Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Katiliyorum valla en ucuz kas biyik alimi bile 15 tl mahalle arasinda. Hem de istedigin gibi olmuyor. Evde bi cimbiz bi ağda bandi sıfır maliyet. Hele pedikür gibi asiri basit iki malzemeli bir olaya 10 sene 25 tl vermistim su an 75 tl olmustur. Tamamen para tuzağıben kendime boya için güzel bi yer buldum yalnızca oraya boyaya gidiyorum , eğer çok özel bi model değilse kestiriceğim ki genelde değilben de evde kesiyorum, kaş bıyık da evde, manikür pedikür setim de evde.elin yatkınsa evde yap hiç uğraşma
Manikür,pedikür kendi aletini de götürsen riskli.Ben de artık kendim evde yapıyorum,harika oluyor.Katiliyorum valla en ucuz kas biyik alimi bile 15 tl mahalle arasinda. Hem de istedigin gibi olmuyor. Evde bi cimbiz bi ağda bandi sıfır maliyet. Hele pedikür gibi asiri basit iki malzemeli bir olaya 10 sene 25 tl vermistim su an 75 tl olmustur. Tamamen para tuzağı
ben çok zevk alıyorum yaparken terapi gibiKatiliyorum valla en ucuz kas biyik alimi bile 15 tl mahalle arasinda. Hem de istedigin gibi olmuyor. Evde bi cimbiz bi ağda bandi sıfır maliyet. Hele pedikür gibi asiri basit iki malzemeli bir olaya 10 sene 25 tl vermistim su an 75 tl olmustur. Tamamen para tuzağı
Ya pedikür asiri basit ve güzel bir olay. Koyiyorsun ayaklarini sampuanli limonlu suya,törpülüyorsun kremliyorsun bitiyor. Manikür de tirnak sekillendirmek biraz zor. Bir de tırnaklari dar olanlar etlerini aldiriyor ya uzmani olmayan onu yaparken kanatir.Manikür,pedikür kendi aletini de götürsen riskli.Ben de artık kendim evde yapıyorum,harika oluyor.
Ben de cok severim hele pedikür=masaj benim için :)ben çok zevk alıyorum yaparken terapi gibivalla tanıdığım birisine tırnak batığı yapmıştı beceriksizin biri, bi arkadaşımın ablası hastalık kaptı.çok huylanırım zaten hijyenden o yüzden nooooo
Çok güzel ürünler var .Kuru manikür yapıyorum.Tırnak eti kesmiyorum.Eskiden uzundu tırnaklarım ,şimdi katlanamıyorum.Ya pedikür asiri basit ve güzel bir olay. Koyiyorsun ayaklarini sampuanli limonlu suya,törpülüyorsun kremliyorsun bitiyor. Manikür de tirnak sekillendirmek biraz zor. Bir de tırnaklari dar olanlar etlerini aldiriyor ya uzmani olmayan onu yaparken kanatir.
Valla bravo manikür zor iş o etleri yolmak, ojeyi tasirmadan sürmek vs..Manikürü ben yapamiyorum tirnaklarim uzamiyor cabuk kiriliyor çünkü :) ileride takma tirnak yaptiririm herhalde.Çok güzel ürünler var .Kuru manikür yapıyorum.Tırnak eti kesmiyorum.Eskiden uzundu tırnaklarım ,şimdi katlanamıyorum.Badem tırnak şeklini beğeniyorum bu aralar.
İnanır mısın daha bugün 15 liraya kestirdim yıkama ve fön dahil. Tam da istediğim gibi kesti valla eline sağlıkaaa 20 liraya saç kesen kuaförü en son 2002 de gördüm sanırımçok klasik ama kökü sende,şampuanına çam terebentini koy hızlı uzatır. boşver daha sağlıklı daha parlak olacaklar öyle düşün.
Saç dökülmelerine de iyi geldi mi canım... Müzdaribim bu konuda =(hayatta saçı uzamayan biriyim, son 1 ayda yaldır yaldır uzadı saçım, bemiks-evigen-bepanthen ampuller üçlüsüyle. çok tavsiye ederim, geçmiş olsun.
effsaaneeeeeİnanır mısın daha bugün 15 liraya kestirdim yıkama ve fön dahil. Tam da istediğim gibi kesti valla eline sağlık
Bu zamana kadar bana yapan herkes kanatti. Hatta bugün saçlarımı boyattim o esnada manikür de yaptırdım ve yine kanadıYa pedikür asiri basit ve güzel bir olay. Koyiyorsun ayaklarini sampuanli limonlu suya,törpülüyorsun kremliyorsun bitiyor. Manikür de tirnak sekillendirmek biraz zor. Bir de tırnaklari dar olanlar etlerini aldiriyor ya uzmani olmayan onu yaparken kanatir.
Ben de yorum yapmaya tırsıyorum yaBi cesaret deneyince aslında zor olmadığını anlıyorsun. Biz 3 senedir falan eşimin saçını da evde kesiyoruz o açıdan pandemi hiç etkilemedi bizi. Bunları burda bi kere yazdığımda eşi kuaför olan bi abla çok kızmıştı, korkuyorum
Seneler önce belimde ki saçı kadın omuzuma kadar kesmişti bi kırıkları alcam diye o gunden beri tövbe ettm saçımı kırıklari da olsa hic kuaförde kestirmedm allahtan saçım hemen uzuyo gercekten neden böyle yapıyolar anlamıyorum yine ayni parayı almiyacaklarmi ? Fazlasını bile kazanırlar her kesim zamannda duzgun olsa orayı tercih ederm iste anlamıyorum hic bu kuaförleriMerhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Yaa ben de aynen öyle. Tahammül edemiyorum artık uzun tırnağa. Çok kısa da aska olmaz,,,Çok güzel ürünler var .Kuru manikür yapıyorum.Tırnak eti kesmiyorum.Eskiden uzundu tırnaklarım ,şimdi katlanamıyorum.Badem tırnak şeklini beğeniyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?