Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sinameki yalan onun yerne lavanta kullanın bunu bütün aktarlar bilir saç uzamasına lavana deneyin görün
Bence yalan diyip hemen kötüleme. Insanlar bu formülden gayet memnun. Kimisinde ise yaramamis olabilir, kisiden kisiye degisir. Lavanta da saca faydali diye biliyorum, ama tam emin degilim. Bilgilendir bizi biraz. Yagini mi kullancaz, kendisini mi? Ve direk mi uygulayacagiz? Bende yagi var ise yariyorsa hemen denerim.arkadaşlar sinameki yalan onun yerne lavanta kullanın bunu bütün aktarlar bilir saç uzamasına lavana deneyin görün
Masallah canim :107: kac santim uzadi saclarin?kızlar bende baya işe yaradı sadece 3 kez kullandım ama inanılmaz uzadı (maşallah:)
boyattığım gün kestirmiştim saçımı, ben normalde 5 - 6 ayda bir dip yaparım anca uzuyor çünkü ama bu sefer boyatalı 1-5 ay olmasına rağmen diplerim baya çıktı.. formülü veren arkadaştan allah razı olsun..
int. bir uzman saçı uzamayanlar lavanta çayı içsin diye yazmış... doğrumu ki:26:
güzel yorumları okuyunca çok hevesle bende yapacağım diyorum:81: ama tembelim bennn:95:Ben formülden çok memnunum
saçlarım daha güçlü,parlak,yumuşak
3 aya yakın bir süredir yapıyorum
ve yaklaşık 6cm uzama oldu
güzel yorumları okuyunca çok hevesle bende yapacağım diyorum:81: ama tembelim bennn:95: