Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

aaaaaaaaaaaa cok degisik canim bemiks kokusu hiiicc kalmiyor benim sacimda ve de bayaa bi uyguladim ben ama renk acma konusunda haklisin boyali sacin rengini aciyor normal dogal rengi ise sacinin sorun yok ama

bende başlıyorum bugün bemiks in sıvı olanı daha kolay ve aynıymş hap olanıyla ve daha az kokuomş tavsiye ederm ben bide bu karışımın içine e vitamini koyuorum saçlarım belimde zaten ama katlarım kısa hepsi aynı boy olsuun die ugraşıcam baya

Ben de yaptım bu formülü çok bakımlı görünüyor saçım daha 2 kez uyguladım..Düzzenli uygulayabilirsem daha iyi olacak sanırım :)

arkadaslar bende bu tarifi uygulayacagım ama benim sac diplerim yağlı..badem yağı ters tepmesin..üstelik şampuanımı degiştirdim şaçım paçoz gibi oldu...püffff yaa.

zaten o olacak canlar bemiks ampul sivi seklinde

yetmez diye dusunenler 1 cay bardagi sinameki ile yapsinlar ama zaten onemli olan dipleri haydi kolay gelsin herkeslere

ben geçen hfta ilk kürümü yptm doğal saçıma şimdi ise saçımı boyadım 2.kürümü ypmaya korkuyorum saç rengimi bozar die çokmu bozuo saç rengini:S

evet cnm aynen benimkide öle ama yaa çay bardagı demişler de o yetiyomuki çok az olmazmı ole sen nasıl yapıosun ?

meraklanma cnm yetio..daha bademyağı katıosun.zaten önemli olan dipleri.dibe sürünce akıyo uçlara da..istersen azcık sinameki suyunu arttır.ben ayrıca kafama göre bişeylerde ekliyorum.bepanthene ile evigende katıyorum.geçen bademyağım bitmiş susam yağı ile hint yağıda kattım.fena olmadı

Kızlar yetıyor ya ben fısfıslı ŞıŞe ıle yapıyorum artıyo bıle

dışardan yapılan her türlü uygulama boyalı saçlar üzerinde etkili olabilir.sonuçta yıkama bile renk tonunu zamanla değiştiriyo

ben şuan saç rengim karamel ama yoğun bi karamel deil kendm boydıım içn koyu oldu saçlarım kahve old içn.. 2.kürümüde bu yzden pek yapamadım saçım açılsa nsl bir renk alır

sonunda bende dün denedim bu formülü ama ben burda bimeks bulamadigim icin, vitamin b5 sanirim bu bimeks, kati jel gibi birsey verdi kadin bana.
gece sürdüm ve sabaha kadar yattim öyle sanirim ilk defada bile fark var yada ben öyle algiliyor olabilirim
birsey daha sormak istiyorum bu kür sadece uzamayami etkili yoksa saci daha saglikli da yapiyormu özellikle sinameki??

arkadaşlar merhaba,japongülü ne paylaşımı için teşekkürler,daha önce başka bir yerde okumuştum bu tarifi ve uyguladım,3-4defa uygulamama rağmen gerçekten belirgin bir uzama gördüm.eğer devam etseydim daha da uzardı sanırım,neden devam etmedim üşengeçlik tabi:)))ama karar verdim bugün tekrar başlayacağım ve bırakmayacağım sonuna kadar:))))benim saçlarım inanılmaz işlem görmüş ve yıpranmış bir durumda,bugün yıpranmış bölümlerini kestiricem,yoksa dipten uzuyor ama uçlar koptuğundann boyu belli olmuyor,size de 6 hafta da bir uçlarından kestirmenizi tavsiye ederim.bir de japongülü bende bursa da yaşıyorum,sen kuaförüm demişsin,adresini ve işyerinin adını verirsen gelmek isterim.bir soru daha sormak istiyorum,ben defnegarlı şampuan ve defnegarlı saç kremi kullanıyorum habiboğlu nun,içine çamterebentin ekledim,şampuanın etkisini azaltır mı?şimdilik memnunum şampuanımdan,senin önereceğin bir marka varsa onu da bilmek isterim.şimdiden çok teşekkürler.saglıcakla kalın hepiniz:)))))inş hepimizin saçları rapunzel gibi uzar ve sağlıklı olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…