- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Bakalım inşallah ben de memnun kalırım ne olur ne olmaz kısaltıp da gideceğim5 yıldır adaya düzenli giderim, hiç kararma sarkma olmadı. Bir de brazilian denen her yerin alındığı şekliyle yaptırıyorum onlarca kuaföre gittim hiç kötü bir tecrübem olmadı. Sadece geçen yıl bir yer biraz morartmış uzamışlardı biraz, normalde makasla kısaltıp alır diğer kuaförler öyle bir durumda. Ona alışmışım. Bu gittiğim yer kısaltmadan dan dan girişti, bir hafta mor kaldı dış tarafıaz sızladı. Bir yere alışıp hep oraya gitmak lazım. Mahallemde bir kuaför var mesela 3-4 farklı kişi girdi orada ağdaya ama hep aynı düzeyde hizmet aldım.
Yumurtalara zararı varnedenki sadece jileti önerdi? ben lazer yaptırıyorum da merak ettim
Belli ki ergenusun teki bir kadın hiç gitmese bile ağdayı bir erkeğin yapmayacağını bilir. Hele ki bir de genital bölgeden bahsediyoruz. Belli ki kendince fantezi kurmuş iğrenç iğrenç@Mune hep cinsellikte gezinen bu üyenin "bir kadın olarak" bugüne kadar yaptığı tüm bunlar.kadın olduğuna emin miyiz ya ben bi şüphelendim? bu soruları bi kadın sorabilir mi Allah aşkına?ağdadan bihaber ben öyle şey yaptıramam diyen köyde yaşayan (?) kadının bu şekilde fantazik bi seks tarifi de cabası
kadına genital ağdayı erkek mi yapıyo sorusunda kafamda şimşek çaktı zaten, işte nasıl yapılıyo sonrasında kıl çıkıyo mu yeniden ben köyde yaşarım bilmem (ne alakaysa uzak dağ köylerinden kk'ya girmiş bi de sankiBelli ki ergenusun teki bir kadın hiç gitmese bile ağdayı bir erkeğin yapmayacağını bilir. Hele ki bir de genital bölgeden bahsediyoruz. Belli ki kendince fantezi kurmuş iğrenç iğrenç
valla ben hiç anlamadım ağda sonuçta pis bir şey kıl tüy. Adamlar çığır açtı sapkınlıktakadına genital ağdayı erkek mi yapıyo sorusunda kafamda şimşek çaktı zaten, işte nasıl yapılıyo sonrasında kıl çıkıyo mu yeniden ben köyde yaşarım bilmem (ne alakaysa uzak dağ köylerinden kk'ya girmiş bi de sanki) deyip de anlattığı kocasıyla seks anılarına baksana tam erkeğin fantazi dünyasından çıkan cümleler onlar "dirty talking" sırasında @goldensnitch . ya ağda yapımından bile tahrik olacak bunu kafasında kuracak derecede sapık ya da ergenus cidden.
Merhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm
Benim arkadaşım kuaförde çalışıyor. Buraya yazacağımız en absürt vajina bile ortık ona normal gelirUtanma canm onlarn. isi bu neler neler görüyorlar çekinmene gerek yok yani alıştırmaya bak kendni ağdaya sonra sen kendin zaten vazgeçemiceksn
Usb leri, masa saatlerini letgodan satıp ağdaya yatırHiç ağda yapmadım, daha doğrusu yapamadim acı eşiğim düşük galibabi ara emla sürüp epilatorle almıştım o zamanlar emla altın gibi değerli değildi doktorlar da yazıyordu hey gidi günler şimdi emlaya vereceğin parayla lazere gidersin ama öyle bir uyusmak ki kesseler acımaz o kadar diyeyim. Patır patır almıştım. Hazır konusu açılmışken emla'ya alternatif daha uygun fiyatlı bir şeyler bilenler varsa tavsiyesini alırım. (Anestol hariç)
Ya Allah cezanı vermesinUsb leri, masa saatlerini letgodan satıp ağdaya yatırŞu devirde 16 gb usb kaç paradır haberin yok senin $$
Hahahahahagshshshshs@Mune hep cinsellikte gezinen bu üyenin "bir kadın olarak" bugüne kadar yaptığı tüm bunlar.kadın olduğuna emin miyiz ya ben bi şüphelendim? bu soruları bi kadın sorabilir mi Allah aşkına?ağdadan bihaber ben öyle şey yaptıramam diyen köyde yaşayan (?) kadının bu şekilde fantazik bi seks tarifi de cabası
@goldensnitch Aslında benim de hatam var. İşteydim, insanlar girip çıkıyordu odama, acele acele yazdım kapattım. Daha da yumuşatarak yazabilirdim. Neyse olan oldu, kalpler bir oldunaçizane tavsiyem baktın kuaför pudra dökmeden ağda yapacak, pudra dökmesini iste. Böylece ağda derine yapışmaz, sadece kılları çeker hem de o bölgenin bu sıcakta terlemesini önler, işin daha çabuk biter. Benim özel bölgeyle ilgili başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Alışık olduğum için sanki herkes benim gibi alışıkmış gibi düşünüp lambur lumbur yazıyorum. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Anket yapsan koca KK’da bir ben varımdır bunu yaşayan ☺ Sen rahat ol. İstersen gitmeden önce kendin cımbızla tek tek minik minik Çek 1-2 tane ki kendini hazırlamış ol. Yine de sen bilirsin tabii tekrar mutluluklar diliyorum, Allah iki cihanda da mutluluk, huzur versin eşinle ❤
Bu salginda evde kendiniz yapinKızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
kendim yapamadığım için kuaföre gitmek durumundaydımBu salginda evde kendiniz yapin