Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

japongülü bi şey sorucam,
bu dediklerini ilk kez dün denedim çok iyi sonuç aldım yumuşaklık, parlaklık bakımından.
Peki hergün yapsam bi zararı olur mu ?
Ya da uzamayı daha hızlı hale getirebilirmiym ?

ben 3 ayı tamamladım saçlarım umuzlarımdaydı sanırım normal uzama olmuş çünkü saçım belime gelmedi

3 ay boyunca belki daha fazla hic aksatmadan yaptim ama bendede uzama olmadi biraktim bi sürü bemiks almistim umutlanip bicoguda öyle duruyorlar bi daha yapmayada üseniyorum ise yaramicak diye..

demlenmesimi ne gerekiyormus ben direk kaynayinca biraz iliyinca icine badem ve bemiks koyup yapiyordum saclarima ama uzamadi normal uzamalar oldu..seneye 6. aya kadar uzamasini ama saglikli görünmesini istiyorum ve suanda saclarim biraz uzadigi icinde sekilsiz görünüyor.. dün turp suyu yaptim sonra cam terebentinli sampuanla yikadim saclarim kupkuru oldu offfff bana hic birsey yaramiyor yaaa

Ah bu saçları kazıtmak lazım :)döküle döküle kalmıcak .Kel kalmadığıma şükür.Kestiricem biraz bakalım:)

Bu formülden memnun olan cok. Ben de gecen Pazartesi basladim. Bu pazartesi ikinciyi yapcam, uzarsa sizi haberdar ederim japongulu arkadasim bu formülü bizimle paylastigin icin tesekkürler

arkadaşlar sinameki yalan onun yerne lavanta kullanın bunu bütün aktarlar bilir saç uzamasına lavana deneyin görün
Bence yalan diyip hemen kötüleme. Insanlar bu formülden gayet memnun. Kimisinde ise yaramamis olabilir, kisiden kisiye degisir. Lavanta da saca faydali diye biliyorum, ama tam emin degilim. Bilgilendir bizi biraz. Yagini mi kullancaz, kendisini mi? Ve direk mi uygulayacagiz? Bende yagi var ise yariyorsa hemen denerim.

Masallah canim :107: kac santim uzadi saclarin?

Ben formülden çok memnunum
saçlarım daha güçlü,parlak,yumuşak
3 aya yakın bir süredir yapıyorum
ve yaklaşık 6cm uzama oldu

güzel yorumları okuyunca çok hevesle bende yapacağım diyorum:81: ama tembelim bennn:95:

tembel olma canım çok basit
5dk da hazırlarsın zaten
bazıları çok uzun saatlar bekletiyor
ama ben japongülü'nün tavsiye ettiği şekilde
sadece yarım saat saçımda bekletiyorum
ve işe yarıyor :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…