Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Mervecim baya uzamış saçların kıskandım bende yapıcam,sarımsaklı şampuanım da var,oh mis gibi:)
ikisini birlikte yapıcam inşallah seninki gibi hızlı uzar.

şey aslında koyu kızıl ama ışıkta belli oluyo normalde fotoğraflarda siyah çıkıyo da yerimseniben

canım her bulduğumz şeyii kafamıza sürersekk kel kalırız kaydirigubbakcemile3 ben sarımsağı ve sinamekiyi uyguluyorum 2 ay düzenli olarak uygulıcam sonuçlarıda paylaşırım :dance:

ben de sarımsağı uyguluyordum ama sinamekiye başlayınca onu bıraksam mı emin olamadım
ikisi birden olunca olumsuz etki gerçekleşir diye korktum
sende herhangi bi olumsuz sonuç oldu mu?

bütün yazılanları bıkmadan okudum
saçlarımı bir ay önce açtırıp platin sarısı yaptığım için resmen yandı sürekli bakım yapıorum zytinyağı susam yağı badem yağı hint yağı her banyodan önce banyo sırasnda da aktardan aldığım defne garlı maske var yemyeşil zaten onu 5 dakka tutuyorum ssaçlarım diplerden hızlı uzuyor kuaför bile şaşırıyor ama uçlar sizlere ömür olduğu için kopmalardan dolayı sanki kestiriyormuşum gibi kısalıyor şimdi bu tarifi de uygulayacağım bakalım nasıl bi etkisi olacak????uzarsa çok fazla dua edeceğim :Saruboceq:

ben de sarımsağı uyguluyordum ama sinamekiye başlayınca onu bıraksam mı emin olamadım
ikisi birden olunca olumsuz etki gerçekleşir diye korktum
sende herhangi bi olumsuz sonuç oldu mu?

yok canım olmadı bişey ama ben daha fazla sarımsağa dayanamadım bıraktım günden güne daha iğrenç koktu şampuan bende kullanmıyorum artık sinamekiye devamm :lepi: ama sen istersen kullanabilirsin hatta daha iyi olur

Allah allah benim sarımsaklarım neden kokmuyoki anlamadım,hiç gelmiyor kokusu burnuma saçımı kuruttuktan sonra.

bende mavi su konusunu okudum onla bakım yapmayı düşünmüştüm ama şimdide bunu gördüm sadece sinameki var evde onu kaynatsam faydası olurmu acaba kaydirigubbakcemile3

Ya geçen hafta saçımı kestirdim. Perçem attırıcaktım ( Sözde.. ) kuaför kadın muhabbete daldı , boydan da almaz mı mafoldumben dedim naptın :1shok: dedi işte önlerden aldık boydan da hafif alalım ki model belli olsunnmuş muş muşş yalanını yiyim senin hiç bişi diyemedim yüreğime bi taş oturdu ve çıktım oradan .. Şimdi ben saçımı uzatmak istiyorum .. Göğüs hizamda .. ve saçımda çabuk uzar benim .. Bakalım bu formül işe yarar mı inşallah yarar yoksa 2 numaraya vurucam :çok üzgünüm:

Bu formüle bugün basladim arkadaslar. Insallah benim saclarimda o kadar uzar japongülü cok tesekkürler bu formül icinnnn

Son düzenleme:

allahım yaaa bak çok sinirlendim şimddiii...yaa sananeyse boyundan sana kısalt dediler mi yarabbim ya çok sinirleniyorum böyle insanlara yaaa adam gibi işini sana söyleneni yap yaa...bu bi garsonun tavuk siparişi alıp hiç alakasız bi yemeği müşterinin önüne getirmesi gibi oluyooo:mymeka:

Aynen öle ... şimdi saçımı uzatma yollarındayım mafoldumben

bende başladım henüz sadece bir kere yaptım ama bemix çok kötü kokuyo yıkamama rağmen saçımda az da olsa kokusu var üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…