Mervecim baya uzamış saçların kıskandımbende yapıcam,sarımsaklı şampuanım da var,oh mis gibi:)
ikisini birlikte yapıcam inşallah seninki gibi hızlı uzar.
canım her bulduğumz şeyii kafamıza sürersekk kel kalırız kaydirigubbakcemile3 ben sarımsağı ve sinamekiyi uyguluyorum 2 ay düzenli olarak uygulıcam sonuçlarıda paylaşırım :dance:
ben de sarımsağı uyguluyordum ama sinamekiye başlayınca onu bıraksam mı emin olamadım
ikisi birden olunca olumsuz etki gerçekleşir diye korktum
sende herhangi bi olumsuz sonuç oldu mu?
Bu formüle bugün basladim arkadaslar. Insallah benim saclarimda o kadar uzarjapongülü cok tesekkürler bu formül icinnnn
Ya geçen hafta saçımı kestirdim. Perçem attırıcaktım ( Sözde.. ) kuaför kadın muhabbete daldı , boydan da almaz mı mafoldumben dedim naptın :1shok: dedi işte önlerden aldık boydan da hafif alalım ki model belli olsunnmuş muş muşş yalanını yiyim senin hiç bişi diyemedim yüreğime bi taş oturdu ve çıktım oradan .. Şimdi ben saçımı uzatmak istiyorum .. Göğüs hizamda .. ve saçımda çabuk uzar benim .. Bakalım bu formül işe yarar mı inşallah yarar yoksa 2 numaraya vurucam :çok üzgünüm:
allahım yaaa bak çok sinirlendim şimddiii...yaa sananeyse boyundan sana kısalt dediler mi yarabbim ya çok sinirleniyorum böyle insanlara yaaa adam gibi işini sana söyleneni yap yaa...bu bi garsonun tavuk siparişi alıp hiç alakasız bi yemeği müşterinin önüne getirmesi gibi oluyooo:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?