Kuaförde ağdaya gidenler bi bakabilir mi?

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.

Jiletle aldığın için fazla acıyabilir. Bir anlık bir acı ama sonrası çiçek sonrası mis. Bir de hiç ağda yaptırmadıysan vay haline. Lazer yaptırmıyorsan asla jilet yapma bir daha derim.
Eskiden yaptım 1 sene bıraktım. Uzun zamandır tüy dökücü ve jilet kullanıyorum aşırı tüylü bir insan değilim sadece kalın tüylerim var

Jiletle aldığın için fazla acıyabilir. Bir anlık bir acı ama sonrası çiçek sonrası mis. Bir de hiç ağda yaptırmadıysan vay haline. Lazer yaptırmıyorsan asla jilet yapma bir daha derim.
Bana doktor kendi önermişti jileti. Lazer ve ağdayı yapmamamı söyledi ama malum nikah mecbur ağda olacak

Kızlar haftaya ağdaya gideceğim. Daha önce kuaföre bu konuda hiç gitmedim. Nikahım var o sebeple bu da. Ben kendim jiletle hallediyordum. Nasıl oluyor tamamen açıyorlar mı? Ya da hemen bitiyor mu? Çok da utanıyorum ağdaya gelmesi için kendi haline bıraktım.
Surekli gitsen acıyı hissemezsn bile ilk bi kac kez canın acıyabilir cunku sende bilirsin jiletle aldgn zaman kıllarn kalinlasyo bisey olmaz yine git korkma 😊

Surekli gitsen acıyı hissemezsn bile ilk bi kac kez canın acıyabilir cunku sende bilirsin jiletle aldgn zaman kıllarn kalinlasyo bisey olmaz yine git korkma 😊
Ben bir de çok utanıyorum daha önce kimseye ağda yaptırmadım o beni çok geriyor

nedenki sadece jileti önerdi? ben lazer yaptırıyorum da merak ettim
Bana dedi ki lazer epilasyon kısa vadede evet bir sorun teşkil etmiyormuş gibi görünebilir ama uzun vadede kimse bunun garantisini veremez. Belki 5 yıl içerisinde değil ama 10 yıl sonra bu sana cilt kanseri olarak dönedebilir. Orada o tüylerin çıkmasının bir nedeni var. Etrafına ağda yaptırabilirsiniz çok istiyorsanız ama tam o girişin olduğu kısmın afedersiniz dudak kısmının kısa kesilmesi gerekir hiç tüy olmaması değil kısa kesilmesi gerekir dedi. Hatta bir de kızdı Türk kadını marifet biliyor orayı tamamen almayı onların koruma görevi var ph ile oynuyorsunuz dedi. Zaten hamilelik olunca tekrarlayacak üstüne bir de kuruluk tahrişle uğraşacaksın dedi

Utanma canm onlarn. isi bu neler neler görüyorlar çekinmene gerek yok yani alıştırmaya bak kendni ağdaya sonra sen kendin zaten vazgeçemiceksn 😊
inşallah bir atlatayım da sürekli gitmem muhtemelen çünkü iyi bir şey değil ağda. Karartma ve sarkıklık yapıyor malum :olamaz:

seninle çok acı bir tecrübemi paylaşayım:
üniversiteye kadar özel bölgemi jiletle temizlerdim. çok nadir korka korka bazen makineyle bacaklarıma doğru olan kısımları almaya çalışırdım tabii kısa sürede vazgeçerdim. üniversiteye gidince yurtlarda bu işin zor olduğu dank etti ve ağdaya başladım. kuaför önce pudra dökerdi sonra hızlı hızlı işini bitirirdi. ilk başlarda canım çok yandı ne de olsa uzun yılar jiletle sertleşen kıllar vardı ama sonra alıştım gibi. neyse, bir yaz tatilinde memlekette evdeyim. gidip ağda yaptıracağım. kuaföre gittim, diyorum işte x şehirdeki kuaför şöyle iyi böyle hızlı çok alıştım süper, anlamadan bitiyor. o salak kuaför bir gaza geldi, ağdayı cart diye çekti. ben tabii çığlık attım, çok acıdı diyorum geçer diyor devam ediyor. sora abla bırak dedim eve gittim baktım ortalık kan gölü dokunamıyorum aşağıya. annemle bir baktık ki salak kuaför iç dudakla dış dudak arasındaki ince deriyi yırtmış!!! apar topar hastaneye gittik, çığlıklar içinde uyuşturucu iğneyi vurup dikiş attılar. o günden sonra o salak kuaföre beddua edip lazere başladım. baktım lazer bana göre değil, şimdi kendim evde takıyorum latex eldiveni, biraz makine, biraz cımbız, hallediyorum. doktorun dediği gibi vajen girişini genelde kökten kesiyorum, orası zaten çok hassas olduğu için zorlamıyorum. bu da böyle bir anımdır...

kötü sonuçlanmış bir tecrübe paylaştım diye saçmalık olarak beni mi kastettin anlamadım?
Evet tabi. Yani yapılacağı kesin olan bir eylem hakkında belli ki desteklenmek isteyen bir paylaşım yapılmış kötü tecrübenizi niye anlatıyorsunuz?

Eskiden yaptım 1 sene bıraktım. Uzun zamandır tüy dökücü ve jilet kullanıyorum aşırı tüylü bir insan değilim sadece kalın tüylerim var
Aslında ağda yapsan şimdi bitmiş olurdu kalın tüyler benim baya fazlaydı hep apda yaptım arada bi kaç defa jiletle krem kullandım oda hamile olduğum için çok pişman oldum o zamanda jiletlediğiniz için kalınlaşıyor ve güçleniyor tüyler ağda ayda bir jilet 2güne bir ihtiyaç oluşturuyor temizlemede bencr

Canım bende çok tedirgindim ama hamilelik olunca mağlum göbek büyüdü ve birşey göremedim gittim tüm bacak ve bikini dedim kadın bacaktan başladı yukarı çıktıkça gerildim ve nekadar saçmaladım bilmiyorum stresten sonra sıra oraya geldi bana peçete verdi ve en iç dudağa yerleştir dedi geriye zaten et kalıo bacak gibi kalıo hafif açtıbacağımı o kısmı sonra kapadı diğer tarafı aynı şekilde aldı arka kısım beni geriodu en çok 1dk bile sürmedi orada ve inan okadar rahat ki mis gibi oldu nie önce gelmemişim dedim tabiri caizse pamuk gibi oldu😂😂

X