülün içine başka karışımlar tavsiye edermisin. (mesela ayrıca şu yağı koy bu yağı ekle gibi tavsiyelerin varmı?) En kısa zamanda cevaplarsan çok sevinirim. Senden bi cevap almadan hiçbişey yapmıyorum cnm. Şimdiden çok tşk ederim.
bir de sinamekiden çok bence ampullerin çok faydası var ciddi anlamda özellikle bepanthenle evigenin birleşimi cidden etkili bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?