• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför saçlarımı kısacık kesti

Kesim işi hariç herşeeey ama herşeyi ben de evde yapiyorum, saçlarim belime kadar o yuzden cesaret edip kesme denemesinde bulunamadim hiç. 🙄 Belki cesaret etsem keserdim eşimin saçlarini evde kesiyoruz bu pandemiden dolayi gayet guzel kesiyorum aslinda
😂
Saç boyasi kullanmiyorum geri kalan şeyler evde gayet basit. 😬

Bi cesaret deneyince aslında zor olmadığını anlıyorsun. Biz 3 senedir falan eşimin saçını da evde kesiyoruz o açıdan pandemi hiç etkilemedi bizi. Bunları burda bi kere yazdığımda eşi kuaför olan bi abla çok kızmıştı, korkuyorum 😂

Yıllar önce benim de başıma gelmişti.Saclarım belimin biraz üzerindeydi. Kuaföre gittim ''fazla kesmeyin kırıkları gitsin yeter'' dedim. Neyse telefona dalmışım ben. Bi ara kafamı bi kaldırdım. O kadar kesmiş ki saçlarım omuzuma değiyor değmiyor . Dahada kırpmaya devam ediyordu. '' Hanımefendi kafamda saç bırakmayı düşünüyor musunuz?'' dedim. Meğer kız çırakmış. Şurası yamuldu burası eğrildi derken kesmişte kesmiş. Sonra asıl kuaför konuya dahil olup kıza fazla yüklenince " böylede güzel oldu aslında'' diyip geri vites yapmıştım. Nasılsa kökü sizde yine uzar canınızı sıkmaya değmez.

Bi cesaret deneyince aslında zor olmadığını anlıyorsun. Biz 3 senedir falan eşimin saçını da evde kesiyoruz o açıdan pandemi hiç etkilemedi bizi. Bunları burda bi kere yazdığımda eşi kuaför olan bi abla çok kızmıştı, korkuyorum 😂

Eşim de bir daha kuafore gitmez zaten hastalik geçse bile, baya sağlam güzel bir set aldik ve güzel de kesiyorum. 😂 İhtiyacimiz kalmadi artik kusura bakmasinlar. 😬

Yıllar önce benim de başıma gelmişti.Saclarım belimin biraz üzerindeydi. Kuaföre gittim ''fazla kesmeyin kırıkları gitsin yeter'' dedim. Neyse telefona dalmışım ben. Bi ara kafamı bi kaldırdım. O kadar kesmiş ki saçlarım omuzuma değiyor değmiyor . Dahada kırpmaya devam ediyordu. '' Hanımefendi kafamda saç bırakmayı düşünüyor musunuz?'' dedim. Meğer kız çırakmış. Şurası yamuldu burası eğrildi derken kesmişte kesmiş. Sonra asıl kuaför konuya dahil olup kıza fazla yüklenince " böylede güzel oldu aslında'' diyip geri vites yapmıştım. Nasılsa kökü sizde yine uzar canınızı sıkmaya değmez.
Çıraklık eğitimini sizin saçınızda tamamlamış :))

Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Üzme kendini arkadaşım saçlarını uzatacak kürler ve maskeler dene elbet uzayacak 🌼😊 bende hep korkarım kuaförde saç kestirmekten çünkü belnhizamda olan saçı omuzlarıma getirmişti saçların çok kırılmış sağlıklı uzamaz diye :işsiz: O gündem sonra akıllandım kestireceğim yeri gösteriyorum ve keserkende bakayım ne kadar kestiniz diye diye kuaförün başının etini yiyorum çok kesmiyor böylece 😂 Daha dün kestirdim saç kesimine 20 kırıklarını almaya ise 10 tl aldı ama bence benim sorgu suallerim için aldı o ek ücreti biliyorum ben 😜 Hindistan cevizi yağı, saf zeytinyağı, badem yağı ve Hint yağı gibi yağlar saçı besleyip çabuk uzatıyor bir araştırın derim 😊

