Kuaför saçlarımı kısacık kesti

20 liraya kadin kuaforu var miymis? Yanlis gitmis olmayasiniz diyesim geldi ustura mustura okuyunca

Uzulmeyin nasil olsa uzayacak,degisiklik yaptim diye dusunun.

bitirdin beni wolf
Bir de baska kuafore gidince hep onceki yapan kuafore mok atma cabalari
Bu renk olmamis,size gitmemis
Bu kesim olmamis,yuzunuze gitmemis
Bu kaslari kim aldi boyle suralari küstürmüs artik cikmaz.
Ben toparlayabildigim kadar toparladim bla bla

Bn de iki yıldır evde kesiyorum. Geçende Antalya’da babam annemi kuaföre götürdü kaş bıyık 20, kesim 30 almışlar toplamda 50. İki yıl önce 20’ye kestirdim bir, fön dahil. Ha öyle mahalle kuaförü falan da değil merkezde çarşıda işlek yerler dediklerim. 300 kesim ne? Ben o saçı kestirmeye 50’den fazla veriyorsam o saçtan farklı şeyler beklerim Kanatlanıp uçuyor mu acaba dedim.

Ya kesim 80 burada.20 tl ye olmali ama ucundan dumduz azcik aliyo 80.sanirsin kus konduruyo.
Hanimlar istanbulda fiyati da uygun avrupa yakasinda sac actirma boyama yaptirabilecegim kaliteli malzeme kullanan kuafor onerir misiniz?
Yani benimki pandemiden sonra sanirim kar etmek icin malzemesini mi degistirdi naaptiysa rezil etti sacimi ki tv lere falan cikiyo bu adam.pehh

Bende sirf bu uctan al deyince 15 20 cm kesenler yuzunden bi defa kendim kestim gecen sene . En son da esime kestirdim duz kesim istiyordum cokta iyi oldu valla . Cok kesmekten ne anlarlar anlayamadim herkes ayni seyi yazms valla ya hep aynilar ...

Saçımı beğenirler özellikle de rengini.Ne kadara boyattın,kestirdin dediklerinde artık az söylüyorum.Çünkü hemen eleştiriyorlar,yok o
Kadar verilir mi bla bla.Ben veririm çünkü mutlu ayrılıyorum kuaförümden.Gösterdiğimin 1 cm dahi fazlasını kesmes.Kendi saçları da tavuk g.t.ü gibi oluyor bu eleştirenlerin.

Kesim işi hariç herşeeey ama herşeyi ben de evde yapiyorum, saçlarim belime kadar o yuzden cesaret edip kesme denemesinde bulunamadim hiç. Belki cesaret etsem keserdim eşimin saçlarini evde kesiyoruz bu pandemiden dolayi gayet guzel kesiyorum aslinda

Saç boyasi kullanmiyorum geri kalan şeyler evde gayet basit.

Lafları da fixdir. "Bu saçı kim yaptı"
Elinin körü yaptı, o da senin yapacağın gibi dükkanından hayalkırıklığıyla ayrıldığım bi başka kuaför. Buradan çıkıp başka yere gideyim o da aynısını söyleyecek "Nasıl kesmişler bunu" diye. Hayır kendileri de müthiş sonuçlar çıkarıyormuş gibi.

Bunların sorununu biliyorum aslında, insanların saçını kendi mahvetsin istiyor, yabancıya gitmesin

Evet evet
Kim yapti saci? Baytara gidiyorum ben
Kaslari kim aldi? Elbette kabzimal.
ciddi ciddi soruyorlar ama bunlari
Sasirmiyorum artik. Iyi ki sacimda boya falan yok. Yoksa cinnete ramak kalirdi

Evet evet
Kim yapti saci? Baytara gidiyorum ben
Kaslari kim aldi? Elbette kabzimal.
ciddi ciddi soruyorlar ama bunlari
Sasirmiyorum artik. Iyi ki sacimda boya falan yok. Yoksa cinnete ramak kalirdi

Ben de artık kaş bıyık ıvır zıvırı kendim hallediyorum. Bıyıklarını sir ağda görüyor, kaşımı da hallice topluyorum zaten kalın değil. Eskiden saç boyamı da kendim yapıyordum ama şuan artık sarı olduğu için sıkıntı çıkarıyor. Sırf kuaför olayı tamamen iptal olsun diye koyu renge dönmemek için kendimi zor tutuyorum.

Bi defasında işlerimin yoğunluğu yüzünden dip boya zamanını geçirdim. Koyu olan kısmın rengi kırılsın diye hazır boyayla boyadım idare etsin diye. Kuaföre gittiğimde diyor ki ama açmışın bunu? Tamam işte senin işin azaldı? Ama hazır boyalar bla bla... Kendi işimizi kendimiz yapacağız diye ödleri kopuyor resmen.

Simdi pandemi dolayisiyla fiyatlar da ikiye katlanmiz durumda zaten. En guzeli kendi isini kendin yapmak dogru diyorsun valla. Hic degilse icine siniyor.

Kisa sac moda. Uzulme.
Ben de sari uzun saclarimi 1 ay once kisacik kestirsim. Bir de siyaha yakin boyattim. Gorenler taniyamadi. O kadar rahat ki yikayip cikiyorum. Keyfine bak. Uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…