seninle çok acı bir tecrübemi paylaşayım:
üniversiteye kadar özel bölgemi jiletle temizlerdim. çok nadir korka korka bazen makineyle bacaklarıma doğru olan kısımları almaya çalışırdım tabii kısa sürede vazgeçerdim. üniversiteye gidince yurtlarda bu işin zor olduğu dank etti ve ağdaya başladım. kuaför önce pudra dökerdi sonra hızlı hızlı işini bitirirdi. ilk başlarda canım çok yandı ne de olsa uzun yılar jiletle sertleşen kıllar vardı ama sonra alıştım gibi. neyse, bir yaz tatilinde memlekette evdeyim. gidip ağda yaptıracağım. kuaföre gittim, diyorum işte x şehirdeki kuaför şöyle iyi böyle hızlı çok alıştım süper, anlamadan bitiyor. o salak kuaför bir gaza geldi, ağdayı cart diye çekti. ben tabii çığlık attım, çok acıdı diyorum geçer diyor devam ediyor. sora abla bırak dedim eve gittim baktım ortalık kan gölü dokunamıyorum aşağıya. annemle bir baktık ki salak kuaför iç dudakla dış dudak arasındaki ince deriyi yırtmış!!! apar topar hastaneye gittik, çığlıklar içinde uyuşturucu iğneyi vurup dikiş attılar. o günden sonra o salak kuaföre beddua edip lazere başladım. baktım lazer bana göre değil, şimdi kendim evde takıyorum latex eldiveni, biraz makine, biraz cımbız, hallediyorum. doktorun dediği gibi vajen girişini genelde kökten kesiyorum, orası zaten çok hassas olduğu için zorlamıyorum. bu da böyle bir anımdır...