Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

kızlar bu bemiks hap mı sıvımı kpasül mü nasıl kullanıcazz. lavantayı deneyip faydasını gören var mı

kızlar bu bemiks hap mı sıvımı kpasül mü nasıl kullanıcazz. lavantayı deneyip faydasını gören var mı

bemiks ampul şeklinde satılıyo canım sıvı enjektörle çekiyosun yaptığın karışımın içine koyuyosun bi ampul sadece.. lavantayı hiç denemedim ama iyi geliyo demişti birisi

Bende su an evigen ampul ve bütün vitaminlerin bulundugu bir ampul var. Bütün vitaminlerin bulundugu ampul toz halinde. Simdi sinemaki hazirlicam sizce hangisini koyayim?

bugün aldım üçündende şimdi saçımda gece 3 de kalkıp duruluycam 8'de sürdüm etkisini görecegime inanıyorum ama saçlarım kıvırcık oludgu için ölçme gibi bir şansım yokta ben anlarım zatren 2-3 seferde uzama beklemiyorum 8 kullanımdan snra uzadıgını farkederim diye düşünüyorum

ya ama ben tarifi yanlış okumuşum yarım çay bardagı suya koydum akarışımı saçımın her yerinede yayıldı ama sizce etkisi azalırmı??

ya ama ben tarifi yanlış okumuşum yarım çay bardagı suya koydum akarışımı saçımın her yerinede yayıldı ama sizce etkisi azalırmı??
Canim ben yarim cay bardagiyla yapiyorum, bir cay bardagi fazla geliyor. Belki öyle daha etkili olur yogun oldugu icin. Bu arada ben bu seferlik evigenle yaptim, o vardi. Umarim ise yarar :44:

Canim ben yarim cay bardagiyla yapiyorum, bir cay bardagi fazla geliyor. Belki öyle daha etkili olur yogun oldugu icin. Bu arada ben bu seferlik evigenle yaptim, o vardi. Umarim ise yarar :44:

hmm ben yanlış okumamışım konntesin de aynı tarifi vardı orada yarım çay bardagı yazıyordu ve onun saçları epey uzamıştı belkide yarım çay bardagı daha iyidir .bana yetti baya bütün saçıma :2:

benim saçım çok gür olduğundan buradaki ölçülerin 2 katını denedim...saçıma sürerken çok zorlandım..sizler nasıl sürüyorsunuz?...hazırladığınız kabın içinden saçınıza akıtarak mı yoksa elinize döküp sonra mı saçınızı ıslattınız?..

evet bende çok zorlandım hakikaten eczaneden şırınga aldım diplere değsin diye daha ii oluyo.bide herkes o öyle olmaz desede ıslak saça yapıyorum yoksa kuru saç emiyo gidiyo.

Kızlar japongülü bir kabın içine yapıyormuş
ve saçlarını öne doğru eğip parmak uçlarıyla
saç diplerine karışımı sürüyormuş böylece akanlarda
saçlarına yapışıyor bende öyle yapıyorum
bazen de bi şişenin içine koyup fışkırtıyorum saç diplerime

bn tarife uymuyorum cezvenn yarısına su koyuyorum su kaynadıktan sonra sinemaki atıyorum beş dakıka sonra içinden saçıma yetecek kadar alıyorum
bepanten-evigen-bademyağı koyuyorum içine saç diplerime yapıyorum .
sonra zeytinyağı alıyorum bi avuç onuda saç uçlarına sürüyorum
ikisini aynı anda yapmış oluyorum
2-3 saat falan beklyrum

Canim peki faydasi oluyor mu böyle?

benim 4. yapışım canım ama uzamaya başladı gbi zaten belimde saçım bel boşluğuna gelmesine 3-4 parmak var onun için başladım küre
zeytinyağını eskiden yapıyorum zaten kırıkları düzeltiyo bakalım 1 ay bi geçsin o zamn dha net belli olur
4-5 ay öne yapmıştım 1.5 ay yaptım 5 cm falan uzadı şimdi eğer bıkmazsam 2 ay falan yapıcam

ya bişey sorucam bemiks'i ekleyip yapıcam ama baya yorum gördüm çok kötü kokuyor diye Gerçekten saçta yıkadıktan sonrada kalıyor mu kokusu uzun süre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…