Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bende yapıorum aynen uzama yok bendede:S saçlarımıda kestirdim kırıklar gitsn fln die gene göğsümün üstünde bi inemio aşaıya göğsümde kalıo

benim kuaförüm saolsun fazla kesmiyor keserse kat verior alttanda 2 cm kesio kırıklar gidio ama düzleştirici+maşa kullanıorum hftada 1 kez fln gene glio kırıklar :S kullanmaım diorum dalgasını sevmiorum n güzel 13 yaşıma kdr saçlarım dümdüzdü ergenlkten snra dalgalandı saç uzayınca dalgasıda gider diolar ama bakalım işte..bnm sorunum saçım kesince uzuo hemen ama göğsümün üstüne kdr aşağıya inmio ne buluosa göğsümde

kaydirigubbakcemile3

ben yazın hiç fön maşa düzleştirici kullanmıyorum canım
uzadıkça kendi ağırlığıyla düzleşiyor evet
balık sırtı örüp yatıyorum sabah açıyorum çok güzel oluyor hem şekilli oluyor hem yıpranmıyor
yerimseniben

konu sahibine benimde bir sorum olacakti ama banlanmis konu sahibi :S

japongulu
Kapsama Alanı Dışında !

kamsama alani disinda demek biri bana banli demek oldugunu söylemisti.. eger öyle degilse ve konu sahibi mesajimi okursa bana bi özel mesajla ulassin lütfen..

geçen saçlarımı kestirdm öle yptm sinamekiyi maşa flnda vurmadım saçıma duşumuda aldm beliğimide yptm yeterki göğsümn aşaısına insn saçlarm :)

hayır tek seferlik yap canım al işte 1 tl lik ot
her seferinde 1 tutam kullanıcaksın zaten

Sizlere bir şey soracağım. Bir sürü sayfa var tek tek okuyamadım mirmirmirmir Benn bu kürümüzü bir hafta önce perşembe günü uyguladım. Bir dahaki perşembeyi bekledim ama zaman uzun geldi biraz :uhm: Her neyse o arada saçımın kırıklarını aldırdım falan... Sonra bu geçen perşembe 2. kez kürümü uyguladım , kuaför arkadaşımız haftada en fazla 3 kez uygulayın demiş , Ben de kendim ayarladım; dedim bir perşembe bir pazar uygulayayım.. Pazar da uyguladımm :teytey: sizce iki kez uygulamam daha mı fazla işe yarar yoksa bir fark olmazz mı -tatlicadiarzu- Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

bence en güzeli haftada 1. ama hep aynı gün her salı mesela

selam kizlar ben nerdeyse tum basligi okudum ve cok memnun kalan arkadaslar var bu karisimdan ben de denemeye karar verdeim belimde olan guzelim sacimi yaktim gecen havta kizarla aramizda kuaforcene oynadik rofle yapmaya kalkistik ve o guzelim calsarim hep elimde kaldi:gitme: bu formul ise yarayacak gibime geliyo benim bi de sorum olacak cevap verirseniz cok sevinirim bu bemix ampulun yerine bende evde vitamin b cpompelx var onlardan kirip eritsem olur mu acaba yoksa ille ki tupu mu almak gerek simdiden tskler canlar

Son düzenleme:
o nasıl bi vitamin bilemiyorum canım
eritmekten falan bahsediyorsun katı bi şey heralde
bence nolur nolmaz bemiks al sen
bemiksin kokusu kötüdür
onun yerine bepanthen de alabilirsin
bu topik sahibi arkadaş yok
konunun devamı için seni şu topiğe davet ediyorum
arkadaşımız foto da ekledi saçlarının uzama aşamasını gösterdi
ilk sayfayı incelersen çok şey öğrenebilirsin her ayrıntı var
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

cevabin icin once cok tesekkur ederim cnm ya ben yurt disinda yasiyorum o bemixi yazdimadan alamiyoruz benimev doktoru da izine cikmis(gerci ne zaman ihtiyacim olsa hep izinde kendileri) aradim tel dedim bana bemix lazim yazarmisin e ne edecen kim dedi nasil edecen bi suru soru sordu doktorun gelisn o yazacak anlayacagin bi vitamini bile almak zor burda bu bende olan ise vitamin b compelx b1 b2 b6 b12 hepsi icinde icemk icin hap halinde onu ertsem diyorum olmaz mi beklemek istemiyorum doktoru sinamekeyi buldum badem yagini da sempatiksalakcinni denesem diyorum

önemli değil canım
gerçekten bilemiyorum ya hapı eritmek nasıl olur... gerçekten bi fikrim yok

önemli değil canım
gerçekten bilemiyorum ya hapı eritmek nasıl olur... gerçekten bi fikrim yok

sinamekeyi demledim bekletiyorum az daha 4 tanevitamin b hap da kirim un gibi yaptim eritecem haplar da fena koktu bence aynisi badem yagi da ekleyecem bakalim ne olacak bende resim cektim sacima bakalim iyi gelirse burda sizinle paylasacam kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…