Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ya ben bemixi avusturyada nerden bulcam off izine daha üc hafta var nerdeyse bir ay

Esmacim ben sana bir yerde yazmistim, eczaneye gidip bir sor. Almanyada yok fakat bazi avrupa ülkelerinde varmis, belki Avusturyada vardir...Bemiks olarak sormalisin, original ismi bu cünkü.

evet canim bbugün okudum msjini sinemakiyi ne kadara aldin sen türkiyede cok cok ucuzmus galiba zaten üc haftam kaldi belkide memleketten baya bi getiririm diye düsündüm eger fiyati baya tuzluysa burdan almam yaza kadar getirdiklerimle yaparim maskelerimi

Ben eczaneden almadigim icin tam bilemiyecegim ... fakat yarim kilosu 10 € yakindir sanirim...CADIARZU

Bu aksam 2. defa deneyecegim :1rolleyes: gözle görülür bir farklilik oldu diyemem.Ileriki günlerde olacaktir insallah opuyorumnanaktan

ya benim saçlarım uzamıyo yaaa
6 haftadır yapıyorum sinameke bemix ve bademyağını
uzamıyor işte(((

Herkesin sac yapisi farkli farkli koalacim iste...kiminde etkili olur kiminde etkisiz :çok üzgünüm: Benim saclarimda cok gec uzayan cinslerden... Azimle inancla devam edersen sonuc alabilirsin bir gün canim...1 seneyi gecti, yag karisimlari, bemiks ,yumurta..kullaniyorum...saclarin cabuk uzamadi ama daha güclü,parlak dolgun oldular... :1rolleyes:

insallah canim basarilar ben izinde alicam artik izine ikibucuk haftam kaldi ama 9 güncük bi izin simdilik turp yapiyom bide sarimsaga basliyim diyom bir-iki hafta acayip bakimli oluyo sac uzatiyoda ama bu yöntem kadar uzatmaz

uffff bnmde hiç uzamıyor sadece zeytınyağı sürücem bn:umursamaz:çok mutsusum bu yüzden başklarının uzun saçlarını gördükçe çok kıskanıyorumopuyorumnanaktan

bende uzatmak için geçen yıl çok uğraşmıştım kırık aldırmaya gittim saçımı omzuma kadar kesmiş kadın zor bağlanıyordu en son aman dedim bıraktım hiçbişeyde yapmadım şuan saçlarım belimde 7-8 ayda kendi kendine belime kadar geldi uçlarından aldırcam ama korkuyorum saçlarım dümdüz güzel ama çok gür değil bunada bi çare bulsam ii olacak yeni saçlar çıkıyo boyamıyorum da 3 aydır bıraktım kendi haline meğer ne beyazlarım varmışş benim kısa kısa insan sinir oluyo:dilcikar:

arkadaşlar bu yöntemi deneyipte saçında kepek oluşan varmı?

Aynen canm kepek oluştu :) ama seyrek deri döküntüsü sonra geçti :) ben uyguladım saçım çok parladı :) ve 1 cm kadar uzadı 2 günde dedim ne çbk ama o kişiden kişiyede değişiyo bnce herkezin saçının uzaması aynı olamaz opuyorumnanaktan

canim bir cm uzadi demissin ne kadar zamanda ben iki gün diye anladim dogrumu

ya mervecim merak ettigim bir konu var, sacini nasil ölcüyorsun yada ölcmüstün :uhm: benim saclarimin uzunluklari hepsi ayni degil

yaa ç0k sa0Lda bunu saça uyguLadıktan s0nRa 3-4 saat bekLetmemizmi Lazm y0ksa hemn yıkamamızmı????kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…