• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

evet canım sadece diplerine. eğer artarsa uçlara da sürüyorum ben yettiği kadar. ilk başta kaseden çay kaşığı ile döküp yediriyordum saç diplerime. şimdi fısfıslı kap buldum. onun içine döktüm. fısfısla daha kolay oluyor.

anladm çook teşekkür ederm alkisalkisalkisyerimseniben

bu gun ilk yaptim bu sinamekeli karisimdan ama baya bi kaldi sacimda 7 8 saat kadar yikayamadim bi turlu :ecrin_bebek:kiz arkadasimla mac seyretmeye girdik neyse ama sunu soyleyebilirim gercekten ise yarayacak sacimin eski parlakligi gledi ve dolgunlasti hadi bakalim bakima devam yaktigim gibi sacimi geri kazanmama lazim ama gercekten de sevgiyle kaydirigubbakcemile2

bende bu karısımı denemeye karar verdım. aktara gıttım sınemakı otu ıstedım vermedı. saca herhangı bı etkısı yok dedı. yılan yagı ve baska bır karısım verdı.

vermedi mi o ne demek canım ya sana mı soracağım diyip alsaydınkaydirigubbakcemile2

vermedı valla. burdakı yorumları anlattım öyle sey olmaz cok sacma dedı. sınemakı ne alakası var sacla dedı. yazılanlara ınanma atıyolar dedı. hevesım kursagımda kaldı gerı dondum:((

bana da bemixi vermediler yazdirmadan alamiyomusum dokotrumu hic bekleyemedim bende vitamin b hapi vardi erittim yaptim dun , bu gun sacim fonlu gibi cok hosuma gitti bence o aktarcinin baska urunlerini satma gayesi olmustur baska yerden git al bence cunku iyi bir sey ya hemen farki gordum benbayanssulusmile

bana da bemixi vermediler yazdirmadan alamiyomusum dokotrumu hic bekleyemedim bende vitamin b hapi vardi erittim yaptim dun , bu gun sacim fonlu gibi cok hosuma gitti bence o aktarcinin baska urunlerini satma gayesi olmustur baska yerden git al bence cunku iyi bir sey ya hemen farki gordum benbayanssulusmile

saclarım uzasın bırdaha kestırmıcem adam gıbı kuafor yok koca ıstanbulda. ya gercekten uzatırmı sacı okadar moralim bozukki. alıcam ama ıse yarasın ıstıyorumm:((

saclarım uzasın bırdaha kestırmıcem adam gıbı kuafor yok koca ıstanbulda. ya gercekten uzatırmı sacı okadar moralim bozukki. alıcam ama ıse yarasın ıstıyorumm:((

denemeden bilemeyiz eh karisimda da kotu icerikli hic bir sey yok amonyak felan gibi ben dun ilk kez yaptim ve sacim dolgun ve eskli parlakligini aldi hemen ben devam edecem her 5 gun yapacam her 3 gun de isitilmis zeytin yagiyla yaglayip yatacam 3 ay sonra da resim koyacam dun cektim su anki halini bakalimkaydirigubbakcemile2

denemeden bilemeyiz eh karisimda da kotu icerikli hic bir sey yok amonyak felan gibi ben dun ilk kez yaptim ve sacim dolgun ve eskli parlakligini aldi hemen ben devam edecem her 5 gun yapacam her 3 gun de isitilmis zeytin yagiyla yaglayip yatacam 3 ay sonra da resim koyacam dun cektim su anki halini bakalimkaydirigubbakcemile2

ınsallah ıse yarar bende denıcemm

vermedı valla. burdakı yorumları anlattım öyle sey olmaz cok sacma dedı. sınemakı ne alakası var sacla dedı. yazılanlara ınanma atıyolar dedı. hevesım kursagımda kaldı gerı dondum:((

amacını söylemeden al canım ya lazım de al :1ninca:

saçına neyin yaradığını deneye deneye sen bulacaksın canım bazılarına etki etmiyor bazılarına ters tepiyor bazılarına ise süper yarıyor

kızlar halen "japongülünün kürünü" haftada 5defa ve 6,7saat bekletenler var.kür için lütfen japongülü kullanıcısının mesajlarını aratın.sizin için daha yararlı olacaktır.yoksa yanlış uygulamalar sonucu zarar gören saçlar olması muhtemel.

3Kızlar bnde bugün yaptım biraz önce tam 4 hafta oldu bügunkiyle beraber yani 1 ay epey bi uzama war saçımda resim koyucam ama saçlarım kıvırcık olduğu için uzama pek belli olmuyo düzleştiricimde bozuldu yenisini alınca hemen resmini çekip koyucam

Bugünde sakarlığım üstümde bepanthene kırarken parmağımı kestimkaydirigubbakcemile

slm kızlar bu gün 2. kez yapıyorum bende bu karışımı zemuszemus ilk yaptığımda herkes saçımda bi değişiklik olduğunu dolgunlastığını falan söylemişti anlayacağınız coooook umutluyum bu formulden saçlarım şu an göğüsümün hemen altında bitiyo inş 3 ayda benimde belime kadar gelir.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de 3.kürümü yaptım.bi dolgunlaşma var ama uzamayı yen boyattığım için farkedemedim daha.üstelik bu ampul de çok kokuyo ama razıyım:umursamaz:

ben diplerden anlıyorum.ama şöyle bişey var dipler sürekli çıkıyo ama sanki boyu aynı gibi :( size de i öyle geliyo :(

Back