evet canım sadece diplerine. eğer artarsa uçlara da sürüyorum ben yettiği kadar. ilk başta kaseden çay kaşığı ile döküp yediriyordum saç diplerime. şimdi fısfıslı kap buldum. onun içine döktüm. fısfısla daha kolay oluyor.
vermedi mi o ne demek canım ya sana mı soracağım diyip alsaydınkaydirigubbakcemile2
bana da bemixi vermediler yazdirmadan alamiyomusum dokotrumu hic bekleyemedim bende vitamin b hapi vardi erittim yaptim dun , bu gun sacim fonlu gibi cok hosuma gitti bence o aktarcinin baska urunlerini satma gayesi olmustur baska yerden git al bence cunku iyi bir sey ya hemen farki gordum benbayanssulusmile
saclarım uzasın bırdaha kestırmıcem adam gıbı kuafor yok koca ıstanbulda. ya gercekten uzatırmı sacı okadar moralim bozukki. alıcam ama ıse yarasın ıstıyorumm(
denemeden bilemeyiz eh karisimda da kotu icerikli hic bir sey yok amonyak felan gibi ben dun ilk kez yaptim ve sacim dolgun ve eskli parlakligini aldi hemen ben devam edecem her 5 gun yapacam her 3 gun de isitilmis zeytin yagiyla yaglayip yatacam 3 ay sonra da resim koyacam dun cektim su anki halini bakalimkaydirigubbakcemile2
vermedı valla. burdakı yorumları anlattım öyle sey olmaz cok sacma dedı. sınemakı ne alakası var sacla dedı. yazılanlara ınanma atıyolar dedı. hevesım kursagımda kaldı gerı dondum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?