• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

sacları dökülen arakdslara sinamekili tarifin yanında birde sarımsaklı sampuanı yapmalarını tavsiye ediyrm ben bu karsıımın icine birde evigen koyuyorum saclarım dökülmez bu hafta 2.kürümü yaptım 5hafta yapıp bırakıyorum dinlendiriyorummm

biz evigen ampul bephanten ampul ve bemix ampulü karıştırıp içerisine badem yağı zeytinyağı hint yağı koyuyoruz düzenli kullanımda uzatıyor

ya ben birşey sormak istiyorum bunu her sefer kaynatması benim için sorun oluyor japonglü arkadaşım acaba kaynatp bi şişeye koysam kullanıcağım zaman içine bemiks ve badem yağını katp kullansam nasıl olur acaba?

canım japongülü arkadaşımız cevaplamadan önce ben cevaplıyım istersen :) kendisi her seferinde taze hazırlanması gerekiyor demişti, sanırım öyle daha etklili oluyor. hem kaynatacağın şey 1 tutam sinemaki altı üstü, 3-4 dk kaynatırsın bir cezvede hiç zaman alan bir şey değil ki :)))) hem badem yağını ve bemiksi biraz ılıdıktan sonra karıştırıp saça uygulayınca saç daha çabuk emer diye düşünüyorum ılık olduğu için :)

ben 2. kürümü yaptım tabi daha uzama beklemiyorum çünkü başlardayım daha. inşallah faydasını görürüm benim dökülmem daha devam ediyor

canım japongülü arkadaşımız cevaplamadan önce ben cevaplıyım istersen :) kendisi her seferinde taze hazırlanması gerekiyor demişti, sanırım öyle daha etklili oluyor. hem kaynatacağın şey 1 tutam sinemaki altı üstü, 3-4 dk kaynatırsın bir cezvede hiç zaman alan bir şey değil ki :)))) hem badem yağını ve bemiksi biraz ılıdıktan sonra karıştırıp saça uygulayınca saç daha çabuk emer diye düşünüyorum ılık olduğu için :)

sağol canım tabiki zor değil ama ben kendi evimde kalmıyorum bu aralar o yüzden söyledim

hmm anladım canım:) ya kızlar bu arada bu bemiksin kokusundan rahatsız olan yok mu?? vallahi ben daha bir kez uyguladım bu kürü, üstünden 2 yıkama geçti ama sanki hala bemiks kokuyorum ben ya:( okula gidiyorum bi de, insanlar kokusundan rahatsız olcak diye ödüm koptu bugün valla :24:

bende yapmadan önce burayı okumuştum kokuyor denilmiş
ama bana hiç kokmadı yıkadıktan sonra
başkasının duyacağını sanmam canım

ben bu formülü kullandım cok memnunum gercekten herkese tavsiye ediyorum.
gercekten hem uzatıyor hemde sacları besliyor parlatıyor.
kokusu sadece sürdügünde oluyor yıkayınca geciyor..
ayrıca tavsiye edecegim bir sey var:

saclarınızı haftada 1 kez uclarından kesin inanın daha cok uzucaktır.
cünkü vücuttaki ilk vitaminlerr saça gidiyor. ve kırıklar cok oldugndan sac daha zor uzuyor.
o yüzden en azından 2 haftada bir uclarından saclarınızı mutlaka kesin sadece kırıklarını.
sakın aman kısalmasın demeyin etkisini görceksiniz.

ya saçımın uzuması inanın durmuştu ve bu kürü 2. yapışım ve 1 cm kadar hemen hemen kendi saçım gözüküyor dipten kürü yapmadan önce boyamıştım ondan anlıyorum

sana bişey sormak istiyorum biraz alakasız bi yer olcak ama aslı enver in saç rengini çok merak ediyorum
lütfen yardımcı olur musun

benm 4.kürüm oldu bugn itibariyle :) uzadığını saç diplerimden anlıorm çnkü kendi rengim gelmeye başladı :) ya düzleştirince evet eskiye göre daha uzun arkadaşlarımda farkedio ama gerçekten sinamekiden mi emin diilim.. çok kaşıntı yaptı bugn nedense bende.. bemiksn kokusu çok fena evet ama vitamin yapcak bişi yok :) eminm işe yarıordur :)

Back