Merhaba arkadaŞlar uzun zamandır yazamıyorum bİrÇok sebepten dolayı baktım herkesİn bazı Şeylerde kafası karıŞmıŞ benİm fİkrİmİ sorarsanız bu bakımı en fazla haftada 3 kez uygulayın yarım saatten fazla bekletmeyİn ve bİr bakım yaparken baŞka bİr bakımı aynı anda yapmayın.bakıma 2-3 ay devam edebİlİrsİnİz daha sonra 15 gÜn ara verİn.ondan sonra İstersenİz baŞka bakıma geÇebİlİrsİnİz .aynı anda 2 bakım yapmak farklı etkİleŞİmlere yol aÇabİlİr ÇÜnkÜ. Hepİnİze saĞlıklı gÜnler dİlerİm.
canım öncelikle teşekkürler.ben bu mesajını görmeden 3-4 saat bekletmeyi düşünmüştüm.yarım saat yeterli demek ayrıca bir sorum var bir çay bardağı yüzündenmidir nedir yada benim saçlarım kısa olduğundandır belki arttı bile bir eu2 arkdaşımızın ılık zeytinyağını diplere sürüp 4-5 saat bekletin diyo.senin kürünüde kullanıyo kendisinin kinide..zeytinyağı zararsız olduğunu düşünürek onu da uygulayabilrimiyim?hafta da bir sinameki kürünü haftada bir zeytinyağı kürünü? ayrıca benim saçlarım çok seyrek gürleştirir mi bu kürler?