120 tl mi kesim? 😱 Benim yaşadığım şehirde standart 30 tl, salgından zam gelmiş her yerinde 40 tl’ye kesiyorlar saçı. Antalya’da da aynı. Farklı ne yapıyorlar bunun 3 katını almak için saçınıza?
Istanbulda luks bir semteyiz ,kesim ustasi ,3 kere gecer ustunden duzeltir

hayatta saçı uzamayan biriyim, son 1 ayda yaldır yaldır uzadı saçım, bemiks-evigen-bepanthen ampuller üçlüsüyle. çok tavsiye ederim, geçmiş olsun.
Bemiks çok kötü kokuyor ya
Bi ara her hafta yapıyordum sonra bıraktım 3 4 ay sonra kuaförde fön çektirdim hala kokusu geliyordu resmen işlemişti kafama

Valla ben 3 yıl önce arkadasımı beklerken kuaförde o kadar tiksindim ki föne bile gitmiyorum artık. Kesimi de kendim yapıyorum. Zaten uçlarından ara ara keserdim ama o olaydan sonra iyice geliştirdim kendimi. En son önler uzun arkası kısa kestim. (lop model deniyordu sanırım) videosunu izledim önce sonra kestim gayet de güzel oldu. 😂

Valla ben 3 yıl önce arkadasımı beklerken kuaförde o kadar tiksindim ki föne bile gitmiyorum artık. Kesimi de kendim yapıyorum. Zaten uçlarından ara ara keserdim ama o olaydan sonra iyice geliştirdim kendimi. En son önler uzun arkası kısa kestim. (lop model deniyordu sanırım) videosunu izledim önce sonra kestim gayet de güzel oldu. 😂
bob kesim :duduk::KK14:

Istanbulda luks bir semteyiz ,kesim ustasi ,3 kere gecer ustunden duzeltir
2011’de İstanbul’da yanılmıyorsam Beşiktaş’taydı, bir föne 50 tl vermiştim 😅 2014’e kadar Antalya’da hep 7-10 tl arası çektiriyorduk fönü. Şu an da 20 kesim + 10 fön şeklinde alıyorlar. Siz hizmete değil kuaförün kirasına para veriyorsunuz bence. İstanbul’da yaşamadım bilmiyorum, daha ucuza yapanlar daha az özenerek mi yapar, kötü mü keser. Bugüne kadar kesime daha 30’dan fazla vermedim. Hep de istediğim kadar kestiler.

Fazla kesmelerini istemediğimde hep “tüm kırıkları almayın, azıcık uzayınca tekrar geleceğim” derim. Tek seferde hepsini almak yerine iki kere gidip iki kere para vereceğimi düşününce kısa kesmezler saçımı 😊

Kökü sizde ama valla bazen saç küsüyor ve cabuk uzamiyor.Inanmazdim basima geldi.Kasap pardo kuafor ara makas atayim derken 1 liradan daha buyuk bir alani belkide sacim 3 cm kalacak sekilde kesmis yanlislikla.Keserken farketmedim tabi.Bi fön cekelim nasil oldu goreyim dedim.Adam bosver hava yagmurlu fön cekmeyelim dedi 🤣 Beni oyle postaladi.Ben olup biteni tam olarak evde idrak edebildim ama ordaki sacimneredeyse 1bucuk seneyi buldu uzamasin.

Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Kesimde hata olduğu icin toparlamak istemiş ve haliyle kisaltmistir.Turpun suyunu çıkarttın ve saçlarınıza sürün,bol bol da tüketin daha hızlı uzayacaktır.

Bu kuaförlerde saç kesme dürtüsü önlenemiyor:KK70:kendilerini durduramıyorlar yeterli bnce daha kesmeyin deyince suratlari düsüyor cok garip😁 mesela ben hic uclarindan kesim yapan bir kuafor duymadim:ukala:

Yeni kesildigi icin öyle geliyordur. Ben de 2 hafta önce aynini yasadim bir karis kesti kuaför bir de kivircigim süs köpeğine benzedim :) Katlari falan yamuk kesti kestirmezdim de artik tarayamiyordum. İlk kesince gözünüz de alismiyor sekil de veremiyorsunuz birkaç haftaya hem gözünüz alisir hem de sekillendirmesi icin care bulursunuz.

Aslına bakarsanız her kuaför bir değil.Benim gittiğim kuaför sürekli eğitime yolluyor çalışanlarını.Son yenilikler neyse öğrenip geliyorlar.Pahallı olan kuaförlerde durum bu.İstanbul’da olsaydım Cemil İrez’e giderdim.Serdar Akbulut da sarı saçta 10 numara.

Back