Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır yazamıyorum bİrÇok sebepten dolayı baktım herkesİn bazı Şeylerde kafası karıŞmıŞ benİm fİkrİmİ sorarsanız bu bakımı en fazla haftada 3 kez uygulayın yarım saatten fazla bekletmeyİn ve bİr bakım yaparken baŞka bİr bakımı aynı anda yapmayın.bakıma 2-3 ay devam edebİlİrsİnİz daha sonra 15 gÜn ara verİn.ondan sonra İstersenİz baŞka bakıma geÇebİlİrsİnİz .aynı anda 2 bakım yapmak farklı etkİleŞİmlere yol aÇabİlİr ÇÜnkÜ. Hepİnİze saĞlıklı gÜnler dİlerİm.
Merhabalarr ben yeni katıldım aranıza :) Saç uzama konularını ararken burayı buldum hemen koştum eczaneden aldım malzemeleri. İlk denememi yaptım ayrıca iki kez zeytin yağı maskesi de yaptım saç uçlarıma ama bakıyorum hala kırıklarım aynı duruyor. Zeytin yağının kırıkları düzelliğini okumuştm yine sizden ama olmadı :gitme: ne yapmalıyım sizce acaba uçlarından mı aldırsam saçlarımın :sinifsinif:
canım kırıklar geçmez aldırmak zorundasın maalesef..
aldırdıktan sonra mı işe yarar dersiniz :gitme:
kırıklarını aldırmazsan saçların kökten uzasa da uçtan kopar,bu yüzden uzama katedemezsin yerimseniben çok kestirme 2 cm kesin sadece de yerimseniben
bana bu karışımm hiç yetmedi. sadece diplere mi sürcez?? hiçç süremedmkıı yaa nasıll uyguluyorsunuzz:gitme:
kürün sahibi derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?