Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

canım öncelikle teşekkürler.ben bu mesajını görmeden 3-4 saat bekletmeyi düşünmüştüm.yarım saat yeterli demek ayrıca bir sorum var bir çay bardağı yüzündenmidir nedir yada benim saçlarım kısa olduğundandır belki arttı bile bir eu2 arkdaşımızın ılık zeytinyağını diplere sürüp 4-5 saat bekletin diyo.senin kürünüde kullanıyo kendisinin kinide..zeytinyağı zararsız olduğunu düşünürek onu da uygulayabilrimiyim?hafta da bir sinameki kürünü haftada bir zeytinyağı kürünü? ayrıca benim saçlarım çok seyrek gürleştirir mi bu kürler?

paylasim icin cok tesekkurler bende ne zamandir uyguliycak iyi bir formul ariyodum yalniz bir sorum olucak benim yasadigim yerde bimex bulmak zor baska bisey kullansam yada sadece sinameki ve bagdemyagini karistirip uygulasam ayni atkiyi alirmiyim yada birsey daha ilave etmek lazimsa baska ne onerirsiniz fikrinizi almak istedim saclarim benimde omzuma kadar ve saglikli uzamasini istiyorum cevaplarsaniz sevinirim iyi gunler

evet bimeks bulmak zor ama yerine bepannthe ampul sor o da oluyo.zaten bunlar vitamin.5ampul bir pakette 4-5 tl bişi

Merhabalarr ben yeni katıldım aranıza :) Saç uzama konularını ararken burayı buldum hemen koştum eczaneden aldım malzemeleri. İlk denememi yaptım ayrıca iki kez zeytin yağı maskesi de yaptım saç uçlarıma ama bakıyorum hala kırıklarım aynı duruyor. Zeytin yağının kırıkları düzelliğini okumuştm yine sizden ama olmadı :gitme: ne yapmalıyım sizce acaba uçlarından mı aldırsam saçlarımın :sinifsinif:

canım kırıklar geçmez aldırmak zorundasın maalesef..

bana bu karışımm hiç yetmedi. sadece diplere mi sürcez?? hiçç süremedmkıı yaa nasıll uyguluyorsunuzz:gitme:

ya benim saçlarımın en alt kısmında sadece bir bölüm kısa belli olmuyo ama saçım az görünüyo bu yüzden.. onu nasıl uzatabilirim?? olmassa çıtçıt takarım die o konudada sordm ama eğer böle bi yol bulabilirsem ona gerek kalmaz . yardm ederseniz sevinirim

bana bu karışımm hiç yetmedi. sadece diplere mi sürcez?? hiçç süremedmkıı yaa nasıll uyguluyorsunuzz:gitme:

evet canım sadece diplerine. eğer artarsa uçlara da sürüyorum ben yettiği kadar. ilk başta kaseden çay kaşığı ile döküp yediriyordum saç diplerime. şimdi fısfıslı kap buldum. onun içine döktüm. fısfısla daha kolay oluyor.

arkadaslar ben sac konusunda cok hassasım ve hemen uzamasını istiyorum neyse dün bütün malzemeleri aldım yaptım 3 saat beklettim bugunde sadece sinamaki ve badem karısımı yaptım yani bemiksi koymadan sizlere inanmak istiyorum umarım sonuc alırım ve hemen inşallah

kızlar sinameki kürünü yarım saat yetiyormuş.ve 2 gün arayla yapıp 3ay sonra ara veriyorsunuz.başka kürü aynı anda kullanmıyormuşuz..kürün sahibinden gördüm.bayanssulusmile

evet yapıyorum canım. bugüne kadar 2 kere yptım. daha yeni başladım yani. daha canlı görünüyor saçlarım. ama henüz bi uzama yok tabii ki. sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…