Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Son düzenleme:
Ceren... Ben 2 kere kuLLandım fakat suan icin renginde bi sorun OLmadı ama cok kullanan arkadasLar rengin acıLdığını söyLüolar bnce denemende fayda var en azından bayrama kadar denemeLisin badem yağını 1 tatLı kaşığı kullanıyorm.. cok memnunum kokusunda bi sorun hissetmiyorum. Umarım benimde herkes gibi sacLarım uzar :/ Denemek hic bisey kaybttirmez 6 7 hafta kadar deneyecğm uzama olrsa iLk buraya yazarım :1closedeyes:

kızlar benim bu yıl mezuniyetim var ama geçen hafta saçlarımı kestirmek zorunda kaldım çok yıpranmıştı bunu uygulayacağım ben de sene sonuna kadar uzar inşallah daha 7-8 ay var

evet indefini japongülü ne yazdıysa o
hergün yapma sakın hatta bizde 3 ay yapıp 15 gün ara vereceğiz
sen sadece japongülünün mesajlarını oku canım

yahu denemediğim yol kalmadı yaglar sampuanlar vitamnler hiç bişe olmadı sacımda röfle vardı temzlesn diye kulak hizası kestrdm bir ayda boynuma geldi hafta da 3 kez ampulleri karıstırdım bde mecit efendi kullandm ama ynede daha hızlı olmaları gerekiyor.bugn bu uygulamaya basladım sinamkyi hiç duymamıstım tam olarak denleni yaptım sampuana da cam terebent koydum bunuda 3 kez yapıcam bakalım sonuc ne olucak:)gelsmeleri yazıcamkaydirigubbakcemile2

arkadasm gercekten de bu formül şe yarıyor mu bnde yapıcam da zarar grmeyelimklava:klava:saçlarım berbat drumda bu formulle düzelirmi acaba

benim 2 aylık bebeğim var..emziriyorum...ben de denesem bir zararı olur mu acaba?...emzirdiğim için herşey iyi gelmeyebilir diye düşündüm....

benimde 3. uygulamam saçlarımın güçlendiğini hissediyorum ama dökülme problemim vardı o hala devam ediyor.bu kürü uygulamadan öncede zaten dökülüyordu.sonuç olarak saçlarım daha yumuşak ve canlı

sinameki çok uzatıyor ama ben sadece bir çay bardagına bir tutam sinemaki ve iki tastlı kaşıgı zeytinyagı kullanıyorum çok faydasını gördüm 2 ayda çok uzadı

sacları dökülen arakdslara sinamekili tarifin yanında birde sarımsaklı sampuanı yapmalarını tavsiye ediyrm ben bu karsıımın icine birde evigen koyuyorum saclarım dökülmez bu hafta 2.kürümü yaptım 5hafta yapıp bırakıyorum dinlendiriyorummm

benim 2 ay oldu ama saçım benlime gelmedi:2: normal uzamandan biraz fazla uzadı... tam ölçemiyorum ama sanırım haftada 1 cm uzadı...

ben 4 kez yaptım şimdiye kadar arkadaşlar.
tek sorun aşırı kepek yaptı nedenini anlamadım.
hiçbiriniz de kepek problemi olmamış sadece bende sanırım bu problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…